با سلام خدمت همه دوستان
ماشالاه دوستان چقدر پست زدن !!!!!
باید در مورد سیم پیچی این مدار خدمت شما بگم که اگه بخاین دستی بپیچین باید باسیم شیش صدم یا همون 6 که بیرون معروفه پیچیده بشه ولی اگه کسی دستگاه سیم پیچی داره میتونه از نمره 8 صدم یا همون 8 استفاده بکنه (اگه با میکرومتر سیمو اندازه بگیرین باید بشه 8 صدم میلی متر) راحت ترین راه برای بدست آوردن سیم 6 اینکه یه رله 12ولت میگیرین اهم پایه هاشو اندازه بگیرین از 350 بیشتر باشه بعد که مطمئن شدین سیم رله رو باز کنین اندازه بگیرین وقتی شد 350 اهم کافیه همونجا محکمش کنین بعد روی سیم پیچ اول دو دور چسب نواری بزنین و در ادامه اون 20 دور با سیم 20 یا 25 بپیچین حالا سیم پیچ شما آمادست من خودم اینجوری ساختم اگه شما با سیمپیچ اول رو با سیم 0.1 بپیچین درست در نمیاد
و اما در مورد مدار کوچک من خودم اون مدارو ساختم ولی به قول دوستان بیش از حد گرم میشد پس ناچار مبلغ 130هزار تومان اون مدار دوم که حذف کننده ذرات هم داشت بگیرم کارش حرف نداره تو حیات خونه که حدود 1000 متر میشه هر چی قایم کردن تونستم پیدا کنم
یه چیز دیگه درباره این سیستم بگم اونم اینکه اگه حتی شما مدار کوچیکو نداشته باشین با استفاده از روش خوراک که به دسته چپ داده میشه شما میتونین رد یابی بکنین
البته در روش خوراک سرعت گردش آنتنها نصف میشه و دقت زیادی میخاد
دوستان ببخشین که دیر جواب دادم من هر روز از ساعت 18 به بعد میتونم بیام باز از همتون پوزش میخام