انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 9 آذر1403 - 8:04am

پاسخ به موضوع  [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 298 , 299 , 300 , 301 , 302 , 303 , 304 ... 780  بعدی
 فلزياب TL12000 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: سرزمین لاله های واژگون،لرستان
roshik نوشته است:
saman001 نوشته است:
سلام خدمت تمامی دوستان من یک دستگاه دیگه درست کردم یک سینی 20 در 20 رو توی 260 تا 270 سانتیمتر سنس میکنه و ثباتش واقعا عالی هست اصلا بوق اضافه نداره و جالب اینه از آیسیهای معمولی هم استفاده کردم

دوستان درموردقدرت نسبی این فلزیاب شکی نیست وازطرفی قصدجسارت ویابی احترامی به کسی روهم ندارم اما...
نظرشخصی من اینه که بااین ترکیب مداری این برددست یافتنی نیست ودرعالم خیاله
خودنان کمی واقع بین باشین و تمرکزکنین"یک سینی 20 در 20 رو توی 260 تا 270 سانتیمتر سنس میکنه و ثباتش واقعا عالی"خوب بانتیجه ای که درموردنفوذخوبش درخاک بدست اومده پس برای فلزات مدفون بزرگ قدیمی وبالوپ 2*2رسیدن به عمق یابی دورقمی منطقیه که ازاین به بعدبهتره تایپیکی بنام "فلزیابی بنام TL12000که MDL8500روبه زانودراورد"بازبشه واین فلزیاب بهتربه عموم معرفی بشه و...
نظردیگردوستان چیه؟

کاملا با شما موافقم مهندس جان!!من فک میکنم یا تست بعضی دوستان ایراد داره یا کمی نمکشو زیاد میکنن چون خوده بنده که بیش از چهار ساله پنجتا مدل مختلف مدارو بستم وبیش از هر آزمایشگاهی تو شهر خودمون ابزار در اختیار دارم هنوز به همچین رقمی نرسیدم [-X
البته نمیگم نمیشه ولی اگه کسی رسیده یه فیلم باکیفیت بزاره تا بعد از اطمینان از شدنش برسی کنیم که مشکل از کجاست و....!؟

آن کس که بداند و بداند که بداند*باید برود غاز به کنجی پچراند.
آن کس که بداند و نداند که بداند*به که برود خویش به گوری بچپاند.
آن کس که نداند و بداند که نداند*لنگان خرک خویش به منزل برساند.
آن کس که نداند و نداند که نداند*بر پست ریاست ابدودهر بماند.

دوشنبه 26 خرداد1393 - 11:43pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مهدی نوشته است:
با سلام
تشكر ميكنم از آقايان ابي گلد و سامان از ارائه نتايج مفيد و تجربيات خودشون
درضمن آقا محمود عزيز ، دوبل كردن ترانزيستور قدرت تفاوت زيادي در برد نداشته ، حتي دوبل كردن رگلاتور ورودي ، همه كارها به جهت درست كردن ثبات بيشتر و كمتر كردن گرما در ترانزيستور و رگلاتور بوده كه هركسي به راحتي ميتونه اين نظريات رو تجربه كنه ، چون كنترل گرما در مدار مخصوصاً اين دستگاه خيلي خيلي در بهتر شدن ثبات تأثيرگذار بوده ، درضمن طي نتيجه بدست اومده بهترين اهم لوپ بين 1/5 تا 2 اهم هست و ظرفيت 400 تا 500 براي لوپ 1در1 ، اما براي لوپ 40 تا 60 سانتي كه براي بهتر عمل كردن تفكيك بيشتر مورد استفاده بوده اگر ظرفيت سلفي بالاتر باشه دستگاه بهتر در وضعيت تفكيك قرار ميگيره @};-

آقا مهدی ممنون از توجهت. منظور بنده نکات اتصال دو ترانزیستور بود. ظاهراً نمیشه اوناروعادی وصل کرد. آیا نباید hFE اونا یکی باشه یا بین بیسشون مقاومتی گذاشت؟
و سؤال دیگه اینکه قشنگ با دستگاه مسافت مناسبی رو بدون نویز، بی ثباتی و ذرّه زنی و مشکلات دیگه ای جستجو کردید؟ @};-

دوشنبه 26 خرداد1393 - 11:53pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

با تشکر از آقا مهدی تا جایی که برای من امکان داره به بچه های سایت کمک میکنم این یکی 2 روز به خاطر فوتبال جام جهانی یک کم سرم شلوغ بود
من در مونتاز این tl12000 از آیسی های کاملان معمولی استفاده کردم فقط مقاومت هام 1 درصد بود و ترانزیستور 508 رو هم پلاستیکی زدم فرکانس دستگاه رو که تا 400 هم میبردم 508 نیاز به هیت سینگ داشت
فقط باید مونتاز کیت دقیق و تمیز باشه
من اگه این نصب های انتن اجازه بده یک فیلم برای شما میزارم

سه شنبه 26 خرداد1393 - 12:17am

ترانزیستور خروجی هرچی ولتاژ پایینتر انتخاب بشه بهتر عمل میکنه مثل TIP35

سه شنبه 26 خرداد1393 - 1:01am

mahmood51 نوشته است:
مهدی نوشته است:
با سلام
تشكر ميكنم از آقايان ابي گلد و سامان از ارائه نتايج مفيد و تجربيات خودشون
درضمن آقا محمود عزيز ، دوبل كردن ترانزيستور قدرت تفاوت زيادي در برد نداشته ، حتي دوبل كردن رگلاتور ورودي ، همه كارها به جهت درست كردن ثبات بيشتر و كمتر كردن گرما در ترانزيستور و رگلاتور بوده كه هركسي به راحتي ميتونه اين نظريات رو تجربه كنه ، چون كنترل گرما در مدار مخصوصاً اين دستگاه خيلي خيلي در بهتر شدن ثبات تأثيرگذار بوده ، درضمن طي نتيجه بدست اومده بهترين اهم لوپ بين 1/5 تا 2 اهم هست و ظرفيت 400 تا 500 براي لوپ 1در1 ، اما براي لوپ 40 تا 60 سانتي كه براي بهتر عمل كردن تفكيك بيشتر مورد استفاده بوده اگر ظرفيت سلفي بالاتر باشه دستگاه بهتر در وضعيت تفكيك قرار ميگيره @};-

آقا مهدی ممنون از توجهت. منظور بنده نکات اتصال دو ترانزیستور بود. ظاهراً نمیشه اوناروعادی وصل کرد. آیا نباید hFE اونا یکی باشه یا بین بیسشون مقاومتی گذاشت؟
و سؤال دیگه اینکه قشنگ با دستگاه مسافت مناسبی رو بدون نویز، بی ثباتی و ذرّه زنی و مشکلات دیگه ای جستجو کردید؟ @};-

دوستان فقط يك روش براي اين حالت دوبل هست واون هم بستن دو عدد ترانزيستور مثبت يا منفي به صورت دارلينگتون

اين هم عكسشه

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

****دنيا بير غمخانادير هيچكسه دائم ئوزي گولمز ---- بيرينه ورسه امك او بيرينين قدريني بيلمز
وار يوخ الدن گئدجق انسانا بير آد قالاجاق ----- ياخشيليخدان ولي دنياده دولي داد قالاجاق****

سه شنبه 26 خرداد1393 - 1:21am
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

سلام
چند روز پیش یکی از همین دستگاه ها رو برای تعمیر پیش من اوردند اسمش dx 8000بود
اینم عکس از مدار
پیوست:
20140609_173001.jpg

چند تا نکته داشت که خدمتتون عرض میکنم
1- دستگاه کلید انتخاب طلا و همه فلزات رو داشت
2-اهم لوپ چیزی حدود 14 اهم بود (8 متر کابل که داخلش 4 سیم افشان بود)
3-دستگاه با فرکانس 240 کار میکرد

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

مابین انسانها چیزی نیست جز دیوارهایی که خودشان ساخته اند.

سه شنبه 26 خرداد1393 - 2:01am
آواتار کاربر

باسلام و عرض خسته نباشید خدمت تمامی دوستان مخصوصا جناب آقای هدایتی عزیز که قبول زحمت کردن و دستگاه را برای من ساختند.
دوستان من با لوپ (60 )که آقای هدایتی زحمت کشیدن درست کردن با اهم 1.6 و ظرفیت 260میکرو هانری براحتی یک سینی 32*32 را در هوا 2 تا 190 سنس کردم که روی 190cm ثبات بسیار خوبی داشت . و من ازش بسیار راضیم. فعلا مشغول ساخت لوپ 1*1 هستم به محض اینکه آماده شد از تست زیر خاک براتون فیلم تهیه میکنم...
بازم از جناب هدایتی . آقا مهدی و.A.D.H1360. saman001.mahdi8877 و تمام دوستانی که وقت گذاشتن وبرای این مدار زحمت کشیدن ممنونم . @};-

سه شنبه 27 خرداد1393 - 4:21am
مدیر سایت
مدیر سایت

دوستان تاکید میکنم برای بهتر عمل کردن تفکیک مدار لوپ کوچیک باید ظرفیتی بین 400 تا 500 داشته باشه و برای حذف ذرات با لوپ 1در1 باید ظرفیت لوپ بین 400 تا 500 باشه اگر کمتر باشه به ذرات حساس میشه و به زمین واکنش میده دستگاه و ثبات هم با بالا و پائین کردن لوپ روی زمین خراب میشه

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

سه شنبه 27 خرداد1393 - 9:47am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

hoshi نوشته است:
سلام
اینم عکس از مدار
پیوست:
20140609_173001.jpg

هوشی جان ممنون از تشریک اطلاعاتت. ولی مطمئنی لوپش 14 اهمی بوده؟ :-o :-o یا اشتباه لپّی شده منظورت 1.4 اهمه؟ در مورد اون کلید انتخابش بین طلا و همه ممکنه لطف کنی نکاتشو به صورت شماتیک بذاری؟

سه شنبه 27 خرداد1393 - 9:49am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

hoshi نوشته است:
سلام
اینم عکس از مدار
پیوست:
20140609_173001.jpg

هوشی جان بيزحمت نگاه کن ببين دو تا ترانزيستور کنار bu508aو بالاى ka331چي هستن گويا طرز نصبشون با ترانزيستور مدار تى ال فرق دارن

سه شنبه 27 خرداد1393 - 12:04pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 298 , 299 , 300 , 301 , 302 , 303 , 304 ... 780  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google و 123 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure