انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 9 آذر1403 - 2:05pm

پاسخ به موضوع  [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 290 , 291 , 292 , 293 , 294 , 295 , 296 ... 780  بعدی
 فلزياب TL12000 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

من دیروز مدارم رو با فرکانس 240 هم تو زمین تست کردم خوب بود یک جا رو با ردیاب گرفتم که به سمت جنوبش یک بوق خفیف با حرکت کم میتر داشتم یک کم که روی زمین رو 20 سانت برداشتیم دیدم بوق یک کم قوی تر شد که دیگه داشت تاریک میشد نشد پایین بریم 2 ساعت پیاده بالای کوه رفتیم تا به نقطه اصلی برسیم

پنج شنبه 22 خرداد1393 - 6:13pm
کاربر فعال
کاربر فعال

ابی جان از چه لوپی استفاده کردی و عمقی که با ردیاب گرفتی چند متر بود

پنج شنبه 22 خرداد1393 - 6:26pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوستانی که روی عرض پالس میخواهندکارکنن مدنظرشون باشه که به هرمقداری نمیشه عرض پالس روزیادکردچون ازیک مقداری بیشتربشه تاثیرش کاملاازبین میره وازاون مهمترعرض پالس زیادباعث سوختن ترانزیستورقدرت خواهدشدپس درحین تنظیم این پارامترمیزان حرارت ترانزیستورقدرت هم کنترل بشه

پنج شنبه 22 خرداد1393 - 9:05pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

vahid_vxm نوشته است:
asadof نوشته است:
سلام من امروز مدار رو زیر خاک تست کردم یکی از دوستان گفته بود که اگه لوپ رو به زمین بچسبونیم مدار قدرت نداره نیک متر بیشتر نمیزنه ولی من امروز همین کا رو کردم اتفاقا خیلی خوب هم سنس میکنه فعلا با لوپ معمولی 10 اهم و ظرفیت رو یادم رفته البته لوپ ازمایشی هستش قانونن باید 1.5 تا 2 اهم باشه دو متر زیر زمین رو سنس کرد و تفکیک هم عالی کار میکنه رو تفکیک فقط و فقط اهن میزنه دیگه از طلا و استیل خبری نیست و همچنین ثبات عالی یعنی وقتی که ولوم رو حالت تیک تیک گذاشتم دیگه اصلا تکون نمیخوره باید کیلد تفکیک رو بذارم اگه وقت کردم یک ولوم جهت تغییر عرض پالسی بذارم جایی که خاکش نرم باشه قدرت رو بالا ببرم یعنی پهنای پالس بالا میره قدرت زیاد میشه که تو خاک نرم خوبه عمقش دو برابر میشه :D

سلام اسد جان
میشه در مورد تفکیک کمی توضیح بدید !
که به چه صورتی کار می کنه من tl رو دارم کلید تفکیک کجاش نصب میشه ؟؟
و کلید پهنای دامنه پالس به چه صورتی عمل می کنه و کجا باید نصب بشه
ممنونم
اگه تصویری توضیح بدین که مارو خجالت زده می کنید!!! :D

سلام وحید جان باید ولوم ست رو یه حالتی تنظیم کنید که فقط اهن سنس کنه و یه جا هم تمام فلزات برای اینکه اذیت نشید یه دونه کلید کلنگی دو حالته بگیرید یکی از پتانسیومتر مولتی ترن رو جایی که فقط اهن سنس میکنه تنظیم کنید و یه جا هم که سیم دوتا به هم وصل میشه یکسره میشه برای اینکار شما باید با ولوم ست بازی کنید ببینید کجا فقط اهن سنس میکنه بعد تنظیم کنید و یک عدد مولتی ترن 100 کیلو کافی هستش دیگه به دوتای دیگه نیازی نیست البته خیلی راحته و در مورد عرض پالسی صبر کنید خودم تست کنم اگه جواب خوبی داد اعلام میکنم

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

آخرین بار توسط asadof در پنج شنبه 22 خرداد1393 - 10:34pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

پنج شنبه 22 خرداد1393 - 10:28pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

roshik نوشته است:
دوستانی که روی عرض پالس میخواهندکارکنن مدنظرشون باشه که به هرمقداری نمیشه عرض پالس روزیادکردچون ازیک مقداری بیشتربشه تاثیرش کاملاازبین میره وازاون مهمترعرض پالس زیادباعث سوختن ترانزیستورقدرت خواهدشدپس درحین تنظیم این پارامترمیزان حرارت ترانزیستورقدرت هم کنترل بشه

درسته دوست عزیز پنهای پالس حد و حدودی داره و همچنین هر چه قدر عرض پالسی بیشتر بشه جریان کشی مدار هم بیشتر میشه و باعث میشه باطری زودتر تمام بشه

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

پنج شنبه 22 خرداد1393 - 10:31pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

آرشام عزیز با ردیاب 2 متر گرفتم عمق رو
اون روز تفکیک tl12000 رو درست نکرده بودم دبرای تست برده بودمش لوپش رو هم از سیم آیفون 4 زوج 40 سانت درست کردم بام لوپ رو که به زمین میچسبوندم تا بالانس کنم یک بیل رو از 1.30 میزد
امشب تفکیکشو درست کردم و یک سلکتور گذاشتم حالت 1 رو روی آل متال گذاشتم و حالت 2 رو روی آهن
دیگه برای فهمیدن این که زیر خاک طلا هست یا اهن راحت میشه تشخیص داد
اول روی حالت یک کاوش میکنم جایی که بوق کشید میرم رو حالت 2 اگر بوق نزد که طلاست اگر بوق زد اهنه
فقط مونده تا یکی دو روز دیگه یک میتر دیجیتال روش بندازم
یادم رفته بود اهم لوپم 1.9 اهم بود امشب تو خونه که تست کردم یک سینی 20 در 20 رو روی ال متال از 1.75 سنس کرد النگو رو تو 65 راحت سنس میکرد

جمعه 22 خرداد1393 - 12:33am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام خدمت دوستان اسدف جان عالی بود این کارت دوستانی که مدارشون رو بستن و نمیتونن دوباره باز کنن میتونن بدون گذاشتن این کید هم تفکیک داشته باشن ولوم ست کار تفکیک رو هم انجام میده چون ده دور داره و روی یه دورش فقط اهن رو میزنه میتونید تو خونه خودتون تست کنید و اون جا که فقط اهن رو سنس میکنه تو ذهنتون ذخیره کنید و موقع کاوش اگه جایی رو گرفت سریع رو اون حالت بزارید که اهن رو میزد و باز با لوپ برید سر جایی که بوق زده بود اگه باز بوق زد که اهنه اگه نزد یا مفرغه یا نقره یا طلا

جمعه 22 خرداد1393 - 12:41am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ممنون اسد جان لطف کردی!
آقای هدایتی از توضیحات کاملتون سپاسگزارم!

جمعه 22 خرداد1393 - 2:04am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

با درود و خسته نباشید به اقای هدایتی و دوستان عزیز و تبریک به خاطر موفقیت ورضایت دوستان از این مدار
من این تاپیک رو مرتب دنبال می کنم اگه ما رو لایق بدونید به چند نکته برای موفقیت بیشتر عرض کنم
با توجه به زحمات زیادی که روی مدار شده ولی روی لوپ 45 یا 1در1 کمتر کار شد یک سیم یا کابل مشخصی طبق یک استاندارد پیچش برای همه باید
یک جواب بده که اینگونه نبوده و هنوز به یک استاندار مشخص با حد اکثر برد برای همه نبوده
اگه روی کابل یا لوپ این دستگاه مثل چنس کار می شد به نتایج خیلی بهتری دست می یابید . همانطوری که می دانید لوپ یه دستگاه از اهمیت بالای
برای کاووش برخورداره پس جا داره بیشتر روی این مسئله کار بشه تا به یه نتیجه واحد دست پیدا کنیم.اگه اقا حمید عزیز هم لطف کنند یه کمکی برای محاسبه برای لوپ وفرم 1در1برای این دستگاه انجام بدن سپاس گزار خواهیم بود

نکته بعدی تغیراتی هست که مهندسین و اساتید بنا به تجربه روی مدار انجام می دهند از اقای هدایتی تقاظا می کنم این تغیرات رو بررسی کنند
و در صورت تایید فایل اصلی رو که اقا حمید در ابتدای صفحه گزاشتن رو به روز رسانی کنند تا همه کاربران در جریان این تغیرات باشن
با ارزوی موفقیت برای همه دوستان @};- @};- @};-

https://t.me/joinchat/Aq56qD3yFrsliCQ9iyFDug
نقد و بررسی ردیابها وفلزیابها با حضور اساتید مجرب فلزجو

جمعه 23 خرداد1393 - 9:37am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

با سلام سوالی داشتم شما میگید کلید برای تفکیک میتوانید بزارید ولی باید اون 3 تا مولتی ترن تنظیم شود ولی تا الان به نهوه تنظیم اون 3 تا مولتی ترن اشاره نشده که چجوری فرکانسشون رو تنظیم باید کرد؟

جمعه 23 خرداد1393 - 9:37am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 290 , 291 , 292 , 293 , 294 , 295 , 296 ... 780  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google , Majestic12 , morteza66 , Mrn , sky4030 و 72 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure