نویسنده |
پیغام |
ارتین
مدیر سایت
|
saman001 نوشته است: سلام آرتین جان احتمالا اون دوستان نتونستند خوب دستگاه رو منتاژ کنند دستگاه من که واقعا عالی کار میکرد من خیلی ازش راضی بودم الان هم میخام دوباره یکی مثل اون یکی برای خودم درست کنم سامان جان , شما از چه سیمی استفاده کردی ؟ اندازه کویل چنده ؟ من با 12 متر کابل 75*5 با فرم 1*1 , اهم 1.8 و ظرفیت 703 میکرو , با 8 متر از این کابل اهم 1.4 ظرفیت 390 میکرو , بازم نشد
|
پنج شنبه 22 خرداد1393 - 4:31pm |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
سلام من امروز مدار رو زیر خاک تست کردم یکی از دوستان گفته بود که اگه لوپ رو به زمین بچسبونیم مدار قدرت نداره نیک متر بیشتر نمیزنه ولی من امروز همین کا رو کردم اتفاقا خیلی خوب هم سنس میکنه فعلا با لوپ معمولی 10 اهم و ظرفیت رو یادم رفته البته لوپ ازمایشی هستش قانونن باید 1.5 تا 2 اهم باشه دو متر زیر زمین رو سنس کرد و تفکیک هم عالی کار میکنه رو تفکیک فقط و فقط اهن میزنه دیگه از طلا و استیل خبری نیست و همچنین ثبات عالی یعنی وقتی که ولوم رو حالت تیک تیک گذاشتم دیگه اصلا تکون نمیخوره باید کیلد تفکیک رو بذارم اگه وقت کردم یک ولوم جهت تغییر عرض پالسی بذارم جایی که خاکش نرم باشه قدرت رو بالا ببرم یعنی پهنای پالس بالا میره قدرت زیاد میشه که تو خاک نرم خوبه عمقش دو برابر میشه
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
پنج شنبه 22 خرداد1393 - 4:48pm |
|
|
saman001
کاربر حرفه ای
|
ارتین نوشته است: saman001 نوشته است: سلام آرتین جان احتمالا اون دوستان نتونستند خوب دستگاه رو منتاژ کنند دستگاه من که واقعا عالی کار میکرد من خیلی ازش راضی بودم الان هم میخام دوباره یکی مثل اون یکی برای خودم درست کنم سامان جان , شما از چه سیمی استفاده کردی ؟ اندازه کویل چنده ؟ من با 12 متر کابل 75*5 با فرم 1*1 , اهم 1.8 و ظرفیت 703 میکرو , با 8 متر از این کابل اهم 1.4 ظرفیت 390 میکرو , بازم نشد خوب شما یا مولتی مترت خرابه یا سیمت جنسش خوب نیست من از سیم cat6 استفاده کردم اهمش شد 1.7 و 430 میکروهانری ببین سیمش نارنجی هست بدون شیلدش رو بگیر
برای بلند شدن باید خم شد ، گاهی مشکلات تو را خم میکنند و بدان آغاز ایستادن است . .
|
پنج شنبه 22 خرداد1393 - 4:53pm |
|
|
saman001
کاربر حرفه ای
|
البته سیم طوسیش از نارنجیش بهتره
برای بلند شدن باید خم شد ، گاهی مشکلات تو را خم میکنند و بدان آغاز ایستادن است . .
|
پنج شنبه 22 خرداد1393 - 4:55pm |
|
|
saman001
کاربر حرفه ای
|
asadof نوشته است: سلام من امروز مدار رو زیر خاک تست کردم یکی از دوستان گفته بود که اگه لوپ رو به زمین بچسبونیم مدار قدرت نداره نیک متر بیشتر نمیزنه ولی من امروز همین کا رو کردم اتفاقا خیلی خوب هم سنس میکنه فعلا با لوپ معمولی 10 اهم و ظرفیت رو یادم رفته البته لوپ ازمایشی هستش قانونن باید 1.5 تا 2 اهم باشه دو متر زیر زمین رو سنس کرد و تفکیک هم عالی کار میکنه رو تفکیک فقط و فقط اهن میزنه دیگه از طلا و استیل خبری نیست و همچنین ثبات عالی یعنی وقتی که ولوم رو حالت تیک تیک گذاشتم دیگه اصلا تکون نمیخوره باید کیلد تفکیک رو بذارم اگه وقت کردم یک ولوم جهت تغییر عرض پالسی بذارم جایی که خاکش نرم باشه قدرت رو بالا ببرم یعنی پهنای پالس بالا میره قدرت زیاد میشه که تو خاک نرم خوبه عمقش دو برابر میشه سلام و خسته نباشید اسدف جان واقعا این دستگاه فعلا از دستگاههای دیگه بهتره هم عمق هم ثبات شما اگه زحمتی نیست یک عکس با کیفیت از مدارتون با تفکیک بزارید تا دوستانی که زیاد وارد نیستند استفاده کنند
|
پنج شنبه 22 خرداد1393 - 4:59pm |
|
|
ارتین
مدیر سایت
|
saman001 نوشته است: البته سیم طوسیش از نارنجیش بهتره مولتی ویکتور 88c سالمه , کابل cst6 طوسی گرفتم
|
پنج شنبه 22 خرداد1393 - 4:59pm |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
asadof نوشته است: سلام من امروز مدار رو زیر خاک تست کردم یکی از دوستان گفته بود که اگه لوپ رو به زمین بچسبونیم مدار قدرت نداره نیک متر بیشتر نمیزنه ولی من امروز همین کا رو کردم اتفاقا خیلی خوب هم سنس میکنه فعلا با لوپ معمولی 10 اهم و ظرفیت رو یادم رفته البته لوپ ازمایشی هستش قانونن باید 1.5 تا 2 اهم باشه دو متر زیر زمین رو سنس کرد و تفکیک هم عالی کار میکنه رو تفکیک فقط و فقط اهن میزنه دیگه از طلا و استیل خبری نیست و همچنین ثبات عالی یعنی وقتی که ولوم رو حالت تیک تیک گذاشتم دیگه اصلا تکون نمیخوره باید کیلد تفکیک رو بذارم اگه وقت کردم یک ولوم جهت تغییر عرض پالسی بذارم جایی که خاکش نرم باشه قدرت رو بالا ببرم یعنی پهنای پالس بالا میره قدرت زیاد میشه که تو خاک نرم خوبه عمقش دو برابر میشه
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
پنج شنبه 22 خرداد1393 - 5:04pm |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
سامان جان بذار کلید واسش بخرم نصب کنم چشم سعی میکنم با فیلم بذارم
|
پنج شنبه 22 خرداد1393 - 5:06pm |
|
|
saman001
کاربر حرفه ای
|
asadof نوشته است: سامان جان بذار کلید واسش بخرم نصب کنم چشم سعی میکنم با فیلم بذارم فدایی داری
|
پنج شنبه 22 خرداد1393 - 5:11pm |
|
|
vahid_vxm
کاربر حرفه ای
|
asadof نوشته است: سلام من امروز مدار رو زیر خاک تست کردم یکی از دوستان گفته بود که اگه لوپ رو به زمین بچسبونیم مدار قدرت نداره نیک متر بیشتر نمیزنه ولی من امروز همین کا رو کردم اتفاقا خیلی خوب هم سنس میکنه فعلا با لوپ معمولی 10 اهم و ظرفیت رو یادم رفته البته لوپ ازمایشی هستش قانونن باید 1.5 تا 2 اهم باشه دو متر زیر زمین رو سنس کرد و تفکیک هم عالی کار میکنه رو تفکیک فقط و فقط اهن میزنه دیگه از طلا و استیل خبری نیست و همچنین ثبات عالی یعنی وقتی که ولوم رو حالت تیک تیک گذاشتم دیگه اصلا تکون نمیخوره باید کیلد تفکیک رو بذارم اگه وقت کردم یک ولوم جهت تغییر عرض پالسی بذارم جایی که خاکش نرم باشه قدرت رو بالا ببرم یعنی پهنای پالس بالا میره قدرت زیاد میشه که تو خاک نرم خوبه عمقش دو برابر میشه سلام اسد جان میشه در مورد تفکیک کمی توضیح بدید ! که به چه صورتی کار می کنه من tl رو دارم کلید تفکیک کجاش نصب میشه ؟؟ و کلید پهنای دامنه پالس به چه صورتی عمل می کنه و کجا باید نصب بشه ممنونم اگه تصویری توضیح بدین که مارو خجالت زده می کنید!!!
|
پنج شنبه 22 خرداد1393 - 6:05pm |
|
|
|