انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 9 آذر1403 - 11:07pm

پاسخ به موضوع  [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 280 , 281 , 282 , 283 , 284 , 285 , 286 ... 780  بعدی
 فلزياب TL12000 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: سرزمین لاله های واژگون،لرستان
arash99 نوشته است:
دوتا مداريکه ساختم هر دوتاش با بوق ممتد شروع شدن اينم ازشانس بد من نميدونم کجای کارم مي لنگه اگه مدارسومم با بوق ممتد شروع بشه ديگه دست از تی ال ميکشم

دوست من اگه بدونه هیچ مشکلی تو مدارت باز بوق ممتد داری بعد از روشن کردن مدار والبته گذاشتن ولومهات در حالت حداقل یک بار پایه های 1و8 709 رو یک لحظه کوتاه(یک ثانیه) به هم اتصال کوتاه کن وببین بعد مدار به شکل نرمال بر می گرده یا بعد قطع اتصال باز بوق ممتد از اول شروع میشه!!!؟

آن کس که بداند و بداند که بداند*باید برود غاز به کنجی پچراند.
آن کس که بداند و نداند که بداند*به که برود خویش به گوری بچپاند.
آن کس که نداند و بداند که نداند*لنگان خرک خویش به منزل برساند.
آن کس که نداند و نداند که نداند*بر پست ریاست ابدودهر بماند.

سه شنبه 20 خرداد1393 - 4:19pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

استاد مهدی همان طور که حدس زده بودم مشکل از ایسی رگولاتور بود که حل شد چون ظاهرا با تست باطری تو خروجی 15 ولت رو داریم ولی وقتی که دو سر اهمتر رو به ورودی و خروجی میزدم منفی 10 ولت داشت که به همین علت از دوستان خواستم کل ایسی ها رو از مدار بیرون بکشند ببینم چند ولته تو پایه 4 ایسی 709 و همین طور رگولاتور رو بیرون از مدار تست بگیرند چون خودم نداشتم از دوستان درخواست کردم استاد مهدی دست شما درد نکنه بابیت کمک دیگه مدار هیچ مشکلی نداره امشب بندازم تو قاب راستی دوستان این هم یک تجربه شد اگه سنس ضعیف داشتید این روش رو حتما تست کنید تا از سلامت مدار مطمین بشید تو این مورد مدار ظاهرا سالم بود و سنس داشت ولی ولتاژ خروجی رگولاتور که تازه هم دو تا خریده بودم هر دو مشکل داشت که رو هر دو مدار درست جواب نمیداد:ymhug:

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

سه شنبه 20 خرداد1393 - 7:17pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: the hell
mahdi8877 نوشته است:
سلام
اسد جان
شما از سالم بودن مولتی متر مطمئنی؟ شما 2 سر باطری رو بگیر ببین همون 24 ولت رو داری؟ برای تست مولتی متر میگم
چون من یدفعه بچنین مشکلی برخودم که مشکل از مولتی متر بود

جناب محمود
من فایل پروتل اتلیوم دزاینر رو گذاشتم که بچه ها بدن بیرون با CNC بزنن هزینش هم 15 الی 20 تومن میشه عوضش نه قطعی داره نه اتصالی داره و اون جامپرها هم از روی برد خودشون میکشن
فیبر های جدید که بچه ها میگیرن که اتو کنن و خودشون بسازن همه جنسشون اشغاله و بعد مدتی ترکه و لاینها میشکنن یعنی جنس لایه مس یه حالت خشکی داره و کوچکترین ضربه میشکنن یا ترک میخورن

درودجناب مهدی
برای چاپ cncآدرس یاوبسایتی سراغ دارین؟میشه مدارزمین شناسی روهم به پروتل تبدیل کنین تا2تامداروباهم بزنم.
ممنون میشم

Be The Change You Want To See In The World

سه شنبه 20 خرداد1393 - 7:28pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

خوب دوستان علتش این بود که من از رگولاتور مثبت استفاده کرده بود باید از منفی استفاده بشه
L7815CV رگولاتور مثبت 15 ولت
L7915CV رگولاتور منفی 15 ولت
اینو گذاشتم دیگه مثل من اشتباه نکنید رگولاتور مثبت و منفی ما داریم

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

سه شنبه 20 خرداد1393 - 7:30pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

mahdi8877 نوشته است:
سلام
اسد جان
شما از سالم بودن مولتی متر مطمئنی؟ شما 2 سر باطری رو بگیر ببین همون 24 ولت رو داری؟ برای تست مولتی متر میگم
چون من یدفعه بچنین مشکلی برخودم که مشکل از مولتی متر بود

جناب محمود
من فایل پروتل اتلیوم دزاینر رو گذاشتم که بچه ها بدن بیرون با CNC بزنن هزینش هم 15 الی 20 تومن میشه عوضش نه قطعی داره نه اتصالی داره و اون جامپرها هم از روی برد خودشون میکشن
فیبر های جدید که بچه ها میگیرن که اتو کنن و خودشون بسازن همه جنسشون اشغاله و بعد مدتی ترکه و لاینها میشکنن یعنی جنس لایه مس یه حالت خشکی داره و کوچکترین ضربه میشکنن یا ترک میخورن

استاد مهدی جان، درسته، من هم همه رو در آرشیوم دارم. واقعاً دستت درد نکنه، خدا عوضت بده ما که حسابی شرمندتیم. اصلاً بحث پول و خرجش نیست که داداشم. یه وقت و حوصله و .... که ماشالله نیست. ولی از لحاظ تراکم فضا که یکیه. مثلاً اگر میشد خازنای الکترولیتی اطراف 555 مبدّل رو حد اقل 50 ولتی گذاشت به نظرتون بهتر نبود؟
البته یه نکته مهمی هم که در این فیبرای آشغالی میتونه تا حدی وضعشونو بهتر کنه قلع کشی کل مسیرها همون اول قبل از نصب قطعاته. نه؟

سه شنبه 20 خرداد1393 - 9:32pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

asadof نوشته است:
خوب دوستان علتش این بود که من از رگولاتور مثبت استفاده کرده بود باید از منفی استفاده بشه

عجب :-? یعنی خیلی باهم فرق دارن این دو تا رگولاتور ؟

توانا بود هرکه دانا بود
knowledge is power

سه شنبه 20 خرداد1393 - 9:42pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: آذربایجان
A.D.H1360 نوشته است:
mahmood51 نوشته است:
ممنونم ای دی اچ عزیز بابت جوابت. دقیقاً همینطوریه که شما میفرمایید و از همینم تعجب کردم چون یه بار بر اثر استفاده ترانزیستور 2sc3998 اون 330 اهمه سوخت و کل سنسم رفت. بعداً جاش یه دونه 5 واتشو گذاشتم. فکر کنم فهمیدم کدوم رو میگید. همونیکه تو این عکسه؟ این بود که اول هم پیشنهاد دادن ولی بعداً دیگه هیچ حرفی ازش زده نشد.
پیوست:
Damp-R.PNG

دقیقا درسته عزیزم وشماهم خیلی فکرتو در گیرش نکن چون من چندین لول این مدارو تا حالا ساختم وتو هیچکدومش دمپینگ نزاشتم صد البته که ثبات عالی به همراه قدرت بالا رو هم از اونها به دست اوردم واینو هم بگم که اهم و راکتانس لوپ بستگی به نوع ترانزیستوری داره که تو بخش پالس پاوراستفاده میکنید مثلا من یک جا با buv48 برای لوپ حلزونی 45 که با کابل CAT5e بستم بهترین نتیجه رو تو 4.5 اهم و400UH گرفتم :-BD

باسلام

جنابA.D.H1360 فرمایش شما کاملا" درسته. بنده هم یه مداری کاملا" مشابه همین مدار آقای هدایتی دستم بود که در صفحات اولیه این تاپیک عکس ومشخصاتشو قرار دادم که یه کابل 1*1 متری داره که از8متر کابل 0.45*5 افشان ساخته شده و مقاومتش 4.5 اهمه با اندوکتانس 470 میکروهانری. البته وقتی این مشخصات رو اعلام کردم دوستان از جمله آقای هدایتی فرمودند که مقاومت اون کابل خیلی زیاده وباید 1.7 اهم باشه. ترانزیستوری که روی این مداره به احتمال زیاد همون BUV48 باشه چون شکل ترانزیستور هیچ شباهتی به 508 نداره و من یکعدد BUV48 دارم این هم دقیقا مثل همونه.

حالا سوال اینه : بافرض اینکه ترانزیستور BUV48 با لوپ مقاومت بالا مثلا 4.5 اهم خوب جواب بده آیا با لوپ مقاومت تقریبا" 1.7 تا 2.4 اهم هم کارایی لازم را داره و میشه نتیجه مطلوب را ازش گرفت؟

اگه بخواهیم برای این مدار لوپ1.5*1.5 بسازیم آیا بازهم این دو پارامتر یعنی مقاومت و اندوکتانس باید همون مقداری باشه که برای لوپ 1*1 هست؟ اگه پاسخ مثبت باشه در این صورت با بزرگتر شدن قطر لوپ برای اینکه این پارامترها ثابت باقی بمونند لازمه که قطر سیم مورد استفاده را بالاتر انتخاب کنیم و تعداد دور ها نیز کاهش پیدا کنه.

سه شنبه 20 خرداد1393 - 10:20pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: سرزمین لاله های واژگون،لرستان
davood_zzz نوشته است:
asadof نوشته است:

بله عزیز یکیش منفیه ویکیش مثبت یعنی خروجی 7815نسبت به سیم منفی ورودی میشه 15ولت وخروجی 7915نسبت به سیم مثبت ورودی میشه 15 ولت!

آن کس که بداند و بداند که بداند*باید برود غاز به کنجی پچراند.
آن کس که بداند و نداند که بداند*به که برود خویش به گوری بچپاند.
آن کس که نداند و بداند که نداند*لنگان خرک خویش به منزل برساند.
آن کس که نداند و نداند که نداند*بر پست ریاست ابدودهر بماند.

سه شنبه 20 خرداد1393 - 11:21pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: the hell
خب ازکجابفهمیم کدوم مثبته کدوم منفی؟

Be The Change You Want To See In The World

سه شنبه 20 خرداد1393 - 11:29pm
آواتار کاربر

davood_zzz نوشته است:
asadof نوشته است:

بله دوست عزیز خیلی فرق میکنه :-BD

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

سه شنبه 20 خرداد1393 - 11:29pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 280 , 281 , 282 , 283 , 284 , 285 , 286 ... 780  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: airjetna1 , engkhaled , Google , Meysam20200 , Unes و 95 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure