انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 9 آذر1403 - 6:22pm

پاسخ به موضوع  [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 286 , 287 , 288 , 289 , 290 , 291 , 292 ... 780  بعدی
 فلزياب TL12000 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ارتین نوشته است:
ارتین نوشته است:
هدایتی جان , من قبلا با 4 متر کابل cat6 belden که داخلش 8 رشته سیم داره که سیمهای هم رنگ رو بهم وصل کردم شد چهار تا سیم سپس اونا رو باهم سری کردم بازم مقاومت سیم پیچ 1.7 نشد , با توجه به فرمایش جنابعالی سیم cat6 dlink گرفتم که رنگش طوسیه , مثل همون کابل قبلی سر سیمها رو بهم وصل کردم مقاومت شد 1 اهم , شما چطوری مقاومت رو 1.7 اهم در اوردی ؟ :-? اهم دوتا سیم هم رنگ که بهم وصله , سر و تهش که میگیرم میشه 0.3 اهم , میشه نحوه سیم بندی و اهم یه رنگ از سیمهای کابل تون رو بگید چند درمیاد ؟ این هم شکل نحوه سیم بندی کابلم ، تشکر
پیوست:
CAT6 DLINK.jpg

آقای هدایتی من با سری موازی کردن سیم ها مقاومت شد 1.7 ولی برای 1*1 ظرفیت شد 169میلی هانری :-? برای شما چطور شده 450 میکرو هانری؟

سلام آرتین جان شما سیم رو از وسط یک لا بزن بشه نیم تو نیم بعد ظرفیتش رو اندازه بگیر

برای بلند شدن باید خم شد ، گاهی مشکلات تو را خم میکنند و بدان آغاز ایستادن است . .

چهارشنبه 21 خرداد1393 - 9:37pm
مدیر سایت
مدیر سایت

saman001 نوشته است:
ارتین نوشته است:
ارتین نوشته است:
هدایتی جان , من قبلا با 4 متر کابل cat6 belden که داخلش 8 رشته سیم داره که سیمهای هم رنگ رو بهم وصل کردم شد چهار تا سیم سپس اونا رو باهم سری کردم بازم مقاومت سیم پیچ 1.7 نشد , با توجه به فرمایش جنابعالی سیم cat6 dlink گرفتم که رنگش طوسیه , مثل همون کابل قبلی سر سیمها رو بهم وصل کردم مقاومت شد 1 اهم , شما چطوری مقاومت رو 1.7 اهم در اوردی ؟ :-? اهم دوتا سیم هم رنگ که بهم وصله , سر و تهش که میگیرم میشه 0.3 اهم , میشه نحوه سیم بندی و اهم یه رنگ از سیمهای کابل تون رو بگید چند درمیاد ؟ این هم شکل نحوه سیم بندی کابلم ، تشکر
پیوست:
CAT6 DLINK.jpg

آقای هدایتی من با سری موازی کردن سیم ها مقاومت شد 1.7 ولی برای 1*1 ظرفیت شد 169میلی هانری :-? برای شما چطور شده 450 میکرو هانری؟

سلام آرتین جان شما سیم رو از وسط یک لا بزن بشه نیم تو نیم بعد ظرفیتش رو اندازه بگیر

سامان جان نصفش شد 270 میکرو هانری

چهارشنبه 21 خرداد1393 - 9:47pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ارتین جان گفتم که جنس سیم ها با هم فرق دارن من با کابل بلدن درست کردم شده بود ۲۸۰ میکرو هانری

چهارشنبه 21 خرداد1393 - 9:57pm
مدیر سایت
مدیر سایت

هدایتی نوشته است:
ارتین جان گفتم که جنس سیم ها با هم فرق دارن من با کابل بلدن درست کردم شده بود ۲۸۰ میکرو هانری

هدايتي جان ، شما كابلي كه دارين ايا سيمهاي زوج داخل كابل بهم پيچونده شده ؟ هنوز اين مقادير 1.7 اهم و ظرفيت 450 ميكرو هانري برام معما شده ، من از هشتا سيم داخل كابل سه تا شو دوبه دو موازي كردم و كل كابل شده 5 رشته ، كه با سري كردن اونا مقاومت 1.7 بدست اومد ولي ظرفيت شد براي 1*1 با چهار متر كابل 160 ميلي هانري كه يكي از دوستان هم در چند تاپيك قبل هم به همين مورد اشاره داشت ، ظاهرا دوستان دراوردن 450 ميكرو هانري ، خوب ميلي كجا و ميكرو كجا ، خواهشنا دوستانيكه با كابل cat6 ساختن يه كمكي بكنن ، مدارم تمامه فقط مونده كويل كه مشكل ساز شده برام :(

چهارشنبه 21 خرداد1393 - 11:37pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: آذربایجان
ارتین نوشته است:
هدایتی نوشته است:

هدايتي جان ، شما كابلي كه دارين ايا سيمهاي زوج داخل كابل بهم پيچونده شده ؟ هنوز اين مقادير 1.7 اهم و ظرفيت 450 ميكرو هانري برام معما شده ، من از هشتا سيم داخل كابل سه تا شو دوبه دو موازي كردم و كل كابل شده 5 رشته ، كه با سري كردن اونا مقاومت 1.7 بدست اومد ولي ظرفيت شد براي 1*1 با چهار متر كابل 160 ميلي هانري كه يكي از دوستان هم در چند تاپيك قبل هم به همين مورد اشاره داشت ، ظاهرا دوستان دراوردن 450 ميكرو هانري ، خوب ميلي كجا و ميكرو كجا ، خواهشنا دوستانيكه با كابل cat6 ساختن يه كمكي بكنن ، مدارم تمامه فقط مونده كويل كه مشكل ساز شده برام :(

آرتین جان،شما برای اینکه با لوپ 1*1به ظرفیت حدود 450 میکرو هانری دست پیداکنی جدای از مقاومت اهمی کلی لوپ که بسته به اندازه قطر رشته ها میتونه متفاوت باشه ،باید رشته سیمهای داخل کابل بعد از سری کردن تشکیل 10 دور را بدهند.اینکه شما سه زوج از سیمها را دو به دو باهم موازی کردین و با دورشته دیگه سری شده، اصولا اشتباهه،چون بااین کار دو سایز مختلف از سیمهارا باهم سری کرده اید.
اگه توجه کرده باشید جناب هدایتی بارها از کابل 5*0.75 که 8 متر از اون بصورت دو لایه تشکیل 10 دور را داده اند ،سخن به میان آوردن.

چهارشنبه 21 خرداد1393 - 11:56pm
مدیر سایت
مدیر سایت

pouya83 نوشته است:
ارتین نوشته است:
هدایتی نوشته است:

آرتین جان،شما برای اینکه با لوپ 1*1به ظرفیت حدود 450 میکرو هانری دست پیداکنی جدای از مقاومت اهمی کلی لوپ که بسته به اندازه قطر رشته ها میتونه متفاوت باشه ،باید رشته سیمهای داخل کابل بعد از سری کردن تشکیل 10 دور را بدهند.اینکه شما سه زوج از سیمها را دو به دو باهم موازی کردین و با دورشته دیگه سری شده، اصولا اشتباهه،چون بااین کار دو سایز مختلف از سیمهارا باهم سری کرده اید.

pouya83 جان ، شما باكابل cat6 اين مقادير رو بدست اوردي ؟ داخل كابل كه 8 رشته سيم داره اگه ما سيمها هم رنگ رو بهم وصل كنيم كل كابل ميشه 8 دور سيم ، شما گفتين 10 دور ، :-? ميشه زحمت بكشيد عكسي از نحوه سر بندي سيمهاي كويلي كه ساختين اينجا بزارين يا با شكل توضيح بدين، تشكر

پنج شنبه 21 خرداد1393 - 12:03am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

garet نوشته است:
آقايون همه ابن مدارات به درد جرز لاي ديوار ميخورند وي ايه پتك درستو حسابي ميخواد كه همشون رو راهي زباله دان كني
كدوم احمقي اومده وتا بحال ادعا كرده كه من با اين مدارها چيزي پيدا كرده ام :)) =))

عزیز برادر لطفا در مورد فلزیابهای پالسی بیشتر مطالعه کنید تا همه چیز دستتون بیاد البته اگه الکترونیک بلدی :ymhug:

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

پنج شنبه 21 خرداد1393 - 12:26am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوستان تی ال رو قاب کردم بستم فقط باید رو سفال و اجر تست کنم ببینم جواب چیه فعلا تو خونه با لوپ معمولی فلز 60*60 رو تو 2مترو 5 سانت میزنه البته بغلش کامپیوتر هستش و میز اهنی نمی شه قدرت رو زیاد کرد

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

پنج شنبه 21 خرداد1393 - 12:30am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: آذربایجان
آرتین عزیز،منظوربنده مشخصا" کابل cat نبود،وگرنه بنده میدونم که داخل این کابل تعداد رشته ها 8تاست.عرض من اینه که برای رسیدن به اندوکتانس حدود450میکرو لازمه تعداد رشته ها برای لوپ 1*1 متری 10دور باشه.البته من با این کابل لوپ نساختم ولی شما همون 8 دور را تک به تک باهم سری کن ببین اندوکتانس چند میشه.اگه مقاومت بیشتر از حدنصاب در اومد باید 8متر از این کابل بصورت دو به دو موازی کنی بعد اونا رو باهم سری کنی.
البته موقع اندازه گیری اندوکتانس لوپ ،لازمه لوپ رو بصورت منظم که تشکیل یه دایره ویا مربع را بدهد،روی زمین پهن کنی تا مقدار اندوکتانس بطور صحیح اندازه گیری بشه.

آخرین بار توسط pouya83 در پنج شنبه 21 خرداد1393 - 12:39am ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

پنج شنبه 21 خرداد1393 - 12:32am

garet نوشته است:
آقايون همه ابن مدارات به درد جرز لاي ديوار ميخورند وي ايه پتك درستو حسابي ميخواد كه همشون رو راهي زباله دان كني
كدوم احمقي اومده وتا بحال ادعا كرده كه من با اين مدارها چيزي پيدا كرده ام :)) =))

تابلوهه که شما فروشنده ای و میخوای بقیه رو از ساخت این فلزیاب منصرف کنی

پنج شنبه 21 خرداد1393 - 12:33am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 286 , 287 , 288 , 289 , 290 , 291 , 292 ... 780  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: behnam50980 , Google , morteza66 و 127 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure