انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 9 آذر1403 - 4:07pm

پاسخ به موضوع  [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 289 , 290 , 291 , 292 , 293 , 294 , 295 ... 780  بعدی
 فلزياب TL12000 
نویسنده پیغام
مدیر سایت
مدیر سایت

saman001 نوشته است:
سلام آرتین جان احتمالا اون دوستان نتونستند خوب دستگاه رو منتاژ کنند دستگاه من که واقعا عالی کار میکرد من خیلی ازش راضی بودم الان هم میخام دوباره یکی مثل اون یکی برای خودم درست کنم

سامان جان , شما از چه سیمی استفاده کردی ؟ اندازه کویل چنده ؟ من با 12 متر کابل 75*5 با فرم 1*1 , اهم 1.8 و ظرفیت 703 میکرو , با 8 متر از این کابل اهم 1.4 ظرفیت 390 میکرو , بازم نشد

پنج شنبه 22 خرداد1393 - 4:31pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام من امروز مدار رو زیر خاک تست کردم یکی از دوستان گفته بود که اگه لوپ رو به زمین بچسبونیم مدار قدرت نداره نیک متر بیشتر نمیزنه ولی من امروز همین کا رو کردم اتفاقا خیلی خوب هم سنس میکنه فعلا با لوپ معمولی 10 اهم و ظرفیت رو یادم رفته البته لوپ ازمایشی هستش قانونن باید 1.5 تا 2 اهم باشه دو متر زیر زمین رو سنس کرد و تفکیک هم عالی کار میکنه رو تفکیک فقط و فقط اهن میزنه دیگه از طلا و استیل خبری نیست و همچنین ثبات عالی یعنی وقتی که ولوم رو حالت تیک تیک گذاشتم دیگه اصلا تکون نمیخوره باید کیلد تفکیک رو بذارم اگه وقت کردم یک ولوم جهت تغییر عرض پالسی بذارم جایی که خاکش نرم باشه قدرت رو بالا ببرم یعنی پهنای پالس بالا میره قدرت زیاد میشه که تو خاک نرم خوبه عمقش دو برابر میشه :D

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

پنج شنبه 22 خرداد1393 - 4:48pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ارتین نوشته است:
saman001 نوشته است:
سلام آرتین جان احتمالا اون دوستان نتونستند خوب دستگاه رو منتاژ کنند دستگاه من که واقعا عالی کار میکرد من خیلی ازش راضی بودم الان هم میخام دوباره یکی مثل اون یکی برای خودم درست کنم

سامان جان , شما از چه سیمی استفاده کردی ؟ اندازه کویل چنده ؟ من با 12 متر کابل 75*5 با فرم 1*1 , اهم 1.8 و ظرفیت 703 میکرو , با 8 متر از این کابل اهم 1.4 ظرفیت 390 میکرو , بازم نشد

خوب شما یا مولتی مترت خرابه یا سیمت جنسش خوب نیست من از سیم cat6 استفاده کردم اهمش شد 1.7 و 430 میکروهانری ببین سیمش نارنجی هست بدون شیلدش رو بگیر

برای بلند شدن باید خم شد ، گاهی مشکلات تو را خم میکنند و بدان آغاز ایستادن است . .

پنج شنبه 22 خرداد1393 - 4:53pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

البته سیم طوسیش از نارنجیش بهتره

برای بلند شدن باید خم شد ، گاهی مشکلات تو را خم میکنند و بدان آغاز ایستادن است . .

پنج شنبه 22 خرداد1393 - 4:55pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

asadof نوشته است:
سلام من امروز مدار رو زیر خاک تست کردم یکی از دوستان گفته بود که اگه لوپ رو به زمین بچسبونیم مدار قدرت نداره نیک متر بیشتر نمیزنه ولی من امروز همین کا رو کردم اتفاقا خیلی خوب هم سنس میکنه فعلا با لوپ معمولی 10 اهم و ظرفیت رو یادم رفته البته لوپ ازمایشی هستش قانونن باید 1.5 تا 2 اهم باشه دو متر زیر زمین رو سنس کرد و تفکیک هم عالی کار میکنه رو تفکیک فقط و فقط اهن میزنه دیگه از طلا و استیل خبری نیست و همچنین ثبات عالی یعنی وقتی که ولوم رو حالت تیک تیک گذاشتم دیگه اصلا تکون نمیخوره باید کیلد تفکیک رو بذارم اگه وقت کردم یک ولوم جهت تغییر عرض پالسی بذارم جایی که خاکش نرم باشه قدرت رو بالا ببرم یعنی پهنای پالس بالا میره قدرت زیاد میشه که تو خاک نرم خوبه عمقش دو برابر میشه :D

سلام و خسته نباشید اسدف جان واقعا این دستگاه فعلا از دستگاههای دیگه بهتره هم عمق هم ثبات شما اگه زحمتی نیست یک عکس با کیفیت از مدارتون با تفکیک بزارید تا دوستانی که زیاد وارد نیستند استفاده کنند

پنج شنبه 22 خرداد1393 - 4:59pm
مدیر سایت
مدیر سایت

saman001 نوشته است:
البته سیم طوسیش از نارنجیش بهتره

مولتی ویکتور 88c سالمه , کابل cst6 طوسی گرفتم

پنج شنبه 22 خرداد1393 - 4:59pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

asadof نوشته است:

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

پنج شنبه 22 خرداد1393 - 5:04pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سامان جان بذار کلید واسش بخرم نصب کنم چشم سعی میکنم با فیلم بذارم

پنج شنبه 22 خرداد1393 - 5:06pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

asadof نوشته است:
سامان جان بذار کلید واسش بخرم نصب کنم چشم سعی میکنم با فیلم بذارم

فدایی داری :ymhug:

پنج شنبه 22 خرداد1393 - 5:11pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

asadof نوشته است:

سلام اسد جان
میشه در مورد تفکیک کمی توضیح بدید !
که به چه صورتی کار می کنه من tl رو دارم کلید تفکیک کجاش نصب میشه ؟؟
و کلید پهنای دامنه پالس به چه صورتی عمل می کنه و کجا باید نصب بشه
ممنونم
اگه تصویری توضیح بدین که مارو خجالت زده می کنید!!! :D

پنج شنبه 22 خرداد1393 - 6:05pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 289 , 290 , 291 , 292 , 293 , 294 , 295 ... 780  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google و 65 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure