انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 9 آذر1403 - 12:16pm

پاسخ به موضوع  [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 294 , 295 , 296 , 297 , 298 , 299 , 300 ... 780  بعدی
 فلزياب TL12000 
نویسنده پیغام

بگذريم در مورد تايمينگ پالساي اسيلاتور دقيقا اطلاع دارين ؟
تايمينگ اونيكي 555 كه مولد 9 ولت هست چيه ؟
كمترين وبيشترين عرض پالس براي ترانزيستور قدرت چيه
تايمينگ پالسهاي و عرض پالسهاي كليدزني398 چنده؟
همه رو برحسب ميكرو ثانيه بگو
متاسفانه من اسيلوسكوپ ندارم
ددر مورد آيسي انتيگرالگير هم حق باشماست روشيك عزيز :D

****دنيا بير غمخانادير هيچكسه دائم ئوزي گولمز ---- بيرينه ورسه امك او بيرينين قدريني بيلمز
وار يوخ الدن گئدجق انسانا بير آد قالاجاق ----- ياخشيليخدان ولي دنياده دولي داد قالاجاق****

آخرین بار توسط goldman در شنبه 24 خرداد1393 - 11:44pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

شنبه 24 خرداد1393 - 11:04pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

goldman نوشته است:
بگذريم در مورد تايمينگ پالساي اسيلاتور دقيقا اطلاع دارين ؟
تايمينگ اونيكي 555 كه مولد 9 ولت هست چيه ؟
كمترين وبيشترين عرض پالس براي ترانزيستور قدرت چيه
تايمينگ پالسهاي و عرض پالسهاي كليدزني398 چنده؟
همه رو برحسب ميكرو ثانيه بگو
متاسفانه من اسيلوسكوپ ندارم

چونکه ازاون موضوع گذشتی من هم میگذرم
رابطه هاروبرای 555برات میارم خودت زحمت محاسبه روبکش
T(High)=0.693(R1+R2)*C1وT(Low)=0.693(R2*C1که درنتیجه F=1.44/(R1+2R2)*C1
که دراونR1 مقاومت بین پایه 7و8هست ومقاومت R2بین 7و6وخازن C1بین 2ومنفی مدار
برای 4013هم پهنای عرض پالسش حدود50میکروهست وتاخیرپالسش هم باپتانسیومترقابل تغییره که رابطه های محاسباتیش متاسفانه الان دم دستم نیست

شنبه 24 خرداد1393 - 11:40pm

روشيك عزيز
لطفا تايمينگها رو محاسبه كن و زمان دقيقي رو بده تا براش برنامه بنويسم
آنچه كه برام لازمه
1 . كمترين وبيشترين عرض پالس براي ترانزيستور قدرت كه نسوزه
و در اين مدار هم مثل چنس عرض پالس متغييري خواهيم داشت كه اون هم علت داره
2. بهترين ماسفت جاي 2n3055 چيه كه قدرتش زياد باشه؟
3 . حذف آيسي انتيگرالگير ونمونه برداري با ads 7816 البته تعداد پالسها رو در هردو فريم 16 تا ميزاريم با عرض پالس متفاوت كه در يرنامه از شمارنده استفاده ميكنيم و برحسب هر نوع عرض پالس خروجي صدا زير و بم ميشه :D مثل mdl
4- lمعرفي تريشهلد متغيير جهت ست كردن اتوماتيك گراند بالانس
البته اگه بتونيم از فيلتر fireو iir استفاده كنيم كه فكر ميكنم بتونيم به mdlبرسيم البته در اون از روش سخت افزاري استفاده كرده كه من ميخوام نرم افزاريش كنم اين قسمت فيلتر رو
فعلا همينها
در واقع دوتا آيسي555 هردو حذف ميشوند و آيسي 398 و 331 و هر دو 358 حذف ميشه و بجاي همه اونها يك ميكرو كنترلر ويك lcd و آيسي مبدل آنالوگ به ديجيتال ads7816 مياد مدار پوشپول صوت هم مياد ممكنه از icl7660 هم استفاده كنيم البته از 3دو تا ميكرو كنترلر به نظرم استفاده بشه از tl431 il استفاده ميكنيم از 3 يا 4 عدد هم ترانزيستور راه انداز براي ماسفت و بكلايت السيدي و... استفاده مكنيم فقط ميخوام شاسي مدار مثبت باشه
اگه اطلاعات بدين من روش كار ميكنم كه مطمعنم از 12 رگولاتور و چنس هم قويتر ميشه البته اگه مهندس مهدي ومهندس كرمي وشما ومهندس حميد همكاري كنين زودتر جواب ميگيريم :-?
روشيك عزيز ديگه من اعلام آمادگي كردم بقيه اش به شما بستگي داره به اون عده از دوستاني كه اسيلوسكوپ دارند بخصوص مهندس حميد ومهندس مهدي اگه هر كسي قسمتي از كار رو بعهده بگيره موفق ميشيم اگه خودم تنهايي كار كنم فكر كنم مثل ردياب 6 ماه طول بكشه X_X

****دنيا بير غمخانادير هيچكسه دائم ئوزي گولمز ---- بيرينه ورسه امك او بيرينين قدريني بيلمز
وار يوخ الدن گئدجق انسانا بير آد قالاجاق ----- ياخشيليخدان ولي دنياده دولي داد قالاجاق****

شنبه 24 خرداد1393 - 11:54pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

گلدمن (ناصرعزيز)مرسى از لطفت اما هرکاری بکنی آی پی شما در رصد کامل منه با هر اسمی آن بشی من يکى میشناسمت ولی گويا قصدت اينبار خيره خيره پس ديگر اساتيد همکاری بفرمايند

یکشنبه 24 خرداد1393 - 1:13am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: سرزمین لاله های واژگون،لرستان
:-? :-? :-? :-?

آن کس که بداند و بداند که بداند*باید برود غاز به کنجی پچراند.
آن کس که بداند و نداند که بداند*به که برود خویش به گوری بچپاند.
آن کس که نداند و بداند که نداند*لنگان خرک خویش به منزل برساند.
آن کس که نداند و نداند که نداند*بر پست ریاست ابدودهر بماند.

یکشنبه 24 خرداد1393 - 1:20am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

جناب هدایتی یادوستانی که این فلزیابودارندوازکارکردوثباتش راضینددرصورت امکان لطف کنندمیزان نوسان ولتاژDC(برحسب میلی ولت)کلکتورترانزیستورنزدیک بیزرروموقعی که دستگاه دربالاترین حساسیت تنظیم شده رونسبت به زمین مداراندازه گیری کنندالبته اگه امکانش باشه که هنگام حرکت عادی هم اینکارانجام بشه که خیلی بهتره
ضمنامیخواهم فیبراین دستگاه وفلزیاب12رگولاتوره رواماده کنم وخودم وضعیتشونوچک کنم برای تهیه قطعات مرغوب کسی فروشگاه اینترنتی سراغ نداره؟
درموردپیشنهادهمکاری اقای ناشناس هم بایدبگم بعضی ازایده هات خوب ومنطقیه امابعضی دیگه...بهرجهت درصورت اعلام امادگی تمامی دوستان دیگه ای که خواستارهمکاریشون بودی من هم هرکمکی که ازدستم بربیاددریغ نمیکنم درغیراین صورت این موضوع همینجا بسته میشه

یکشنبه 25 خرداد1393 - 3:16pm
مدیر سایت
مدیر سایت

دوستان , برای گذاشتن lcd روی میتر مطابق شکل صفحه 49 , یه ایراد وجود داره اینکه هر وقت میتر حرکت کنه , led روشن میشه , اگه بخایم یه led داخل میتر بزاریم که با یه کلید خاموش و روشن بشه , از کجای مدار میتونیم ولتاژ مورد نیاز led رو تامین کنیم که هم به کارکرد مدار خللی ایجاد نشه و هم led نسوزه ؟ با تشکر

یکشنبه 25 خرداد1393 - 5:18pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ارتین نوشته است:
دوستان , برای گذاشتن lcd روی میتر مطابق شکل صفحه 49 , یه ایراد وجود داره اینکه هر وقت میتر حرکت کنه , led روشن میشه , اگه بخایم یه led داخل میتر بزاریم که با یه کلید خاموش و روشن بشه , از کجای مدار میتونیم ولتاژ مورد نیاز led رو تامین کنیم که هم به کارکرد مدار خللی ایجاد نشه و هم led نسوزه ؟ با تشکر

یه پتانسیومتر 10کیلو را بعد از تنظیم در بیشترین مقدار ، با یه ال ای دی سری کنید، و بزنید به +18 ولت مدار. سپس کم کم شروع کنید به کم کردن مقاومت پتانسیومتر تا جایی که ولتاژ 2سر ال ای دی برسه به 3 ولت. اوکی حالا میشه بجای پتانسیومتر ، مقامت معمولی هم جایگزین کرد(با خوندن مقدارش توسط اهم متر)
پیروز باشید

توانا بود هرکه دانا بود
knowledge is power

یکشنبه 25 خرداد1393 - 5:58pm
مدیر سایت
مدیر سایت

davood_zzz نوشته است:
ارتین نوشته است:

یه پتانسیومتر 10کیلو را بعد از تنظیم در بیشترین مقدار ، با یه ال ای دی سری کنید، و بزنید به +18 ولت مدار. سپس کم کم شروع کنید به کم کردن مقاومت پتانسیومتر تا جایی که ولتاژ 2سر ال ای دی برسه به 3 ولت. اوکی حالا میشه بجای پتانسیومتر ، مقامت معمولی هم جایگزین کرد(با خوندن مقدارش توسط اهم متر)
پیروز باشید

دوست عزیز , من پراپ مثبت مولتی متر رو با یه مولتی ترن 10 کیلو با +18 سری کردم و پراپ منفی مولتی متر هم به منفی باطری , با چرخوندن مولتی متر , ولتاژ هیچ تغیری نمیکنه , ضمنا مولتی ترن رو از نظر سالم بودن هم چک کردم سالمه :-?

یکشنبه 25 خرداد1393 - 9:26pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوست من منظوراین دوستمون اینه که سرهای ثابت پتانسیومترروبه منفی ومثبت مداروصل کنی وسرمتغیرروبه اندledوکاتدledروبه سرمنفی مداروصل کنی حالاپتانسیومترروکامل به سمت منفی باطری میچرخونی وسپس برق سیستمووصل میکنی وپتانسیومتروبه جهت مثبت باطری میچرخونی تادوسرledحدود3ولت داشته باشی

یکشنبه 25 خرداد1393 - 11:47pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 294 , 295 , 296 , 297 , 298 , 299 , 300 ... 780  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 74 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure