انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 4 آذر1403 - 1:24am

پاسخ به موضوع  [ 1911 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 113 , 114 , 115 , 116 , 117 , 118 , 119 ... 192  بعدی
 ادامه ای کاش ... 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

hamidimilani نوشته است:
با سلام خدمت همه دوستان
استاد رستم ما اگه آنتن رو دی مگ کنیم و تخلیه پسماند انجام بشود چه مدتی این تخلیه دوام می اورد تا دو باره تخلیه رو انجام بدیم چون به محض پر شدن آنتن از میدانهای مزاحم قطعا خطا خواهیم داشت
سوال دوم اینکه تو تست آهن ربا و تست فرکانس 25هرتز هم باید عمل دی مگ رو انجام بدیم تا میدان های مزاحم از آنتن تخلیه بشوند ؟ممنون میشم پاسخ بدید

با سلام
تا زمانی که میدان دیگری غالب نشود که میتونه از 3 تا 10 ثانیه طول بکشه
در تستها هم باید انجام بشه

یکشنبه 4 بهمن1394 - 3:59pm

ممنون از هستی عزیز که نرم افزار رو گذاشتی آیا در مورد اندازه گیری میدان (گاوس)هم نرم افزاری موجود میباشد؟

یکشنبه 4 بهمن1394 - 11:10pm
استاد
استاد

درود بر شما
استاد رستم از اون جایی که طرح با امواج روزنانسی کار میکنه فلزات حدید را نباید بزنه ولی الان طرح رستم فلزات جدید را میزنه پس یه جای کار ایراد داره عملا من با موبایل تونستم فلزات جدید را رد بدم جتی بدون وصل کردن به امپلی و تنها با اویزون کردن یه قیش به سوکت هنذ فری. به این صورت که موج مربعی با دیوتی سایکل 25 درصد به یه کانال و سینوسی را به کانال دیگه دادم البته با فرکانسه بالای 100 هرتز فلز جدید را رد میده ولی با فرکانسش زیر 100 هرتز به این روش هم فلزات جدید را میزنه دیگه دلیلش را نمیدونم
نظر شما در مورد سنس فلزات جدید با این طرح چی هست و برای رفع اون میشه چه کار کرد

دوشنبه 5 بهمن1394 - 11:23am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

جاوید نوشته است:
درود بر شما
استاد رستم از اون جایی که طرح با امواج روزنانسی کار میکنه فلزات حدید را نباید بزنه ولی الان طرح رستم فلزات جدید را میزنه پس یه جای کار ایراد داره عملا من با موبایل تونستم فلزات جدید را رد بدم جتی بدون وصل کردن به امپلی و تنها با اویزون کردن یه قیش به سوکت هنذ فری. به این صورت که موج مربعی با دیوتی سایکل 25 درصد به یه کانال و سینوسی را به کانال دیگه دادم البته با فرکانسه بالای 100 هرتز فلز جدید را رد میده ولی با فرکانسش زیر 100 هرتز به این روش هم فلزات جدید را میزنه دیگه دلیلش را نمیدونم
نظر شما در مورد سنس فلزات جدید با این طرح چی هست و برای رفع اون میشه چه کار کرد

با سلام
استاد جاوید عزیز
به نظر من تنها دلیل حساسیت دستگاه به فلز جدید 2 حالت است
1-یا شما به هر دلیلی دارید اون فلز جدید رو مرتعش و وادار به تولید میدان میکنید (مانند وصل کردن پروب به زمین و یا ارسال امواج نیرو دار از انتن)
شما فقط باید فرکانس بفرستید
2-کالیبره نبودن انتها (اگر انتنها در حالت عادی تمایلی به هم راستا شدن با میدان مادر را نداشته باشد بحث هرزی امواج به وجود می اید و در این حالت
به نظر من قدرت ذهن اون فلز جدید رو پیدا میکنه و نه انتنها
نظر من بود و شاید دلایل دیگری هم باشد
موفق باشید

دوشنبه 5 بهمن1394 - 11:36am
استاد
استاد

درود بر شما
استاد رستم من با انتن خالی کار میکنم فقط یه فیش به طرح رستم وصل میکنم و باز به طرف قلز جدید کشانده میشه انتنها هم خیلی روان هستند از بایت ذهن هم خیالت تخت که صددر صد روی ذهن تسلط دارم تازه به جای ترانس هم یه چوک حدود دو سانتی با هسته فریت پیچوندم ئلی باز هم ساز ناسازگاری میزنه

دوشنبه 5 بهمن1394 - 12:09pm
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

سلام
جاوید جان من ردیاب موبایلی رو کاملا تست کردم متاسفانه در فرکانسهای پایین و مخصوصا در موج مربعی نه شکل موج و نه فرکانس خروجی در حد قابل قبول برای ردیابی نیستند ولی موجی سینوسی دقت و شکل موجش خوبه

مابین انسانها چیزی نیست جز دیوارهایی که خودشان ساخته اند.

دوشنبه 5 بهمن1394 - 3:27pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

جاوید نوشته است:
درود بر شما
استاد رستم من با انتن خالی کار میکنم فقط یه فیش به طرح رستم وصل میکنم و باز به طرف قلز جدید کشانده میشه انتنها هم خیلی روان هستند از بایت ذهن هم خیالت تخت که صددر صد روی ذهن تسلط دارم تازه به جای ترانس هم یه چوک حدود دو سانتی با هسته فریت پیچوندم ئلی باز هم ساز ناسازگاری میزنه

با سلام
استاد عزیز انتنهای شما با اهنربا و یا یک فرکانس ثابت 25 هرتز به سمت قطبین می ایستد

دوشنبه 5 بهمن1394 - 6:08pm
استاد
استاد

درود بر شما
با دو اهن ربا که از لتز یه سی دی رام بیرون اوردم تست کردم ظاهرا انتنها خوب عمل میکنند ولی با فرکانس 25 هرتز تست نکردم
استاد از انتن نیست فقط و فقط اسکالر بدن هست که قدرت نمایی میکنه

دوشنبه 5 بهمن1394 - 6:19pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

جاوید نوشته است:
درود بر شما
با دو اهن ربا که از لتز یه سی دی رام بیرون اوردم تست کردم ظاهرا انتنها خوب عمل میکنند ولی با فرکانس 25 هرتز تست نکردم
استاد از انتن نیست فقط و فقط اسکالر بدن هست که قدرت نمایی میکنه

با سلام
دوست من اسکالر بدن چیه میشه نوضیح بدید

سه شنبه 6 بهمن1394 - 8:09am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

hamidimilani نوشته است:
ممنون از هستی عزیز که نرم افزار رو گذاشتی آیا در مورد اندازه گیری میدان (گاوس)هم نرم افزاری موجود میباشد؟

بفرما دوست عزیز :ymhug: :ymhug:

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

سه شنبه 6 بهمن1394 - 10:21am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 1911 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 113 , 114 , 115 , 116 , 117 , 118 , 119 ... 192  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 77 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure