انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 4 آذر1403 - 2:30am

پاسخ به موضوع  [ 1911 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 112 , 113 , 114 , 115 , 116 , 117 , 118 ... 192  بعدی
 ادامه ای کاش ... 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

دوستان سلام و عرض ادب خصوصا خدمت جناب رستم عزیز . خواستم بپرسم آیا میکروی این مدارهم مانند میکروی فلزجو دارای محدودیت ( تعداد دفعات خاموش و روشن ) هست ؟

شنبه 3 بهمن1394 - 10:15am
کاربر فعال
کاربر فعال

rostam نوشته است:
PAYAM20 نوشته است:
orginal نوشته است:
البته فاصله آنتنها 23 سانت و یکی از آنها چند سانتیمتر بالاتر نصب شده است

من اینو امتحان کردم نشد !

حتی دسته هایی طراحی کردم که تو دست هر طور میگرفتی تعادلو اتوماتیک برقرار میکرد ولی بازم نشد !!

مثل این که باید حتما مستقیما به دست گرفته بشه !!

موفق باشی

با سلام
ممنون از اعلام نتیجتون
دوست من جواب میده اگر دقت کرده باشید بار اول حرکت میکنه و دیگه حرکت نمیکنه که علتش اشباح شدن انتن با امواج است
چون انتن باید خاصیت مگنت شدن داشته باشد بنابر این وجود پسماند در ان قطعی است
در حالتی که شما انتن را به دست میگیرید و هر بار که سر انتن را به سمت زمین میبرید انتن شما دی مگ شده و اماده کار میشود که اگر در روش ثابت شما بتونید خیلی سریع انتن را تراز کنید (مثل حرکت دست)تا میدانی باعث ایجاد پسماند در انتها نشود میتوانید کار کنید ولی کمی مشکل است
به نظر من با تمرین میتوان با دستها هم انتن را دی مگ کرد و هم راحتر به حالت تعادل رساند و یا روی انتها از سیستم دیمگ کردن استفاده بشه
مثلا بعد از هر تست یک میدان حداقل 2 گوسی به وسیله یک سیم پیچ از شدت بالا تا پایین استارت بشه که باعث دی مگ شدن انتنها بشود
موفق باشید

با سلام . خیلی جالبه برای من این اتفاق افتاده یعنی بار اول آنتن (یا همون عقربه متعادل) حرکت کرد ولی دیگه حرکت نکرد که این اتفاق دو بار پیش اومد ولی چون دیگه نچرخید ناامید شدم . پس اینطور باشه آنتن با تعادل بالا و بدون دخالت بدن میشه ساخت!!!!! امروز دوباره تست میکنم جواب بده شیرینی میدم به کل انجمن

شنبه 3 بهمن1394 - 12:19pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: رها همچون باد
mehdi1393 نوشته است:
دوستان سلام و عرض ادب خصوصا خدمت جناب رستم عزیز . خواستم بپرسم آیا میکروی این مدارهم مانند میکروی فلزجو دارای محدودیت ( تعداد دفعات خاموش و روشن ) هست ؟

سلام به همه
نه خیر فایل هکس این مدار بدون محدودیت است و با خیال راحت می توانید هر چقدر که خواستید استفاده نمائید

شنبه 3 بهمن1394 - 12:40pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

خوب حالا مسئله خیلی مهم دیگر
1 بدن متعادل است مثلا اگر بدنی جنب باشد تعادل بار در کل بدن فرد تغییر می کند حالا دقیقا چه اثری دارد فعلا معلوم نیست راهش هم شستن کل بدن برای خنثی سازی است
2 خود بدن به عنوان یک جاذب امواج و سیگنال های الکتریکی عمل می کند و تجمع این سیگنال مطمننا خطا ایجاد خواهد کرد شبیه تاثیر دکل برق حتی ممکن است قدرت سیگنال ردیاب ها را هم کاهش دهد
حالا بیشترین تجمعش روی مغز و در خود مغز هم بیشتر در بخش پیشانی که مربوط به فکر انسان هم می شود است که دوستان از آن بیشتر به خطای ذهن یاد می کنند راه حلش هم قرار دادن پیشانی به صورت لحظه ای بر زمین می باشد
3 خطای بعدی الکتریسیته ساکن تجمعی روی بدن می تواند باشد که آن هم راهش استفاد نکردن از لباس های پشمی و ابریشمی ضخیم می باشد و هم چنین قرار دادن یک عضو از بدن در روی زمین برای خنثی سازی
حالا شاید خنده دار به نظر برسد اگر ما با یک قطعه از مس ،برنج و یا حتی طلا روی پیشانی قرار دهیم و با یک سیم مسی به زمین در ارتباط باشد شاید هم نتیجه مثبتی داشته باشد

شنبه 3 بهمن1394 - 12:56pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

PAYAM20l نوشته است:
البته فاصله آنتنها 23 سانت و یکی از آنها
موفق باشی
با سلام . خیلی جالبه برای من این اتفاق افتاده یعنی بار اول آنتن (یا همون عقربه متعادل) حرکت کرد ولی دیگه حرکت نکرد که این اتفاق دو بار پیش اومد ولی چون دیگه نچرخید ناامید شدم . پس اینطور باشه آنتن با تعادل بالا و بدون دخالت بدن میشه ساخت!!!!! امروز دوباره تست میکنم جواب بده شیرینی میدم به کل انجمن

لطفا شیرینی ما هم از نوع تر و مرغوب باشه

شنبه 3 بهمن1394 - 12:59pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

orginal نوشته است:
rostam نوشته است:
با سلام
اوجینال عزیز در این حالت باید یک موج 25 هرتز با شدت حداقل 40 دسیبل داشته باشید که در حالت استارت انتن نزدیک به شمال با 4 درجه اختلاف با شمال اسمی و انتن عقبی با زاویه 17 درجه اختلاف از شمال اسمی باید بایستد در این حالت اگر موج هدف را ارسال کنید نتیجه را خواهید دید
فقط در این حالت شما بعد از هر تست باید انتنها رو تا زاویه 60 درجه به سمت زمین حرکت دهید تا پسماند موجود در انتنها صفر شود یعنی دیمگ شود
موفق باشید

سلام استاد و ممنون از در اختیار قرار دادن اطلاعاتتان
حالا یک سئوال
اگر قرار باشد تا ما با این سیستم برای آماد به کار شدن آن را به سمت زمین کج نمائیم
آیا اگر شبیه سیستم سیم ارت که در وسایل الکتیریکی جریان القایی را خنثی می کند ما هم با استفاده از دو عدد سیم مسی به زمین آنتنها را وصل کنیم برای مدت طولانی چه می شود و برای لحظه ای چه اتفاقی خواهد افتاد ؟
آیا جواب گو هستش؟
اگر برای این کار از بدن کمک بگیریم چه می شود؟

دوست من برای دی مگ کردن میدان شما باید یک میدان دیگر را بیشتر از میدان موجود نزدیک و به اهستگی دور کنید ربطی به اتصال ندارد ما میدان را میخواهیم تخلیه کنیم نه جریان را
بنابرین به نزدیک کردن انتن به زمین و حرکت ان به سمت بالا عمل تخلیه پسماند انجام میشود

شنبه 3 بهمن1394 - 1:02pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

orginal نوشته است:
1 بدن متعادل است مثلا اگر بدنی جنب باشد تعادل بار در کل بدن فرد تغییر می کند حالا دقیقا چه اثری دارد فعلا معلوم نیست راهش هم شستن کل بدن برای خنثی سازی است
2 خود بدن به عنوان یک جاذب امواج و سیگنال های الکتریکی عمل می کند و تجمع این سیگنال مطمننا خطا ایجاد خواهد کرد شبیه تاثیر دکل برق حتی ممکن است قدرت سیگنال ردیاب ها را هم کاهش دهد
حالا بیشترین تجمعش روی مغز و در خود مغز هم بیشتر در بخش پیشانی که مربوط به فکر انسان هم می شود است که دوستان از آن بیشتر به خطای ذهن یاد می کنند راه حلش هم قرار دادن پیشانی به صورت لحظه ای بر زمین می باشد
3 خطای بعدی الکتریسیته ساکن تجمعی روی بدن می تواند باشد که آن هم راهش استفاد نکردن از لباس های پشمی و ابریشمی ضخیم می باشد و هم چنین قرار دادن یک عضو از بدن در روی زمین برای خنثی سازی
حالا شاید خنده دار به نظر برسد اگر ما با یک قطعه از مس ،برنج و یا حتی طلا روی پیشانی قرار دهیم و با یک سیم مسی به زمین در ارتباط باشد شاید هم نتیجه مثبتی داشته باشد

دوست من شاید چندین نیروی مغناطیسی در اطراف ما باشد مانند همین مسائلی که فرمودید و یا انواع میدانهای مصنوعی و غیر مصنوعی
میدانهای طبیعی به حالت تعادل رسیده اند و برای حذف میدانهای مصنوعی نیاز به تکنولوژی های خاصی است و دلیل ضعیف بودن نتایج ردیابی همین تداخل میدانهای مصنوعی است
برای خنثی کردن این مزاحمها 2 روش وجود دارد
1-افزایش قدرت بیس هارمونیک (که ولوم بیس این کار رو انجام میده)
2-کاهش تریبل هارمونیک موج (که ولوم تریبل این کار رو انجام میده)
خلاصه منرو تخلیه اطلاعات کنید ~X(
شوخی کردم اگر بپرسید میگم در غیر اینصورت 100 صفحه هم براتون بنویسم به دردتون نخواهد خورد و متاسفانه برای پیشرفت در این کار اگر درک کامل از مبانی و نحوه کار نداشته باشید موفق نمیشید
برای شناخت امواج و مقدار فرکانسی اون میتونید از یک AUDIO FREQUENCY COUNTER استفاده کنید که برای موبایل هم است
با این نرم افزار میتونید ببینید که حتی صحبت کردن شما هم دارای فرکانس انرژی دار است که میتواند در کار تاثیر مخرب بگذارد
در این دستگاه که به ظن بعضی دوستان کارایی خاصی نداره میبینید که سعی شده تمام موارد خاص تا حدودی در ان رعایت بشه
موفق باشید

شنبه 3 بهمن1394 - 1:17pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

محل اقامت: کوردستان
orginal نوشته است:

بنده نیز تاثیر نیروهای مثبت و منفی را تائید میکنم . قبلا در مورد نوع لباس و حتی پوشیدن کفشهای مخصوص به دوستان توصیه کردم .
امان از دست این ردیابی
غسل
وضو
سجده بر زمین
نتیجه کم کم داره به نماز خوندن منتهی میشه :D

لا اله الا هو

شنبه 3 بهمن1394 - 1:32pm

با سلام خدمت همه دوستان
استاد رستم ما اگه آنتن رو دی مگ کنیم و تخلیه پسماند انجام بشود چه مدتی این تخلیه دوام می اورد تا دو باره تخلیه رو انجام بدیم چون به محض پر شدن آنتن از میدانهای مزاحم قطعا خطا خواهیم داشت
سوال دوم اینکه تو تست آهن ربا و تست فرکانس 25هرتز هم باید عمل دی مگ رو انجام بدیم تا میدان های مزاحم از آنتن تخلیه بشوند ؟ممنون میشم پاسخ بدید

یکشنبه 3 بهمن1394 - 12:15am
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

rostam نوشته است:
orginal نوشته است:

دوست من شاید چندین نیروی مغناطیسی در اطراف ما باشد مانند همین مسائلی که فرمودید و یا انواع میدانهای مصنوعی و غیر مصنوعی
میدانهای طبیعی به حالت تعادل رسیده اند و برای حذف میدانهای مصنوعی نیاز به تکنولوژی های خاصی است و دلیل ضعیف بودن نتایج ردیابی همین تداخل میدانهای مصنوعی است
برای خنثی کردن این مزاحمها 2 روش وجود دارد
1-افزایش قدرت بیس هارمونیک (که ولوم بیس این کار رو انجام میده)
2-کاهش تریبل هارمونیک موج (که ولوم تریبل این کار رو انجام میده)
خلاصه منرو تخلیه اطلاعات کنید ~X(
شوخی کردم اگر بپرسید میگم در غیر اینصورت 100 صفحه هم براتون بنویسم به دردتون نخواهد خورد و متاسفانه برای پیشرفت در این کار اگر درک کامل از مبانی و نحوه کار نداشته باشید موفق نمیشید
برای شناخت امواج و مقدار فرکانسی اون میتونید از یک AUDIO FREQUENCY COUNTER استفاده کنید که برای موبایل هم است
با این نرم افزار میتونید ببینید که حتی صحبت کردن شما هم دارای فرکانس انرژی دار است که میتواند در کار تاثیر مخرب بگذارد
در این دستگاه که به ظن بعضی دوستان کارایی خاصی نداره میبینید که سعی شده تمام موارد خاص تا حدودی در ان رعایت بشه
موفق باشید

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

مابین انسانها چیزی نیست جز دیوارهایی که خودشان ساخته اند.

یکشنبه 3 بهمن1394 - 1:59am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 1911 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 112 , 113 , 114 , 115 , 116 , 117 , 118 ... 192  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: behroozbandary و 60 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure