مهندس حمید گرامی شما دیگه چرا
من که نخواستم مطالب شما مخفی بمونه. به خاطر این جواب پستهای شمارو نمیدم که من رک و راست این موارد رو نمیتونم بهش ورود کنم و باید کسانی دیگه که وارد به مسایل الکترونیک و این محاسبات و پروتئوس و اینا هست بیان جواب بدن.
من فقط میتونم در حد اون چیزی که می بینم نظر بدم.
پستهای من هم در قبال این 3 نفر هم فکر نمیکنم چندان بیراه باشه. دارم سوال میکنم ازشون به جای اینکه خودشون جواب بدن شما جبهه میگیرید.
آقای آرش اومد گفت جناب مارتین به ایشون پیشنهاد داده خوب گفتم چه پیشنهادی داده بهت کفر که نگفتم!
معلوم هم شد که خود آرش پیشنهاد داده نمیدونم چرا قضیه رو وارونه گفتن ایشون.
آقای oghol هم ادعایی کردن که برام جالب بود و دلیل این ادعاشونو خواستم بازم کفر نگفتم که. نکنه حق ندارم سوال کنم؟
تعجب هم میکنم از شما که اینچنین در مورد ایشون گفتید. ولی من خوب میدونم که منظور ایشون چی هستش و چرا چنین ادعایی کردن.
اما آقای اهورا
ایشون قسمت جالب این بحث هستن. براتون تعریف میکنم و منتظر جوابش نمیمونم:
آقای اهورا گفتن که ردیاب 35 داشتن و از سیستم فوق العاده عالی وزن 35 تعریف کردن. مشکلی ندارم اب این قضیه. اما یه جای کار برام جالبه. توجه کنید لطفا تا متوجه بشید چرا من این سوالو از ایشون کردم:
خوب من بقول شما یه مدیر هوایی هستم و تقریبا همه کاربران باید منو بشناسن. این خیلی عجیب خواهد بود که کسی منو نشناسه.
مهمتر از این مورد این هستش که مطمئنا باید همه بدونن که من بیشتر در چه زمینه ای کار کردم.
آیا با نقطه زن و مدارات پالسی کار کردم؟
یا
با ردیاب؟
یعنی هر کسی اینو خیلی راحت میتونه تشخیص بده به خاطر فعالیت بیش از یکسال و نیم من در امر ردیابی با ردیابهای 35 و 22.
این یه مسئله غیر قابل انکاره.
تایپک زدم واسه فرکانسها و قفلش کردم که کاربران عزیز برن استفاده کنند.
تو تمام بحثهای ردیابی و اپراتوری من شرکت داشتم. این خیلی واضحه و کسی نمیتونه منکرش بشه.
حال قسمت جالبشو براتون میگم.
چند روز پیش همین آقای اهورا اومد تو خصوصی از من سوال کردن که جی پی خوبه یا لورنز. من گفتم بهتره از آقای کرمی و بقیه دوستان وارد بپرسید
من بیشتر با ردیاب کار کردم.
اقای اهورا فرمودن که ممنون شما با چی کار کردید گفتم ردیاب. گفتن که الانم دارید کار میکنید؟ گفتم نه فروختم. بعد خیلی جالبه گفتش که شما با ردیاب 35 هم کار کردین؟
شما باشید جای من چکار میکردید؟ یعنی ایشون نمیدونستن که من چقد با 35 کار کردم و حتی تایپک قفل شده رو من گذاشتم که توش فرکانسهارو در بیارن و استفاده کنن ولی تو این تایپک ادعا میکنن که ردیاب 35 در اختیار داشتن و با قدرت از 35 دفاع میکنه و از مزایاش میگه؟ و میگه میشه تو جاهایی که رگه معدنی هستش میشه باهاش کار کرد و فلان و فلان
برای من اینا جای سواله مهندس حمید عزیز. اونوقت میفرمایید که حال من خوش نیست؟
نخیر حال من سر جاشه اتفاقا ایشون و خیلی های دیگه حالشون خوش نیست که میان چنین سوتی هایی میدن. لطف کنید الکی منو متهم نکنید.
من واسه این سایت ارزش بسیار قایل بودم و هستم اما این مسایل چیزی نیست که روش سرپوش بزارم .