روشيك عزيز
لطفا تايمينگها رو محاسبه كن و زمان دقيقي رو بده تا براش برنامه بنويسم
آنچه كه برام لازمه
1 . كمترين وبيشترين عرض پالس براي ترانزيستور قدرت كه نسوزه
و در اين مدار هم مثل چنس عرض پالس متغييري خواهيم داشت كه اون هم علت داره
2. بهترين ماسفت جاي 2n3055 چيه كه قدرتش زياد باشه؟
3 . حذف آيسي انتيگرالگير ونمونه برداري با ads 7816 البته تعداد پالسها رو در هردو فريم 16 تا ميزاريم با عرض پالس متفاوت كه در يرنامه از شمارنده استفاده ميكنيم و برحسب هر نوع عرض پالس خروجي صدا زير و بم ميشه
مثل mdl
4- lمعرفي تريشهلد متغيير جهت ست كردن اتوماتيك گراند بالانس
البته اگه بتونيم از فيلتر fireو iir استفاده كنيم كه فكر ميكنم بتونيم به mdlبرسيم البته در اون از روش سخت افزاري استفاده كرده كه من ميخوام نرم افزاريش كنم اين قسمت فيلتر رو
فعلا همينها
در واقع دوتا آيسي555 هردو حذف ميشوند و آيسي 398 و 331 و هر دو 358 حذف ميشه و بجاي همه اونها يك ميكرو كنترلر ويك lcd و آيسي مبدل آنالوگ به ديجيتال ads7816 مياد مدار پوشپول صوت هم مياد ممكنه از icl7660 هم استفاده كنيم البته از 3دو تا ميكرو كنترلر به نظرم استفاده بشه از tl431 il استفاده ميكنيم از 3 يا 4 عدد هم ترانزيستور راه انداز براي ماسفت و بكلايت السيدي و... استفاده مكنيم فقط ميخوام شاسي مدار مثبت باشه
اگه اطلاعات بدين من روش كار ميكنم كه مطمعنم از 12 رگولاتور و چنس هم قويتر ميشه البته اگه مهندس مهدي ومهندس كرمي وشما ومهندس حميد همكاري كنين زودتر جواب ميگيريم
روشيك عزيز ديگه من اعلام آمادگي كردم بقيه اش به شما بستگي داره به اون عده از دوستاني كه اسيلوسكوپ دارند بخصوص مهندس حميد ومهندس مهدي اگه هر كسي قسمتي از كار رو بعهده بگيره موفق ميشيم اگه خودم تنهايي كار كنم فكر كنم مثل ردياب 6 ماه طول بكشه