نویسنده |
پیغام |
A.D.H1360
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: پنج شنبه 10 اردیبهشت1393 - 1:44am پست: 552 محل اقامت: سرزمین لاله های واژگون،لرستان
|
garet نوشته است: آقاي هدايتي سلام داداش من ناصر هستم متاسفانه اين فكر كنم ششمين آي پي من هست كه تحريم ميشه قصد ناراحت كردن شمارو نداشتم راستش اين مدار شما من رو خسته كرد ونتونستم راش بندازم قصد جسارت ندارم عزیزم ولی خوب فقط خدا میشناسدت ناصر جان من که آخرش سر از کار شما در نیاوردم یک جا میای و دم از طراحی سوپر فلزیاب وردیاب برنامه نویسی اونا میزنی ولی از اون ور در عمل میبینیی تو یک مدار ساده آنالوگ روزها میمونی وگیر کارت هم چیزای هست که کاربرهای دیگه که سواد انچنانی الکترو نیک هم ندارن راحت حلش کردن! حالا آخرش این هستی یا اون خدا عالمه
آن کس که بداند و بداند که بداند*باید برود غاز به کنجی پچراند. آن کس که بداند و نداند که بداند*به که برود خویش به گوری بچپاند. آن کس که نداند و بداند که نداند*لنگان خرک خویش به منزل برساند. آن کس که نداند و نداند که نداند*بر پست ریاست ابدودهر بماند.
|
پنج شنبه 22 خرداد1393 - 1:45pm |
|
|
هدایتی
کاربر حرفه ای
|
عجب اقا ناصر اخه این مدار که خیلی راحته چطور نتونستین راه بندازینش فقط از این ناراحتم اگه شمانتونستین مدار رو راه بندازین دلیل نمیشه که مدار بد باشه من خبر نداشتم تحریم شدین
|
پنج شنبه 22 خرداد1393 - 1:47pm |
|
|
garet
|
هدایتی نوشته است: عجب اقا ناصر اخه این مدار که خیلی راحته چطور نتونستین راه بندازینش فقط از این ناراحتم اگه شمانتونستین مدار رو راه بندازین دلیل نمیشه که مدار بد باشه من خبر نداشتم تحریم شدین آقاي هدايتي شرمنده كه اون مطلب رو نوشتم چرا مدار رو ميتونم راش بندازم اتفاقا مدار اصلاح شده خوبي هست منتها اون صوت زدن مدار يكمي برام دور از انتظار بود اتفاقا تغييرات مدارتون رو در sx500 اعمال كردم داداش يه فكرهايي هم در موردش دارم البته اگه مهندس مهدي عزيز دقيقا تايمينگ پالسا رو بده يه فكر ديگه اي هم براش دارم كه ببرمش روي ميكر و كنترلر و عموميش كنم البته باقابليت فلز يابي و حفره زني البته به طور كامل عموميش نخواهم كرد كه يك عده سو استفاده كنند ويه فكرهايي براش دارم متاسفانه در مورد ردياب عوض تشويق تنبيهم كردند و الان در اين انجمن يه كاربر عادي شدم كه عيبي نداره
|
پنج شنبه 22 خرداد1393 - 1:59pm |
|
|
هدایتی
کاربر حرفه ای
|
در مورد صدا مشکل بر میگرده به بلندگو شما اگه از یه پیزو جنس خوب استفاده کنید شفافیت صدا خیلی بالاتر میره و ای سی ۳۳۱ رو هم عوض کن بجاش ۴۱۵۱ بزار اگه بوق یکسره داره مدارت هم میتونه از ولوم های ده دور باشه ایراد و هم اتصالی زیر فیبر تو قسمت ای سی ۳۳۱. و اگه دستگاه رو استانه همش گاز میده کیفیت ای سی ها با خازن ها خوب نیستش اسم این مدار رو گذاشتیم. مینی لورنز که این اسم رو اقا مهدی انتخاب کرد خدایش نفوذ و ثباتش با این تغییرات عالی اگه بردیش سر زمین بوق زد بدون چیزی رو گرفته که بوق زده خدا کنه مدار شما هم راه بیوفته هر چه زودتر اگه باز دیدی مشکل داره برام بفرستش تا تبدیلش کنم به یه قول تا لذت ببری از کار کردش
|
پنج شنبه 22 خرداد1393 - 2:09pm |
|
|
garet
|
A.D.H1360 نوشته است: garet نوشته است: آقاي هدايتي سلام داداش من ناصر هستم متاسفانه اين فكر كنم ششمين آي پي من هست كه تحريم ميشه : قصد ناراحت كردن شمارو نداشتم راستش اين مدار شما من رو خسته كرد ونتونستم راش بندازم قصد جسارت ندارم عزیزم ولی خوب فقط خدا میشناسدت ناصر جان من که آخرش سر از کار شما در نیاوردم یک جا میای و دم از طراحی سوپر فلزیاب وردیاب برنامه نویسی اونا میزنی ولی از اون ور در عمل میبینیی تو یک مدار ساده آنالوگ روزها میمونی وگیر کارت هم چیزای هست که کاربرهای دیگه که سواد انچنانی الکترو نیک هم ندارن راحت حلش کردن! حالا آخرش این هستی یا اون خدا عالمه :-[/qدوست عزيز در اينكه من اين مدار رو ميتونم راش بندازم يا نه ؟ هيچ شكي نيست شما برو اول صفحات اول تاپيك رو يه نگاه بنداز و ببين نمونه اوليه اين مدار كه خراب بود با كمك چه كساني به نتيجه رسيد بزار روشنتون كنم طرح اصلي اينمدار رو در ابتدا آقاي شيرمحمدي گزاشت كه كار به دعوا كشيد وتاپيك حذف شد بعد من تمامي قطعات مدار رو در نت عموميش كردم وگرنه كه تا بحال مونده بود خيلي از فروشنده ها خانه شخصي و ويلاي سومشون رو هم خريده بودند
|
پنج شنبه 22 خرداد1393 - 2:11pm |
|
|
garet
|
هدایتی نوشته است: در مورد صدا مشکل بر میگرده به بلندگو شما اگه از یه پیزو جنس خوب استفاده کنید شفافیت صدا خیلی بالاتر میره و ای سی ۳۳۱ رو هم عوض کن بجاش ۴۱۵۱ بزار اگه بوق یکسره داره مدارت هم میتونه از ولوم های ده دور باشه ایراد و هم اتصالی زیر فیبر تو قسمت ای سی ۳۳۱. و اگه دستگاه رو استانه همش گاز میده کیفیت ای سی ها با خازن ها خوب نیستش اسم این مدار رو گذاشتیم. مینی لورنز که این اسم رو اقا مهدی انتخاب کرد خدایش نفوذ و ثباتش با این تغییرات عالی اگه بردیش سر زمین بوق زد بدون چیزی رو گرفته که بوق زده خدا کنه مدار شما هم راه بیوفته هر چه زودتر اگه باز دیدی مشکل داره برام بفرستش تا تبدیلش کنم به یه قول تا لذت ببری از کار کردش آقاي هدايتي راستش اين مدار رو يكي از دوستان مونتاژ كرده و آورده براش تعمير كنم اگه خودم از اول مونتاژ ميكردم مطمعنم از همون اول بالا ميومد الان ديگه نميدونم كدوم قطعات نيمسوز كرده كه مدار ادا در مياره بايد از صفر براش مونتاژ كنم در ضمن از شما ومهندس مهدي هم تشكر ميكنم كه صادقانه تلاش ميكنين و بي چشمداشت تمامي اطلاعاتتون رو در اختيار كاربرا ميزارين ياشاسين آذربايجانين مرد اوغوللاري حيدر بابا مرد اوغولار دوغگونان _گورد لاري توت گديك لرده بوغ گونان گوي گوزولار آيين شايين اوتلاسين _ گوزولارين گويوروخلارين قاتلاسين
|
پنج شنبه 22 خرداد1393 - 2:20pm |
|
|
هدایتی
کاربر حرفه ای
|
پس زودتر میگفتی دیگه خدا نکنه ۱۲۰۰۰. به مشکل بر بوخوره دیگه کلافه میکنه ادمو تا درست بشه به نظر من یکی دیگه مونتاژ کن ولی امکان داره باز قطعی داشته باشی رو مدار یا اینکه مقاومتی یا خازنی اشتباه جا زده باشه این دوستت
|
پنج شنبه 22 خرداد1393 - 2:25pm |
|
|
roshik
کاربر حرفه ای
|
دوستانی که اهل فن هستندیک سوال داشتم دراین مدارابتداپیش تقویت کننده سپس قسمت نمونه گیرودرپایان قسمت انتگرال گیرمداراومده حالااگه بخواهیم جای نمونه گیروانتگرال گیرروعوض کنیم بازهم مدارعملکردداره یانه؟ یعنی سیگنال بعداز709به358بره وسپس به 398بره وبقیه مدار... اگه جواب مثبته اصولااینکارچه معایب ویامزیتهایی میتونه داشته باشه؟
|
پنج شنبه 22 خرداد1393 - 3:16pm |
|
|
ارتین
مدیر سایت
|
مهدی نوشته است: با سلام بنده نمیدونم چرا بعضی از برادران بابت ساخت کوئل یا لوپ این سیستم اینهمه درگیرن ! جنس و خلوص مس شرکتها و مارکهای مختلف با هم تفاوت داشته ، مقداری زحمت و هنرمندی شمارو طلب میکنه تا به نتیجه مورد نظرتون برسید ، باید عرض کنم که این سیستم طوری طراحی شده که خودش رو با مقاومت های مختلف لوپ سازگار میکنه و مشکلی پیش نمیاد ، نرمال اهم لوپ بین 1/5 الی 3 اهم هست که مدار جواب خودش رو میده ، ولی بهترینش بین 1/5 تا 2 اهم هست ؛ حالا شمایی که مشکل پیدا کردن کابل مناسب رو داری باید چندین کابل و سیم رو در منطقه خودتون جستجو کنید و تست کنید با توجه به شماره سیم و جنس مس کابل تا به مقاومت و ظرفیت مناسب برسید ؛ حتی نهایت اگر کابل مناسب رو پیدا نکردید از سیم لاکی 70 استفاده کنید با اهم 2 و ظرفیت بین 400 تا 500 هم نرمال بوده و خوب جواب میده ، دیگه وسواس بیش از حد باعث خستگی شما میشه ؛ دیگه موقع دیجیتال کردن مدار هست که باید روش کار کنیم ، مسائل فنی مدار تمام شده و بسیار عالی و با کیفیت سنس میکنه و نفوذ خیلی خوبی داره ، بنده به این مدار اسم : مینی لورنز 12000 رو دادم چون مثل لورنز قدرت و نفوذ پذیری در خاک داشته ، البته اگر از جنس قطعات با کیفیت و رنج دقیق اندازه ها ساخته بشه ... موفق باشید اقا مهدی , بعضی وقتا دوستان چیزای میگن که تو تست جواب نمیده , من از کابل cat6 بلدن و تیپلینک استفاده کردم همچنان مشکل وجود داره , مقاومت سیمها بعد از سری کردن این 8 رشته سیم شده 2.2 اهم ولی ظرفیت اون برای 1*1 با لوله پلیکا دقیقا فرم 1*1 که ساختم وسپس سیم رو با چسب برق بهش وصل کردم شده 269 میکرو هانری , دوباره از کابل ایفون سیاه رنگ که 12 رشته داره به اضافه یه رشته سیم بدون روکش و شیلد , که من فقط تمام سیمهای روکش دار رو با هم سری کردم تو همون فرم 1*1 اهم شده 4.6 و ظرفیت شده 642 میکرو هانری , بنظرم هرچی سیمها با هم فرق داشته باشه که دیگه اینقده نیست که مقاومت کابل شما 1.7 باشه , واسه ما بشه 4.6 این هم شده قوز بالا قوز
|
پنج شنبه 22 خرداد1393 - 3:27pm |
|
|
saman001
کاربر حرفه ای
|
سلام آرتین جان احتمالا اون دوستان نتونستند خوب دستگاه رو منتاژ کنند دستگاه من که واقعا عالی کار میکرد من خیلی ازش راضی بودم الان هم میخام دوباره یکی مثل اون یکی برای خودم درست کنم
برای بلند شدن باید خم شد ، گاهی مشکلات تو را خم میکنند و بدان آغاز ایستادن است . .
|
پنج شنبه 22 خرداد1393 - 4:20pm |
|
|
|