انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 4 آذر1403 - 5:04am

پاسخ به موضوع  [ 1911 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 139 , 140 , 141 , 142 , 143 , 144 , 145 ... 192  بعدی
 ادامه ای کاش ... 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

استاد رستم
من آهنربا و سیم گرفتم فقط مونده پیچیدنش که فردا میپیچم
خوب بعدش باید چکار کنیم

نه مرگ آنقدر ترسناک است و نه زندگی آنقدر شیرین که آدمی پای بر شرافت خود گذارد.حضرت علی (ع)

چهارشنبه 21 بهمن1394 - 10:33pm

با سلام در مورد آنتن با میله فریت آیا میتوان به منظور داشتن قدرت وبرد بیشتر استفاده کرد
آنتن با میله ی فریت در تمام گیرنده های رادیوییMWوSWبه کار میرود.فریت ماده ای با قابلیت نفوذ مغناطیسی زیاد است.آنتن با میله ی فریت آنتن کوچکی است که در داخل گیرنده های رادیویی جای میگیرد.این میله به عنوان هسته در بوبین کادر آنتن قرار میگیرد.استفاده ازبوبین با هسته ی فریت دریافت امواج الکترومغناطیس را آسان میکند.دریافت امواج الکترومغناطیس زمانی حداکثر است که فریت و میدان مغناطیسی در یک جهت قرار گیرند
پیوست:
antene-mileyi-firit.jpg

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

پنج شنبه 22 بهمن1394 - 10:09pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: کردستان
از فریت میشه استفاده کرده . بجای این میله آهن ربا ؟
در ضمن استاد رستم شما فکر کنم این سنسور رو برای موبایل ساز ها ارائه کردین !!!!!!!!!
خوب یه توضیحم اینجا کامل بدین تا ماهم شروع به ساخت کنیم ؟

پنج شنبه 22 بهمن1394 - 11:56pm
YIM
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ali200 نوشته است:
استاد رستم
من آهنربا و سیم گرفتم فقط مونده پیچیدنش که فردا میپیچم
خوب بعدش باید چکار کنیم

دوست من خصوصیتون قطع است

جمعه 23 بهمن1394 - 8:52am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

hamidimilani نوشته است:
با سلام در مورد آنتن با میله فریت آیا میتوان به منظور داشتن قدرت وبرد بیشتر استفاده کرد
آنتن با میله ی فریت در تمام گیرنده های رادیوییMWوSWبه کار میرود.فریت ماده ای با قابلیت نفوذ مغناطیسی زیاد است.آنتن با میله ی فریت آنتن کوچکی است که در داخل گیرنده های رادیویی جای میگیرد.این میله به عنوان هسته در بوبین کادر آنتن قرار میگیرد.استفاده ازبوبین با هسته ی فریت دریافت امواج الکترومغناطیس را آسان میکند.دریافت امواج الکترومغناطیس زمانی حداکثر است که فریت و میدان مغناطیسی در یک جهت قرار گیرند
پیوست:
antene-mileyi-firit.jpg

با سلام
ممنون از اطلاعاتتون
دوست خوبم هدف از استفاده از میله اهنربا حذف میدانهای ثابت موجود است و هدف جذب تمام میدانها نیست که در اینصورت هسته فریت مناسبتر است ولی در این کار به دلیل وجود میدانهای مزاحم استفاده از این حالت (میله اهنربا] باعث ثبات میشود
البته شما با فریت هم تست بگیرید و نتیجه را اعلام کنید
موفق باشید

جمعه 23 بهمن1394 - 8:56am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

mohammadiraj نوشته است:
از فریت میشه استفاده کرده . بجای این میله آهن ربا ؟
در ضمن استاد رستم شما فکر کنم این سنسور رو برای موبایل ساز ها ارائه کردین !!!!!!!!!
خوب یه توضیحم اینجا کامل بدین تا ماهم شروع به ساخت کنیم ؟

دوست خوبم سوال شما رو در رابطه با هسته توضیح دادم
و اما در رابطه با موبایل دوست خوبمون جناب هوشی عزیز که متخصص تعمیرات موبایل هستند دارند روش کار میکنن و هدف از این کار اولا اطمینان کامل به جناب هوشی و دوما این که اگر احیانا موردی در کار بود دوستان موبایلشون رو از دست ندند
ولی در کل میخوام موبایل جیب دوستان رو تبدیل به یک اسکنر و ردیاب با گیرندگی کنم که فکر نکنم هیچفروشندهای بتونه موبایل جای دستگاه بفروشه
فقط اجازه بدید جناب هوشی تست ها روانجام بدن
و جناب فریدون و امیر و دیگر دوستان هم که فکر کنم در باره مدار اصلی دارن کار میکنن
البته هیچ فرقی بین دو دستگاهی که گفتم نیست و حتی سیستم موبایلی بهتر کار میکنه

جمعه 23 بهمن1394 - 9:02am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ممنون رستم جان پس با این حساب میشه گفت از برنامه اندروئیدی کئول استفاده میشه و این دستگاه حالت فرستنده گیرنده داره

همه آرزوم دیدن دوباره مادرمه.. .....
ای کاش خدا قدیمها رو برگردونه ....

جمعه 23 بهمن1394 - 11:55am

سلام لطفا آقای حافظ بیشتر توضیح بدید برنامه کئول چیست ؟دارید مارو هیجان زده میکنید

جمعه 23 بهمن1394 - 2:41pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

با سلام
اگر کسی برنامه نویسی موبایل آندروید بلده و اگر میخواد به دوستان کمک کنه پیام خصوصی بده
ممنون

جمعه 23 بهمن1394 - 3:03pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

با عرض سلام
رستم جان هر اطلاعاتی راجع به آهنربای نئودیم دارید خصوصی یا عمومی توضیح بدید چون در تهیه اون به مشکل برخورد کردم و سوال دیگه این که آیا ممکنه از آهنربای معمولی هم استفاده کنیم ؟ و چرا ؟

یا حق @};- @};- @};-

جمعه 23 بهمن1394 - 3:31pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 1911 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 139 , 140 , 141 , 142 , 143 , 144 , 145 ... 192  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 72 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure