انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 9 آذر1403 - 12:10pm

پاسخ به موضوع  [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 293 , 294 , 295 , 296 , 297 , 298 , 299 ... 780  بعدی
 فلزياب TL12000 
نویسنده پیغام
مدیر سایت
مدیر سایت

هدایتی نوشته است:
سلام خدمت دوستان اقای کاوشگر هم خیلی دقیق توضیح دادن من امروز قسمت شد با ۱۲۰۰۰ برم سر زمین و خیلی لذت بردم وقتی دستگاه با ثبات کار میکرد یکی از دوستان من که ردیاب ۳۵ داشت با من امده بود و با فرکانس ۲۱۹.۹ یک جا رو گرفت و من هم با ۱۲۰۰۰ با لوپ ۹۰ رفتم ببینم چی اونجا اول بالانسش کردم و از سه تا چهار متری شروع کردم به حرکت یه یک متری مونده بود به اون جای قیچی صدای دستگاه در اومد و میتر رفت تا عدد ۴. متوجه شدم تو عمق ۵۰. تا ۶۰. سانته هر چی که باشه بعد ولوم ست رو جایی گذاشتم که فقط اهن رو بوق میزد و طلا رو بوق نمیزد ولی یکم متراژ پایین اومد تو این حالت که این حالت رو با لوپ ۶۰. انجام دادم و رفتم سر نقطه مورد نظر بوق زد و فهمیدم یه اهن کوچیک باید باشه به صاحب زمین گفتم یه چند سانتی بکنید تا اون اهن در بیاد اول خندید و گفت این قدر اطمینان داری من گفتم بکنید بعد درست تو ۵۰ سانت یه چاقوی بزرگ زنگ زده بیرون اومد بعد اینا دیگه دستگاه رو میپرسدیدن و گفتن کارت خیلی درسته

اقای هدایتی میشه لطف کنید بگی که چطور متوجه شدید که اونجای که tl زده مثلا طلا نیست و چطور عمق اون رو فهمدین که 50 یا 60 سانته ( قبل از مرحله دوم کارتون که گفتین اندازه کویل رو به 60 سانت تغیر دادین و ....) حرکت عقربه میتر تا 4 چه مفهومی میده , اگه طلا باشه عقربه میتر حرکتش چجوری میشه ؟ اگه امکان داره جواب این سوال رو دربخش اموزش اپراتوری tl بدین , تشکر

شنبه 23 خرداد1393 - 12:07am

roshik نوشته است:
دوستانی که اهل فن هستندیک سوال داشتم
دراین مدارابتداپیش تقویت کننده سپس قسمت نمونه گیرودرپایان قسمت انتگرال گیرمداراومده حالااگه بخواهیم جای نمونه گیروانتگرال گیرروعوض کنیم بازهم مدارعملکردداره یانه؟
یعنی سیگنال بعداز709به358بره وسپس به 398بره وبقیه مدار...
اگه جواب مثبته اصولااینکارچه معایب ویامزیتهایی میتونه داشته باشه؟

روشيك عزيز از شما اين سوال خنده دار عجيب بود :-o
آيسي پيش تقويت اوليه كه همون lm709 هست آيسي نمونه بردار كه همون cd 40 13 هست كه تايمينگ نمونه برداري وdelay يا همون اينتراپت توليد پالسها رو انجام ميده كه متناسب با مقاومت لوپ و اندازه كه همون ظرفيت ميكرو هانري لوپ هست
اين پالسهاي تايمينگ به پايه 8 آيس lf398ميره خود آيسي 398 انتيگرال گير هست و ودر هر پالس cd 4013 از نمونه انتيگرال ميگيره واز ولتاژ صفر تا 12 ولت انتيگرال رو برحسب ولتاژ ميده و اين ولتاژ توسط 331 به فركانس تبديل ميشه آيسي 358 هم بعنوان مقسم ولتاژ بخشهاي مختلف مدار هست
ضمنا اگه بخواي ديجيتاليش كني در خدمتم سورسش رو يه شبه برات مينويسم البته من روي فيلترهاي فاير و irr براي سيستم فكر ميكردم كه در طراحي بيشتر از 10 متر عمق زني برسم :YMPEACE:
اين طراحيها كه برام مثل آب خوردنه :D ;) B-)
در مورد هويت من هم خواهشا سوال نفرماييد (ناشناس :D )

****دنيا بير غمخانادير هيچكسه دائم ئوزي گولمز ---- بيرينه ورسه امك او بيرينين قدريني بيلمز
وار يوخ الدن گئدجق انسانا بير آد قالاجاق ----- ياخشيليخدان ولي دنياده دولي داد قالاجاق****

شنبه 23 خرداد1393 - 12:57am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

گلدمن جان شما زحمت بکش هرکمکى ميتونی بکن

شنبه 24 خرداد1393 - 8:17am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ناصرجان بس کن اين ادعا و مسخرهفبازی رو

شنبه 24 خرداد1393 - 8:19am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام :ymhug: دوستان عزیز در مورد تغییرات هم باید بگم که هیچ تغییراتی نیاز نیست داده بشه روی مدار همون فایل صفحه اول رو بسازید بیشترین قدرت و سنس رو خواهید داشت من خودم بارها روی مدارم تغییرات دادم ولی بی فایده بوده :-\ فقط قطعات اصل استفاده کنید تا بیشترین ثبات رو داشته باشین در مورد لوپ هم که کامل توضیح دادم به دوستان دیگه این مدار چیز خاصی نداره که کسی بمونه تو درست کردنش انقدر ساده و راحت مونتاز میشه که حتی یه پسر 17 ساله دیروز درستش کرده بود و راحت داشت کار میکرد و تازه لحیم کاری رو یاد گرفته بود برام خیلی جالبه چرا دوستان که این همه وارد هستن تو این کار و بارها رو مدارات فلزیاب کار کردن باز یه سوال هایی میپرسن که ادم تعجب میکنه X_X من بخاطر همین بعضی از سوال ها رو جواب نمیدم چون بارها توضیح دادم و مدار الان تو بهترین وضعیتش هست و اگه کسی میخواد تغییرات بده میتونه خودش و به مسولیت خودش تغییرات بده که من نیاز نمیدونم بیشتر از این رو مدار کار بشه

شنبه 24 خرداد1393 - 10:06am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوستان اینم عکس داسی که گفتم با tl در اوردم تشخیص من قبل از حفاری این بود که یک چیزه اهنی هست روی تفکیک که بردم دیدم روی اهن بوق دارم

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

شنبه 24 خرداد1393 - 10:14am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

در مورد تفکیک هم که بارها توضیح دادم فقط با لوپ 40 تا 60 سانت میتونید تفکیک کنید که اون هم فقط باید یکم وقت بزارید و اول ولون تون رو رو عد 3 بزارید و بعد ست رو تنظیم کنید دوباره اهن با طلا رو نزدیک کنید به لوپ و دوباره تون رو عدد 4 بزارید و دوباره ست رو تنظیم کنید که تو یه حالت متوجه میشد که فقط اهن رو بوق میزنه و طلا رو بوق نمیزنه بیشتر از 80 سانت هم نمیشه روش حساب باز کرد ولی این کار باعث میشه که حفاری الکی نکنید و متوجه میشد که تا 80 سانتی میخ یا اهن وجد داره یا نه که خیلی کار راه اندازه

شنبه 24 خرداد1393 - 10:25am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

goldman نوشته است:
roshik نوشته است:
دوستانی که اهل فن هستندیک سوال داشتم
دراین مدارابتداپیش تقویت کننده سپس قسمت نمونه گیرودرپایان قسمت انتگرال گیرمداراومده حالااگه بخواهیم جای نمونه گیروانتگرال گیرروعوض کنیم بازهم مدارعملکردداره یانه؟
یعنی سیگنال بعداز709به358بره وسپس به 398بره وبقیه مدار...
اگه جواب مثبته اصولااینکارچه معایب ویامزیتهایی میتونه داشته باشه؟

روشيك عزيز از شما اين سوال خنده دار عجيب بود :-o
آيسي پيش تقويت اوليه كه همون lm709 هست آيسي نمونه بردار كه همون cd 40 13 هست كه تايمينگ نمونه برداري وdelay يا همون اينتراپت توليد پالسها رو انجام ميده كه متناسب با مقاومت لوپ و اندازه كه همون ظرفيت ميكرو هانري لوپ هست
اين پالسهاي تايمينگ به پايه 8 آيس lf398ميره خود آيسي 398 انتيگرال گير هست و ودر هر پالس cd 4013 از نمونه انتيگرال ميگيره واز ولتاژ صفر تا 12 ولت انتيگرال رو برحسب ولتاژ ميده و اين ولتاژ توسط 331 به فركانس تبديل ميشه آيسي 358 هم بعنوان مقسم ولتاژ بخشهاي مختلف مدار هست
ضمنا اگه بخواي ديجيتاليش كني در خدمتم سورسش رو يه شبه برات مينويسم البته من روي فيلترهاي فاير و irr براي سيستم فكر ميكردم كه در طراحي بيشتر از 10 متر عمق زني برسم :YMPEACE:
اين طراحيها كه برام مثل آب خوردنه :D ;) B-)
در مورد هويت من هم خواهشا سوال نفرماييد (ناشناس :D )

خداروشکربالاخره یکی مدعی پیداشدکه جوابموبده
اقای دانشمندبایدخدمتت عرض کنم که 398ایسی نمونه گیره که داخلش یک بلوک تقویت کننده هم داره امانمیدونستم که این ایسی انتگرالگیرهم هست خوب شایدبرای شماسفارشی میسازند
درموردایسی 358 اولی هم ازت ممنونم چون زحمت زیادی کشیدی فقط جمله خودتومینویسم "آيسي 358 هم بعنوان مقسم ولتاژ بخشهاي مختلف مدار هست "موندم این طراحش چه ادم ساده ای بوده همه توسرخودشون میزنندولتاژوتقویت کنن اونوقت این اقاتومدارش بعدازتقویت در709دوباره مقسم میزاره
عجب اساتیدخبره ای اینجاحضوردارندمن که کلی مطلب ازاین اقایادگرفتم
خوب استادبزرگواردرموردهمه چی توضیح دادی اماسوالموماست مالی کردی سوالم سخت بودیاخیلی پیش پاافتاده که جواب بهش باعث کسرشان شمامیشه؟
نظرمن هم اینه که بیهویت بمونی بهتره چون اگه شناسایی بشی وای وای وای...

شنبه 24 خرداد1393 - 8:59pm

روشيك عزيز شماتيك انتيگرالگير 358 را بزار ببينم چيه ؟
ولي تا جايي كه من ميدونم ولتاژ رو از 398 ميگيره البته انتيگرال رو به صورت ولتاژ بعد ميده به 331
اون آيسي 358 هم براي اينه كه ولتاژ تريشهلد مدار رو تنظيم كني
اگه دليل محكمي داري كه 358 انتيگرال گيره بيشتر توضيح بده تا من حالي بشم شايد حق با شما باشه :D ;)

****دنيا بير غمخانادير هيچكسه دائم ئوزي گولمز ---- بيرينه ورسه امك او بيرينين قدريني بيلمز
وار يوخ الدن گئدجق انسانا بير آد قالاجاق ----- ياخشيليخدان ولي دنياده دولي داد قالاجاق****

شنبه 24 خرداد1393 - 9:26pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

goldman نوشته است:
روشيك عزيز شماتيك انتيگرالگير 358 را بزار ببينم چيه ؟
ولي تا جايي كه من ميدونم ولتاژ رو از 398 ميگيره البته انتيگرال رو به صورت ولتاژ بعد ميده به 331
اون آيسي 358 هم براي اينه كه ولتاژ تريشهلد مدار رو تنظيم كني
اگه دليل محكمي داري كه 358 انتيگرال گيره بيشتر توضيح بده تا من حالي بشم شايد حق با شما باشه :D ;)

باتوجه به اینکه شمایک جمله زیبادرتایپک قبلت اوردی من چنین جسارتی نمیکنم
"اين طراحيها كه برام مثل آب خوردنه"
دوست دارم حالاکه شمادرطراحیهای به این شکلی یدطولایی داری خودت شماتیک قسمت 358رودربیاری وتحلیلش کنی
فکرنکنم برای یک طراح زیادپیچیده باشه

شنبه 24 خرداد1393 - 10:40pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 293 , 294 , 295 , 296 , 297 , 298 , 299 ... 780  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 66 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure