انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 4 آذر1403 - 2:50am

پاسخ به موضوع  [ 1911 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 111 , 112 , 113 , 114 , 115 , 116 , 117 ... 192  بعدی
 ادامه ای کاش ... 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: کردستان
rostam نوشته است:
mohammadiraj نوشته است:
سلام
استاد رستم بسیار خوشحال و البته بیشتر کنجکاو هستم که نظرتون رو درباره این مدار بیان کنید
viewtopic.php?f=13&t=3220&start=70
ممنون میشم در همون تایپک علام کنید

دوست خوبم در اون تایپیک متاسفانه دوستان روش خوبی رو طی نمیکنند اگر میخواهید به جواب سوال خودتون برسید لطفا مطالبی رو که در 2 تایپیک ایکاش گفتم مطالعه و سپس منابع رو برسی کنید انشا الله تمام این سوالات شما جوابدار خواهد شد
موفق باشید

ممنون استاد @};-

سه شنبه 21 دی1394 - 1:14am
YIM
کاربر فعال
کاربر فعال

rostam نوشته است:
ayhan نوشته است:
سلام.استاد رستم خواهشا شما هم جواب بدید. لاين سوال براي من خيلي حياتي هست پس خواهشا اساتيد خوب جواب بدن.اين ردياب خونه ي مارو تو يه جا هم روي طلا و نقره ميزنه و حدود 2 قدمي فقط نقره ميزنه .خوب هم قيجي ميكنه فقط نميدونم كه دستام خسته ميشن يا واقا دارن قيچي ميكنن .ترانس هم دادم بيرون درست كردن ورودي 5 خروجي 850 ايا درست هست يا نه .خواهشا راهنماييم كنين و روش کالیبره رو تو کودوم صفحه توصیح دادین؟

با سلام
دوست من زمانی که خسته نبودید دوباره تست کنید اگر نتیجه همین بود انشا الله هم طلا دارید و هم نقره

صمنان آنتن ها به طلای جدید حساس هستند باز هم میگین که احتمالا جنس هست؟

سه شنبه 22 دی1394 - 3:46pm
کاربر فعال
کاربر فعال

درود
وقتی خروجی مدار رو به ترانس میزنم (220 به 3)ولوم صدا رو به محض اینکه زیاد میکنم تصویر ال سی دی میره یا به هم میریزه.بدون ترانس مدار همه چیش درسته و صدای تق تق داره و ولوم ها هم کار میکنن.مدارم ورژن 1.2 هست.علتش چی میتونه باشه؟خازن 1000 میکرو رو تو ورژن 1.22 شده 4700 ظاهرا...عوضش کنم درست میشه یا ...
ممنون

جمعه 1 بهمن1394 - 12:55am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

نه درست نمیشه

اولی ترانست چند اهمه ؟؟
باید 4 باشه
یا حد افل 2
یا از باطری ماشین استفاده کن :))

جمعه 1 بهمن1394 - 1:06am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: رها همچون باد
سلام به همه
به نظر دوستان چطوره که دسته و آنتنهای ردیاب را از بدن جدا کنیم و هرچقدر می توانیم به سطح زمین نزدیک تر کنیم تقریبا شبیه عکس های زیر
البته بهتر است دسته ها از نوع وزنه تعادلی t شکل ساخته شود و هم از بلبرینگ استفاده شود و حباب تراز هم روی نگهدارنده تعبیه و اگر بشود 4 تا پیچ تنظیم ارتفاع هم برای تراز کردن در چهار گوشه اش تعبیه نمود که فکر کنم عالی تر شود

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

جمعه 2 بهمن1394 - 5:01pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

البته فاصله آنتنها 23 سانت و یکی از آنها چند سانتیمتر بالاتر نصب شده است

جمعه 2 بهمن1394 - 5:03pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

orginal نوشته است:

من اینو امتحان کردم نشد !

حتی دسته هایی طراحی کردم که تو دست هر طور میگرفتی تعادلو اتوماتیک برقرار میکرد ولی بازم نشد !!

مثل این که باید حتما مستقیما به دست گرفته بشه !!

موفق باشی

شنبه 2 بهمن1394 - 12:56am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

با سلام
اوجینال عزیز در این حالت باید یک موج 25 هرتز با شدت حداقل 40 دسیبل داشته باشید که در حالت استارت انتن نزدیک به شمال با 4 درجه اختلاف با شمال اسمی و انتن عقبی با زاویه 17 درجه اختلاف از شمال اسمی باید بایستد در این حالت اگر موج هدف را ارسال کنید نتیجه را خواهید دید
فقط در این حالت شما بعد از هر تست باید انتنها رو تا زاویه 60 درجه به سمت زمین حرکت دهید تا پسماند موجود در انتنها صفر شود یعنی دیمگ شود
موفق باشید

شنبه 3 بهمن1394 - 8:43am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

PAYAM20 نوشته است:
orginal نوشته است:

من اینو امتحان کردم نشد !

حتی دسته هایی طراحی کردم که تو دست هر طور میگرفتی تعادلو اتوماتیک برقرار میکرد ولی بازم نشد !!

مثل این که باید حتما مستقیما به دست گرفته بشه !!

موفق باشی

با سلام
ممنون از اعلام نتیجتون
دوست من جواب میده اگر دقت کرده باشید بار اول حرکت میکنه و دیگه حرکت نمیکنه که علتش اشباح شدن انتن با امواج است
چون انتن باید خاصیت مگنت شدن داشته باشد بنابر این وجود پسماند در ان قطعی است
در حالتی که شما انتن را به دست میگیرید و هر بار که سر انتن را به سمت زمین میبرید انتن شما دی مگ شده و اماده کار میشود که اگر در روش ثابت شما بتونید خیلی سریع انتن را تراز کنید (مثل حرکت دست)تا میدانی باعث ایجاد پسماند در انتها نشود میتوانید کار کنید ولی کمی مشکل است
به نظر من با تمرین میتوان با دستها هم انتن را دی مگ کرد و هم راحتر به حالت تعادل رساند و یا روی انتها از سیستم دیمگ کردن استفاده بشه
مثلا بعد از هر تست یک میدان حداقل 2 گوسی به وسیله یک سیم پیچ از شدت بالا تا پایین استارت بشه که باعث دی مگ شدن انتنها بشود
موفق باشید

شنبه 3 بهمن1394 - 8:52am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

rostam نوشته است:
با سلام
اوجینال عزیز در این حالت باید یک موج 25 هرتز با شدت حداقل 40 دسیبل داشته باشید که در حالت استارت انتن نزدیک به شمال با 4 درجه اختلاف با شمال اسمی و انتن عقبی با زاویه 17 درجه اختلاف از شمال اسمی باید بایستد در این حالت اگر موج هدف را ارسال کنید نتیجه را خواهید دید
فقط در این حالت شما بعد از هر تست باید انتنها رو تا زاویه 60 درجه به سمت زمین حرکت دهید تا پسماند موجود در انتنها صفر شود یعنی دیمگ شود
موفق باشید

سلام استاد و ممنون از در اختیار قرار دادن اطلاعاتتان
حالا یک سئوال
اگر قرار باشد تا ما با این سیستم برای آماد به کار شدن آن را به سمت زمین کج نمائیم
آیا اگر شبیه سیستم سیم ارت که در وسایل الکتیریکی جریان القایی را خنثی می کند ما هم با استفاده از دو عدد سیم مسی به زمین آنتنها را وصل کنیم برای مدت طولانی چه می شود و برای لحظه ای چه اتفاقی خواهد افتاد ؟
آیا جواب گو هستش؟
اگر برای این کار از بدن کمک بگیریم چه می شود؟

شنبه 3 بهمن1394 - 10:09am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 1911 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 111 , 112 , 113 , 114 , 115 , 116 , 117 ... 192  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: behroozbandary , Google و 78 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure