انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 3 آذر1403 - 5:50pm

پاسخ به موضوع  [ 6393 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 40 , 41 , 42 , 43 , 44 , 45 , 46 ... 640  بعدی
 قسمت گذاشتن تصاویر و سوالات 
نویسنده پیغام

سلام دوستان من شدیدا به راهنماییه شما نیاز دارم.ما جایی رو تا چهار متر کندیم در مسیر حفاری لایه های مختلم سنگچین رو همراه با علایم که اول یه کله سگ بود بعد یه کله سگ دیگه گه کله پا بود یعنی برعکس بود که روی به بالای اون میشد جای پای راست اما برش که میگردوندم میشد کله سگ که نیمرخ بود و سمت چپش کامل بود.بعد سنگ کفش نوکش به پایین و حالا یه سنگ سیاه خیلی بزرگ در دیواره که زیرش من چیزی ندیدم ولی کنارش یه سنگ قرمز کله خوک یا گراز بود که اونم رو به پایین بود پوزش.بعد از نیم متر به سنگچینی که با شفته اهک پوشونده بودنش رسیدم و اونارم رد کردم الان که شده 4.5 متر رسیدم به مخلوطه قلوه سنگ و خاک.دیگه نمیدونم باید چه کنم و به چی میرسم.البته باید بگم که در ابتدا نشانی رو که باهاش اقدام به کندن کردیم این بود:یک لاکپشت نصف پراید بود که دمش به فاصله 20 متر یه سنگ که روش جای پای سگ بود رو نشون میداد.من زیر جا پای سگ رو کندم که به این اثار خوردم.در ضمن به پشت لاکپشت یه تخته سنگه عمودی تکیه داده شده که رو دیوارش یه مربع باندازه 20 سانت وجود داره که اونم روبروی همون چا پای سگ هستش.خواهشمندم راهنمایی کنید

جمعه 14 تیر1392 - 9:05pm
کاربر فعال
کاربر فعال

mani16 نوشته است:
سلام دوستان من شدیدا به راهنماییه شما نیاز دارم.ما جایی رو تا چهار متر کندیم در مسیر حفاری لایه های مختلم سنگچین رو همراه با علایم که اول یه کله سگ بود بعد یه کله سگ دیگه گه کله پا بود یعنی برعکس بود که روی به بالای اون میشد جای پای راست اما برش که میگردوندم میشد کله سگ که نیمرخ بود و سمت چپش کامل بود.بعد سنگ کفش نوکش به پایین و حالا یه سنگ سیاه خیلی بزرگ در دیواره که زیرش من چیزی ندیدم ولی کنارش یه سنگ قرمز کله خوک یا گراز بود که اونم رو به پایین بود پوزش.بعد از نیم متر به سنگچینی که با شفته اهک پوشونده بودنش رسیدم و اونارم رد کردم الان که شده 4.5 متر رسیدم به مخلوطه قلوه سنگ و خاک.دیگه نمیدونم باید چه کنم و به چی میرسم.البته باید بگم که در ابتدا نشانی رو که باهاش اقدام به کندن کردیم این بود:یک لاکپشت نصف پراید بود که دمش به فاصله 20 متر یه سنگ که روش جای پای سگ بود رو نشون میداد.من زیر جا پای سگ رو کندم که به این اثار خوردم.در ضمن به پشت لاکپشت یه تخته سنگه عمودی تکیه داده شده که رو دیوارش یه مربع باندازه 20 سانت وجود داره که اونم روبروی همون چا پای سگ هستش.خواهشمندم راهنمایی کنید

از اثاري كه پيدا شده عكس تهيه كن تا بتونن درست راهنماييد كنند L-)

جمعه 14 تیر1392 - 10:28pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

mani16 نوشته است:

سلام ایا این اثار لاکپشت و جا پای سگ شما روی تپه هستند؟ یعنی شما در تپه ای حفاری کردین؟از وجنات کار و لایه هایی که پشت سر گذاشتید شما باید تپه ای رو حفاری کرده باشید درسته یانه؟ابتدا این مورد رو معلوم کنید

جمعه 14 تیر1392 - 10:34pm

نه روی زمینه هموار که تقریبا میشه گفت دشت . که کنارش چندتا چشمه قدیمی که از کوهی که تقریبا 2 کیلومتر بالاتر هستش میومده هست که خشک شده

جمعه 14 تیر1392 - 10:38pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

mani16 نوشته است:
نه روی زمینه هموار که تقریبا میشه گفت دشت . که کنارش چندتا چشمه قدیمی که از کوهی که تقریبا 2 کیلومتر بالاتر هستش میومده هست که خشک شده

شما از کلیه موارد عکس بذارید بهتره علائم روی زمین و علائم کشف شده تا بشه براساس اونها نظر داد مخصوصا سم سگ و سنگی که میگید شبیه سر سگه ولی اگر احیانا مکان حفاری شما درست باشد و علائم زیر خاکتون هم همونها باشن که ذکر کردید همه به ادامه کار اشاره دارند و حداکثر 80 سانت دیگه باید به علامت بعدی برخورد کنید در غیر اینصورت در تشخیص علائم دچار اشتباه شدید داداش

جمعه 14 تیر1392 - 11:03pm

parsi نوشته است:
mani16 نوشته است:

شما از کلیه موارد عکس بذارید بهتره علائم روی زمین و علائم کشف شده تا بشه براساس اونها نظر داد مخصوصا سم سگ و سنگی که میگید شبیه سر سگه ولی اگر احیانا مکان حفاری شما درست باشد و علائم زیر خاکتون هم همونها باشن که ذکر کردید همه به ادامه کار اشاره دارند و حداکثر 80 سانت دیگه باید به علامت بعدی برخورد کنید در غیر اینصورت در تشخیص علائم دچار اشتباه شدید داداش

مرسی دوست عزیز از راهنماییتون.در مورد عکس که برام مقدور نبود عکس بگیرم اون اثار هم مطمعنم که به راحتی قابل تشخیص بود که چی هستن. اما یه جایی خوندم که کله خوک یا گراز یعنی نزدیکه یه ورودی هستید!! راست و دروغشو نمیدونم.حالا با این اوصاف شما فکر میکنید من به چاه یا مقبره یا اتاق برسم؟یا عمق تقریبا چقدره؟

شنبه 15 تیر1392 - 3:06pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

mani16 نوشته است:
parsi نوشته است:
mani16 نوشته است:

مرسی دوست عزیز از راهنماییتون.در مورد عکس که برام مقدور نبود عکس بگیرم اون اثار هم مطمعنم که به راحتی قابل تشخیص بود که چی هستن. اما یه جایی خوندم که کله خوک یا گراز یعنی نزدیکه یه ورودی هستید!! راست و دروغشو نمیدونم.حالا با این اوصاف شما فکر میکنید من به چاه یا مقبره یا اتاق برسم؟یا عمق تقریبا چقدره؟

دوست عزیز شما حرف دلو زدید من هم میگم دوستان هر کس سنگ خوک یا گراز در زیر خاک پیدا کردن باید دقیقا چاهی در زیرش پیدا کنند چون برای علمای علم این مسئله به یک قانون مسجل تبدیل شده با توجه به تجربیات

شنبه 15 تیر1392 - 6:53pm

اینم عکس کله گراز یا خوک که پوزش رو به پایین بود.

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

یکشنبه 16 تیر1392 - 3:27pm
کاربر فعال
کاربر فعال

این عکس کله گراز یا خووووووکت محشر بود :-o
با اجازت پرینت رنگیش میکنم و رو در اتاقم میزارمش =)) :))
.
.
.
.
.
.
.
داداش من
این مسخره بازی ها چیه؟
خودتونو چرا گول میزنید
نکنید آقا حرف هر کسی رو گوش نکنید
مگه بیکارین که به یه حرف پوچ گوش میدین و میرین کلی وقت و زمان و پول و .... میزارین که گنج پیدا کنید؟ X_X

یکشنبه 16 تیر1392 - 5:13pm

با سلام:
اگر ممکنه در مورد شیر سنگی توضیح بدید که بیانگر چه چیز میتونه باشه.
با تشکر

یکشنبه 16 تیر1392 - 5:38pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6393 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 40 , 41 , 42 , 43 , 44 , 45 , 46 ... 640  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google و 415 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure