انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 3 آذر1403 - 8:52pm

پاسخ به موضوع  [ 1911 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 149 , 150 , 151 , 152 , 153 , 154 , 155 ... 192  بعدی
 ادامه ای کاش ... 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

دیود رو هم بررسی کنید در صورت امکان تعویضش کنید @};-

جمعه 14 اسفند1394 - 2:17pm

دوست عزیز شما همان فایلی را که جناب کاوشگر زحمتش را کشیدند و بدون آمپلی فایر بود را می ساختید و به آمپلی فایر و ولوم باس و تریبل وصلش می کردید می شد همان مدار آقا رستم چون کمی جریانکشی مدار 2005 بالاست
ونیازمند باتری های آمپر بالاتر می باشد

جمعه 14 اسفند1394 - 9:14pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوستان دارن مدار آنتن دار رو می سازن . من در عجبم از این جماعت
استاد رستم گفته که یک مدار سنسور دار که کلا این آنتن ها حذف خواهد شد عمومی میکنن.
استاد رستم و سایر اساتید که روی مدار و سنسور دارین کار میکنین ، داره عید نوروز میاد و بچه ها رو با یک عیدی خوب غافلگیر کنین.

,If you want to find the secrets of the universe
.think in terms of Energy, Frequency and Viberation
Nikola Tesla

شنبه 15 اسفند1394 - 10:04am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

Mojtaba195 نوشته است:
استاد رستم گفته که یک مدار سنسور دار که کلا این آنتن ها حذف خواهد شد عمومی میکنن.
استاد رستم و سایر اساتید که روی مدار و سنسور دارین کار میکنین ، داره عید نوروز میاد و بچه ها رو با یک عیدی خوب غافلگیر کنین.

شما لطف کن عجبیاتت رو بزار واسه وقتی که اون مدار دستت رسید!
اگه درگیر ردیاب آنتنی هستیم ردیاب لازم بودم وگرنه منم دوست دارم ببینم اون مدار کارکردش چجوریه!فعلا هم که خبری از هیچیو هیشکی نیست!!!درضمن ما لاشخور نیستیم وایسیم همه کارای مدار رو دوستان انجام بدن سر فرصت هلو برو تو گلو بیایم سر سفره!

همه از مرگ میترسند...!
من از زندگیه سمج خودم!!!

شنبه 15 اسفند1394 - 3:25pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

kdj نوشته است:
Mojtaba195 نوشته است:

اگه درگیر ردیاب آنتنی هستیم ردیاب لازم بودم وگرنه منم دوست دارم ببینم اون مدار کارکردش چجوریه!فعلا هم که خبری از هیچیو هیشکی نیست!!!درضمن ما لاشخور نیستیم وایسیم همه کارای مدار رو دوستان انجام بدن سر فرصت هلو برو تو گلو بیایم سر سفره!

اولا طرف صحبتم با شما نبود
دوما اگر منظورت اینه که بنده لاشخور هستم دیگه نباید اصلا حرفی با شمای به ظاهر با ادب زد.
دوما اگه بحث اینه که یکی زحمت کشیده و دیگران دارن از اون استفاده میکنن رو تشبیه به لاشخوری میکنین، این امر شامل حال خودتون هم میشه که دارین الان زحمت یکی دیگرو به طریقه لاشخوری نوش جان می کنین.(مدار رستم)
فکر کنم این حرف شما توهین به شخص بنده نیست و شامل تمام افرادی میشه که مثلا اومدن فلزجوی آقا حمید رو ساختن چون زحمتش مال یکی دیگه بود و هزاران نفر الان دارن لاشخوری میکنن.
مطمعن باشین اگر در این زمینه بنده میتوانستم کمک کنم هیچ دریغ نمیکردم.
لطفا در بیان کلمات ، ابتدا تفکر لازم رو انجام بدین و بعد حرف بزنین.
برای بر هم نخوردن این تاپیک بنده دیگر هر حرفی بزنین جواب شمارو نخواهم داد و بخاطر این پست از خواننده های محترم معذرت خواهی میکنم.

,If you want to find the secrets of the universe
.think in terms of Energy, Frequency and Viberation
Nikola Tesla

شنبه 15 اسفند1394 - 11:26pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

Mojtaba195 نوشته است:
kdj نوشته است:
Mojtaba195 نوشته است:

اولا طرف صحبتم با شما نبود
دوما اگر منظورت اینه که بنده لاشخور هستم دیگه نباید اصلا حرفی با شمای به ظاهر با ادب زد.
دوما اگه بحث اینه که یکی زحمت کشیده و دیگران دارن از اون استفاده میکنن رو تشبیه به لاشخوری میکنین، این امر شامل حال خودتون هم میشه که دارین الان زحمت یکی دیگرو به طریقه لاشخوری نوش جان می کنین.(مدار رستم)
فکر کنم این حرف شما توهین به شخص بنده نیست و شامل تمام افرادی میشه که مثلا اومدن فلزجوی آقا حمید رو ساختن چون زحمتش مال یکی دیگه بود و هزاران نفر الان دارن لاشخوری میکنن.
مطمعن باشین اگر در این زمینه بنده میتوانستم کمک کنم هیچ دریغ نمیکردم.
لطفا در بیان کلمات ، ابتدا تفکر لازم رو انجام بدین و بعد حرف بزنین.
برای بر هم نخوردن این تاپیک بنده دیگر هر حرفی بزنین جواب شمارو نخواهم داد و بخاطر این پست از خواننده های محترم معذرت خواهی میکنم.

دوست عزیز من هم طرف صحبتم با شما نبود و فکر کردم متوجه حرف بنده میشید!
منظورم از لاشخور اونهایی هستند که میمونند آخر کار که یک مدار ارائه میشه و همه تستهاش انجام میشه و پروندش کامل میشه بعد شروع به ساخت میکنن و تازه مداری رو هم نساخته میان و از اونهایی که ساختند ایراد میگیرند!
در تاپیک فلزجو هم دوستی اومد و از فیلم تست من ایراد گرفت و وقتی ازشون عکس یا فیلم مدارشون رو خواستار شدم معلوم شد که اصلا مدار رو نساختن! :-w خب این شخص و امثال ایشون حق اظهار نظر راجع به اون مدار رو ندارند!!!
شما هم الان اومدی تو اون پستت میگی در عجبم از این جماعت!و مطمئنن خودتون هم این مدار رو نساختید پس اونجوری عاقل اندر سفیه به ما نگاه نکن دوست من.
موفق باشید @};-

همه از مرگ میترسند...!
من از زندگیه سمج خودم!!!

یکشنبه 15 اسفند1394 - 1:14am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

با سلام
خبری از دوستان نیست و کار رو به کجا رسوندید :-?
جناب امیر عزیز مدار پیشنهادیتون رو ساختم متاسفانه جواب نمیده (مدار 5) زیاد وقت نزاشتم براش ولی با کلارک خارجی بالا نمیاد :-o
استاد جاوید با فایلی که براتون فرستادم چی کار کردید مشکلتون حل شد لطفا جواب بدید YMWHISTLE
و هوشی عزیز تستها به کجا رسید و ایا تست میدانی انجام دادید :ymcowboy:
منتظر پاسخ دوستان هستم :x
موفق باشید

یکشنبه 16 اسفند1394 - 7:03pm
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

سلام
رستم جان من که فعلا به نتایج قابل قبولی نرسیدم

مابین انسانها چیزی نیست جز دیوارهایی که خودشان ساخته اند.

سه شنبه 18 اسفند1394 - 1:56pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

hoshi نوشته است:
سلام
رستم جان من که فعلا به نتایج قابل قبولی نرسیدم

با سلام
لطفا نحوه تست رو توضیح بدید و نوع تستهاتون را
این سیستم به خوبی داره کار میکنه ببینیم ایراد کار کجاست
لطفا تصویر چیدمان انتن و سنسور رو بزارید و ایا همونطور که گفتم تنظیم کردید
ممنون از شما منتظرم

سه شنبه 18 اسفند1394 - 6:32pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

با سلام خدمت دوستان عزیز
رستم جان با جدیت مشغولیم ایراد کار اینه که ابن تکلیف خیلی سنگینه فقط در مورد آخر 11 مدار آزمایشی و جمع بندی شده ساخته شده قسمت آنتن خیلی مشکلتر از اونی هست که فکر می کردم با سیم 0.25 جواب نمی ده و سیم 0.15 خیلی نازک و مرتب پیچیدنش خیلی مشکله فکر می کنم باید از دستگاه برای این کار استفاده بشه از آنتن با فریت گرد هنوز نتونتم جواب بگیرم ضمن این که سیم پیچیش خیلی مشگله راستی رستم جان مدار 05 با کلاک داخلی عالیه ولی با کاک خارجی هنوز تست نکردم
خلاصه این که با وجود گرفتاری های شب عید تمام تلاشمونو می کنیم

موفق باشید

یا حق @};- @};- @};-

چهارشنبه 19 اسفند1394 - 9:10am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 1911 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 149 , 150 , 151 , 152 , 153 , 154 , 155 ... 192  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: mehdi farhoodi , mwcc و 154 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure