انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 4 آذر1403 - 10:48am

این موضوع قفل شده است. نمی توانید پستی را ویرایش و یا پاسخی ارسال کنید.  [ 437 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 10 , 11 , 12 , 13 , 14 , 15 , 16 ... 44  بعدی
 fpl 35 تقویت و تغییرات 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: El.Dorado
delta force نوشته است:
خوب هر خروجی فرکانس بصورت سینوسی مگه متناوب نیستش؟؟
مگه ما سینوسی DC هم داریم؟؟

خروجی حذف کننده acهستش :-*

یا علی گفتیم و عشق آغاز شد

جمعه 20 فروردین1394 - 12:54am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: IRAN !
دلتای عزیز اگر برق قدرت خونده باشی , اختلاف دوتا فاز رو باید بدونی 360 ولته
تو برق شهری شما یک فاز داری و یک نول
نول همون ارته !
که به زمین میره
خروجی ما سینوسیه اما با یک فاز !
اما با چوک تو دوتا فاز داری !
و از نول خبری نیست
و این یعنی قدرت واقعی فرکانس !

قسمت !

جمعه 20 فروردین1394 - 1:02am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

مسایلی در ردیابی هست که نمیشه بیان کرد , فوری و صبر میطلبه
و علت بیان نکردن اون مسایل اینه که اگر بیام و مطرح کنم عده ای نسنجیده منو زیر سوال میبرن و حاشیه میشه
اصل ردیابی اول فرکانسه که مهندس حمید غوغایی کرده تو ساخت سی و پنج !قراره که همین روزا برم تهران و یه اسکوپ تهیه کنم , که لازمه کاره
من یک کارگاه مجهز دارم و فقط یک اسکوپ ساده میخوام
چون با اسکوپ میشه دید موج رو ,
در کل منتظر انقلابی در ردیابی باشید
و من قول میدم که با مدرک پوزه ی ردیابهای خارجی رو بزنیم
و با مداراتی کم هزینه کار ردیابی رو آسان کنیم
قول میدم کمر ردیابهای دیپ فایندر و ...خورد کنیم
پله پله , در ضمن دوستانی که سی و پنج رو دارن نگه دارن وگرنه از فروشش پشیمون میشید
و در آخر , به جدم قسم که من تبلیغی برای انجمن نمیکنم و نه ....
پس منو متهم به چیزی نکنید !

قسمت !

جمعه 20 فروردین1394 - 1:04am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

روت عزیز من اطلاعات زیادی ندارم
جسارت نشه می پرسم که یاد بگیرم نه اینکه کسی رو زیر سوال ببرم

به تعظیم مردم این زمانه اعتماد نکن , تعظیم آنان همانند خم شدن دو سرکمان است که هرچه به هم نزدیکتر شوند تیرش کشنده تر است.
خشایار شاه

جمعه 20 فروردین1394 - 1:11am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

در ضمن دوستان اگر ضبط صوت قدیمی دارید میتونید مدار اون رو باز کنید و اگر چوک صوتی داشت به سادگی میتونید برای ردیابی ازش بهره ببرید
مدار رو جدا کنید از شاسی مکانیکی و سیم هد رو ببینید کجا رفته سیم هد اگر سه رشته بود که استریوه و همزمان میتونید پراپ و آنتن رو تقویت کنید
بعد سیمهای ترانس برق رو قطع کنید و ببینید سیم جاباطری کجارفته و چندتا باطری میخوره
سیم باطری میشه ورودی باطری شما بلندگو ها یکیش میشه پراپ و یکیش دسته
خیلی سادست !
و عالی جواب میده
دلتا جان فدات شم , منظورم شما نبود , منظورم اینه کسی نگه من برای سی و پنج دارم تبلیغ میکنم و از خودشونم و...
به جدم من هیچکسی رو نمیشناسم از بچه های مدیر رو ,و نفعی هم لازم ندارم که بخوام ببرم
همین !

قسمت !

جمعه 20 فروردین1394 - 1:17am
آواتار کاربر

rot نوشته است:
در ضمن دوستان اگر ضبط صوت قدیمی دارید میتونید مدار اون رو باز کنید و اگر چوک صوتی داشت به سادگی میتونید برای ردیابی ازش بهره ببرید
مدار رو جدا کنید از شاسی مکانیکی و سیم هد رو ببینید کجا رفته سیم هد اگر سه رشته بود که استریوه و همزمان میتونید پراپ و آنتن رو تقویت کنید
بعد سیمهای ترانس برق رو قطع کنید و ببینید سیم جاباطری کجارفته و چندتا باطری میخوره
سیم باطری میشه ورودی باطری شما بلندگو ها یکیش میشه پراپ و یکیش دسته
خیلی سادست !
و عالی جواب میده
دلتا جان فدات شم , منظورم شما نبود , منظورم اینه کسی نگه من برای سی و پنج دارم تبلیغ میکنم و از خودشونم و...
به جدم من هیچکسی رو نمیشناسم از بچه های مدیر رو ,و نفعی هم لازم ندارم که بخوام ببرم
همین !

سلام دوست عزیز با این روش نتیجه بهتر میشه برای من که فقط موبایلی دارم جواب میده

جمعه 20 فروردین1394 - 2:36am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

بله دوست عزیز نتیجه بهتر خواهد شد صددرصد
اما دوستان عزیز , کسانی که با سی و پنج تو کاوش با فرکانس 5500 به تنور یا خاکستر و یا سفال برخورد داشتن ,و یا به سازه های عجیب مثل یک دیواره خشتی کوچک در عمق دو تا سه برخورد کردن برای من توضیحاتی بدن و یا مثلا به خاکستر یا چیزی چرب مانند در زیرخاک و یا پوست تخم مرغ و ...
امیدوارم پله پله ترقی کنیم و ایمان داشته باشید مشگل حل خواهد شد !

قسمت !

جمعه 20 فروردین1394 - 2:54am
استاد
استاد

rot نوشته است:
اما دوستان عزیز , کسانی که با سی و پنج تو کاوش با فرکانس 5500 به تنور یا خاکستر و یا سفال برخورد داشتن ,و یا به سازه های عجیب مثل یک دیواره خشتی کوچک در عمق دو تا سه برخورد کردن برای من توضیحاتی بدن و یا مثلا به خاکستر یا چیزی چرب مانند در زیرخاک و یا پوست تخم مرغ و ...

درود بر شما
دوست من ردیاب 35 فرکانسه بیشتر از 2000 هرتر را پوشش نمیده دیگه حد نهایی فرکانس دستی با این هرتز هست
همفکری و همکاری بیشتر میتونه در پیشرفت یک پروزه کمک کنه شما اگر میخواهید دوستان کمکی کنند لازمه که ابتدا طرح را بیان کنید و یه سری توضیحات بدهید که چه کار میخواهید بکنید تا کسانی که در این زمینه تجربه دارند اظهار نطر کنند و عیوب احتمالی پروزه را با همدیگه رفع کنیم چون این کار و ساخت تقریبا از توان یک نفر بیرون هست به ناچار همکاری گروهی میطلبه.دنیای ناشناخته ردیابی پیچیده تر از این حرف هاست که بشه اینجوری بر اون غلبه کرد از جمع کردن نقاط قوت تجربه افراد صاحب نظر در سایت در زمینه الکترونیک و یا برق و یا فیزیک و کسانی که مدارات ردیاب را کپی میکنند میتوان کمک گرفت و سریعتر یه پروزه را به پایان رسوند.اینکه یه نفر به تنهایی بخواد موفق بشه هم مدت زمان میطلبه و هم اطلاعات وسیع هم تجربی کافی و هم دکاوت بالا میخواد که کمتر کسی پیدا میشه که این 3مورد را به صورت تکمیلی داشته باشه .چونکه پروزه ردیاب طرف حساب شما هست عملا با یکی از سخت ترین موضوعات شما طرف هستید این پروزه تفریبا همه ردیاب سازهای دنیا را ناک اوت کرده وهیچ ردیابی به ثبت نرسیده که بتونه دلخواه اهداف را از همدیگه تفکیک کنه.پس همکاری گروهی شاید بتونه ما را به نزدیک هدف برسونه

جمعه 21 فروردین1394 - 6:19am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سوال : آيا ميشه با دقيقتر شدن از طرح موجود اونرو در قالب مدار پنج آنتنه آقا توماس پياده کرد

خدايا مددی کن

جمعه 21 فروردین1394 - 7:06am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

rot نوشته است:

استاد جاوید ایشون کلا منظورشون حذف تشابهات فرکانسیه حالا با هر فرکانسی...اینو ایشون مثال زدن

جمعه 21 فروردین1394 - 8:00am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
این موضوع قفل شده است. نمی توانید پستی را ویرایش و یا پاسخی ارسال کنید.   [ 437 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 10 , 11 , 12 , 13 , 14 , 15 , 16 ... 44  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: iran zamin و 107 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure