با درود و خسته نباشید به اقای هدایتی و دوستان عزیز و تبریک به خاطر موفقیت ورضایت دوستان از این مدار
من این تاپیک رو مرتب دنبال می کنم اگه ما رو لایق بدونید به چند نکته برای موفقیت بیشتر عرض کنم
با توجه به زحمات زیادی که روی مدار شده ولی روی لوپ 45 یا 1در1 کمتر کار شد یک سیم یا کابل مشخصی طبق یک استاندارد پیچش برای همه باید
یک جواب بده که اینگونه نبوده و هنوز به یک استاندار مشخص با حد اکثر برد برای همه نبوده
اگه روی کابل یا لوپ این دستگاه مثل چنس کار می شد به نتایج خیلی بهتری دست می یابید . همانطوری که می دانید لوپ یه دستگاه از اهمیت بالای
برای کاووش برخورداره پس جا داره بیشتر روی این مسئله کار بشه تا به یه نتیجه واحد دست پیدا کنیم.اگه اقا حمید عزیز هم لطف کنند یه کمکی برای محاسبه برای لوپ وفرم 1در1برای این دستگاه انجام بدن سپاس گزار خواهیم بود
نکته بعدی تغیراتی هست که مهندسین و اساتید بنا به تجربه روی مدار انجام می دهند از اقای هدایتی تقاظا می کنم این تغیرات رو بررسی کنند
و در صورت تایید فایل اصلی رو که اقا حمید در ابتدای صفحه گزاشتن رو به روز رسانی کنند تا همه کاربران در جریان این تغیرات باشن
با ارزوی موفقیت برای همه دوستان