سلام دوستان عزیز و سلام روت عزیز .
من حالا وقت کردم این تاپیک رو کامل بخونم و از اون جایی که مطمئنم بزودی این تاپیک حسابی خواهد ترکوند و تا چشم بزنی شماره صفحاتش سه رقمی خواهد شد پیشنهاد میکنم روت عزیز لطف کنن و تموم مطالب رو شسته رفته و بدون ابهام ( مخصوصا برای کسانی که مثل خودم سواد الکترونیکشون در حد صفره ) بزارن تا مثل بعضی از تاپیکا نشه که فرضا صفحه صدم یکی مثل من بیاد سوالی بپرسه که مربوط به صفحات اوله و کمی موضوع مبهم مونده .
من با تشکر فراوان از روت جان چند تا سوال میپرسم تا تا همینجا خیلی چیزا مشخص و معلوم بشه :
1 - اولا روت عزیز به نظر میرسه شما مطالب رو ابتدا تو یه فایل تایپ کردی و بعد اینجا کپی کردی و از قرار معلوم اولای مطلب از قلم افتاده چون تو دستورالعمل ساخت از این قسمت شروع شده :
سیم لاکی ژاپنی رو زیرش رو وارنیش میزنین و حرارت میدید
و بعد از نوک دسته سیم میپیچید تا پایین
پس یه محبت کن و از اول مطلب رو بزار مرسی .
2 - تو نحوه پیچیدن سیم لاکی بایستی دقیقا یه دور پیچیده بشه و اگه مثلا جایی سیم ها رو هم بیفته ( بیش از یه دور ) مشکلی پیش میاد ؟
3 - قسمت عمودی آنتن ها چطوری و چه مقدار ( سانتی متر ) با دسته ها درگیرن ؟ ( لطفا با عکس )
4 - فیش ته دسته که گفتید برنجیه و با تراش درست میشه میشه عکسش رو بزارید ؟
5 - لوپ های ته وزنه ها چین و از کجا گیر میان ؟ ( بازم اگه میشه یه عکس واضح و گنده فقط از لوپ ها بزار تا بهتر معلوم بشه سپاس )
6 - این دیودی که فرمودین دقیقا چیه و لطفا چه عملکردی داره و خواهشا نحوه اتصالشم به سر آنتن با عکس نشون بدید که دیگه نهایت آقاییه و هزار تا فدایی دارین .
بازم سوال دارم و شرمنده که یوخده خارج از حوصلتون هستم فقط سعیم اینه که همینطوری که داریم جلو میریم دیگه این چیزا روشن شده باشه و جا برای سوال تکراری نمونه .
قربون محبتتون و سپاسگزار لطفتون هستم .