باسپاس از مهندس گرامی بابت خوش امد گویی و جوابگویی
1-مهندس جان در خصوص فرکانس چون دسترسی به اسکوپ ندارم نمی دونم که ایا شکل موج چه تغییراتی میکنه و صد در صد گفته شما صحیح است اما در مورد فرکانس با فرکانس متر دیجیتال اندازه گیری که میکنم دقیق و درست هست
2- در خصوص مقاومت چون من هم فرکانس روی انتن و هم قبل از مقاومت رو تست کردم هر دو یکی بود اما چشم این مورد رو عوض میکنم چیزی که زیاد دم دست دارم مقاومت هست
3- در مورد امپلی فایر قصد داشتم که یک مدار امپلی فایر سیمی با tda2030 برای اتصال به انتن ها درست کنم ویه مدار هم برای گوشی دوم و به اصطلاح حذف کننده که در مورد حذف کننده اینجوری که از مطالب انجمن متوجه شدم باید دارای ولتاژ بالایی باشه که در این مورد من قصد استفاده از مدار دارلیتگتون و tip41,42 و بعد از اون یه چوک قرمز صوتی رو دارم که نمیدونم ایا جوابگو هست یا مورد بهتری رو پیشنهاد می فرمایید.
4- اما یه بحث خیلی مهم من تو این مدت چندین مدل پخش فرکانس رو با نرم افزار function generator تست کردم یکی اینکه هر دو کانال راست و چپ رو با هم فعال کنم و از یکی فرکانس مثلا 5500 هرتز با شکل موج سینوسی و از یکی دیگه با شکل موج مربعی پخش میشه یا استفاده از محدوده فرکانس بین 5500 تا 5600و محدوده فرکانسی های دیگه یا استفاده از گزینه مدولاسیون am که هم با فرکانس 20 هرتز هم با فرکانس های دیگه مدوله کردم و یک مورد دیگه پخش همزمان یک فرکانس با وایت نویز که در کل نتیجه همه تست ها این شد که پخش دو سیگنال یکی سینوسی یکی مربعی از دو کانال و یکی اضافه کردم وایت نویز نسبت به بقیه جواب بهتری دادن
5-و بحث اخر در خصوص اینکه فرمودید که صدایی که از بلندگو میاد در اثر اتصال میله ها هست نه اتفاقا این صدا حتی گاهی که فعال میشه یک انتن به سمت روبرو و انتن دیگه به سمت زمین بود یعنی امکان اتصال نداشتن و تنها موردی که می تونم بگم اینه که من این صدا رو به صورت ممتد در حد یکی دو دقیقه دارم ولی انگار این صدا روی جهت خیلی خاصی هست چون وقتی انتن رو جابجا میکنم از بین میره و روی یک جهت خیلی ریز در حد یه سر سوزن فعال میشه و حقیقتا چند وقته که ذهنم رو درگیر کرده که شاید این فرکانس خاصی باشه و بشه ازش بهره ای برد
پیروز مثل شیر پایدار مثل کوه باشید