bazargardan نوشته است:
همونطوری که خودتون گفتید ردیاب یعنی 99% خطا 1%شانس و خواست خدا بهترین راه داشتن یه فلزیابه و والسلام کما اینکه خودم 7 سال از عمرمو با ردیاب بصورت مستمر تو بیابونا ب .... دادم ولی الان فلزیاب دارم و راضی هستم.
سلام دوست عزیز.خدارو شکر که راضی هستید.ولی این نیست که ردیاب ۹۹ درصد خطا داشته باشه.بستگی به موضوعاتی داره که فقط در تجربه شخصی هر فردی توی بیابون مشخص میشه ولی چیزایی هست که میتونه تقریبا تقریبا تقریبا شما را تا حدودی از سد خطاها عبور بده.مثل اینکه بدن شما به چه خطایی حساسیت بیشتری داره مثلا خود من روی سفره آب زیر زمینی حساسیت بیشتری دارم تا سیلیس و ....
موضوع دیگه ای که هست نوع حرکت آنتن و شتابی که آنتن از خودش نشون میده در الرود.یا نوع استپ زدن در آنتنهای توماسی یا تغییرات فرکانسی در ردیاب های فرکانسی و.....
یا ساختن خط سیگنال برای تعیین هدف
یا احیا کردن زمین توسط کوبیدن آنتن به زمین یا ...
اینها چیزای هستن که باید یک فرد خودش به اون برسه.
بعد تمرین اینها یواش یواش میشه تشخیص داد که چه مدل مدار ردیابی و با چه نوع آنتنی و با چه سبک اپراتوری میتونه کمترین میزان خطا رو داشته باشه.
متاسفانه ما باید برگردیم و کلا قاعده اپراتوری رو روی ردیاب تغییر اساسی بدیم.
وگرنه با نقطه زن هم مکافاتای خودش رو داره.که کمترینش اینه که شما ۲۰ سانت بالاوپایین بشه لوپت توی بیابون به خاطر پستی و بلندی زمین نصفرعمق زنی رو از دست میدی.
هر سیستمی معایب و محاسن خودش رو داره.