انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 3 آذر1403 - 3:20pm

پاسخ به موضوع  [ 1911 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 155 , 156 , 157 , 158 , 159 , 160 , 161 ... 192  بعدی
 ادامه ای کاش ... 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: رها همچون باد
fereidon نوشته است:
delta 1 نوشته است:
سلام
کسی بدهکار کسی نیست
بعضی ها میرن میخوابن و بعد از مدتی یهو میان سر سفره پهن شده و بزرگترین لقمه رو هم برمیدارن بدون اینکه کمترین زحمتی کشیده باشن
هر کس که زحمت میکشه و مداری رو ارتقاء میده قرار نیست همگانی کنه اگه این کار رو بکنه که لطف کرده والا دینی بر گردنش نیست

با عرض سلام خدمت دوستان گرامی
آقای دلتا منظورت کدوم سفرس اگر راست می گی به دوستان بگو اون لقمه آماده ای که براشون دارم چیه ؟ حتما از وجود این لقمه آماده که زحمتی هم براش نکشیدم خبر داری که همچین پستی دادی و اگر چیزی نمی دونی چرا با جبهه الکی چو مسموم به وجود می آری
سلام به همه
البته فکر کنم منظور دلتا چیز دیگری بوده و کمی سوء تفاهم پیش آمده است :-? :-? :-?

یکشنبه 6 تیر1395 - 1:21pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

orginal نوشته است:
fereidon نوشته است:
delta 1 نوشته است:
سلام
کسی بدهکار کسی نیست
بعضی ها میرن میخوابن و بعد از مدتی یهو میان سر سفره پهن شده و بزرگترین لقمه رو هم برمیدارن بدون اینکه کمترین زحمتی کشیده باشن
هر کس که زحمت میکشه و مداری رو ارتقاء میده قرار نیست همگانی کنه اگه این کار رو بکنه که لطف کرده والا دینی بر گردنش نیست

با عرض سلام خدمت دوستان گرامی
آقای دلتا منظورت کدوم سفرس اگر راست می گی به دوستان بگو اون لقمه آماده ای که براشون دارم چیه ؟ حتما از وجود این لقمه آماده که زحمتی هم براش نکشیدم خبر داری که همچین پستی دادی و اگر چیزی نمی دونی چرا با جبهه الکی چو مسموم به وجود می آری
سلام به همه
البته فکر کنم منظور دلتا چیز دیگری بوده و کمی سوء تفاهم پیش آمده است :-? :-? :-?

بله موافقم

هرگاه در زندگي به يك در بزرگ كه يك قفل بزرگ هم دارد رسيدي ،
نترس و نااميد نشو.زيرا اگر قرار بود در باز نشود جاي آن يك ديوار مي گذاشتند!

یکشنبه 6 تیر1395 - 1:57pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

HOSSEIN447 نوشته است:
zakari نوشته است:
جالبه
یه طرح اولیه میدن بعد با کمک بچه ها برخی نواقصش برطرف یشه بعد محرمانه میشه وبعد تاپیک میخوابه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

اره گل گفتی دوست عزیز چندتا از دوستان گل تواین انجمن هستن که اسمشونو نمیبرم به همین نیت پا پیش میزارن ما هم میشم موش ازمایشگاهیشون بعد به یه جای که میرسه یکدفعه میرن به غیبت کبری و بعد خصوصی بازی شروع میشه ودیگه بقیه رو خودتون میدونید وسلام [-X [-X [-X

افرین دوست من زدی به هدف
پسر خوب نشستی دهنتو باز کردی غذا برزین دهنت چه حرکتی انجام دادی که جواب نگرفتی
همه چیز رو گفتم و در همین تایپیک وجود داره و کسی که درست مطالعه کنه و تحقیق کنه لیاقت استفاده و سود بردنشو داره
روز اول گفتم هدف من چیه و مدار اصلی رو هم همون روزی که مطالب رو شروع به اعلام کردم ساخته بودم ولی از یک مدار ساده شروع کردم تا حرکت دوستان رو ببینم و متاسفانه برخلاف چیزی بود که فکر میکردم
تو خیال من یک سری جوان سالم و کم در امد دنبال دستگاه بودن و اومدم با وسایل دم دستی و ارزان نحوه کار و ساخت رو گفتم اما متاسفانه اکثر دوستان نه اهمیت دادن و نه حتی به خاطر خودشون 2 تا ازمایش ساده رو گفتم انجام ندادن
بنابراین خواهشا کسی رو به غیبت کبری و صغری محکوم نکنید هروقت حرکت کردید و به مشکلی خوردید من هستم
حالا جناب فریدون (که چند ماهی است ازش خبری ندارم)و دیگر دوستان اگر دوست داشته باشن زحمات خودشون رو علنی کنن خودشون میدونن
خوش باشید

یکشنبه 6 تیر1395 - 8:09pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

Soheil2014 نوشته است:
درود. نمیتونم به ردیاب اطمینان کنم ک کار میکنه یا نه. مگه نه یه ماهه بهترین طرح رو پیاده میکردم!

با سلام
سهیل جان اعتماد به نفست منو کشت : \M/

یکشنبه 6 تیر1395 - 8:11pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

فریدون عزیز
منظور دلتا همون کسایی بود که جوابشون رو دادم
دلتای عزیز پسر خوبیه و منظورش چیز دیگری بوده

یکشنبه 6 تیر1395 - 8:14pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

rostam نوشته است:
Soheil2014 نوشته است:
درود. نمیتونم به ردیاب اطمینان کنم ک کار میکنه یا نه. مگه نه یه ماهه بهترین طرح رو پیاده میکردم!

با سلام
سهیل جان اعتماد به نفست منو کشت : \M/

قربونت داداش :ymsmug:

ایمان , راستی و خوش رویی = گنج واقعی

دوشنبه 6 تیر1395 - 3:23am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

rostam نوشته است:
فریدون عزیز
منظور دلتا همون کسایی بود که جوابشون رو دادم
دلتای عزیز پسر خوبیه و منظورش چیز دیگری بوده

با عرض سلام
از آقای دلتا به خاطر اشتباهم عذر می خوام ^:)^
اما دوستان عزیز مدتی که کمتر به سایت سر میزدم به خاطر تکالیف سنگین راجع به قضیه اسکالر بود در راستای تحقیقات و آزمایشات راجع به این موضوع با دوستان، بحث دیگری هم مطرح شد که پای تفکیک در ردیابی هم به میان می یومد و این مسائل باید کنار مسائل زندگی شخصی حل و فصل می شد بنابراین مدتی که نبودم یا بهتر بگم نبودیم رو به حساب استراحت نزارید برعکس این قدر که در این مدت تلاش صورت گرفته هیچ وقت دیگه ای روی مسائل ردیابی تلاش نشده
در مورد ردیاب رستم هم با رفع نواقص ورژن آخر ساخته شده و بعد از آزمایش در محیط واقعی و تست توسط بعضی از دوستان عمومی میشه ولی در مورد بحث اسکالر موضوع خیلی پیچیده تره ولی باید خدمت دوستان عرض کنم که نتایج جدیدی به دست اومده

موفق باشید

یا حق @};- @};- @};-

سه شنبه 8 تیر1395 - 10:42am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام و خسته نباشین
ما آخرش نفهمیدیم که این ردیاب که سنسور هم خواهد داشت به نتیجه ای رسید یا نه.
رستم جان اینکه در مورد مواردی که دوستان باید امتحان آزمایش میکردن میتونم اینو بگم که هیچکدوم از دوستان خاطره خوب و خوشی از سیستم lrl ندارن و خود بنده شخصا با توجه به دیده ها و کار کرد های سیستم lrl بهش هیچ اعتقادی ندارم
شما اومدین در مورد امواج اسکالر گفتین و گفتین فعلا دوستان دارند بررسی میکنن و بنده شخصا از شما خواستم که عمومی کنین تا ما هم در نوبه ی خود بتونیم کمک کنیم که پاسخی دریافت نشد.
اینکه کسی بخواد بیاد حاصل زحمات خودشو عمومی کنه خیلی دل و جرات میخواد وگرنه سیستم lrl تا دلت بخواد تو اینترنت ریخته و هر کسی هم یک دلیل داره واسه سیستمش و به جرات میتونم بگم هیچکدوم هم کار نمیکنه و حرکت آنتن ها حاصل نیروی و قوه تخیل هست
در کل اگر چیزی برای ارائه دارین ما صمیمانه استفاده میکنیم و خوشحال هم میشیم ولی اگر چیزی برای ارائه ندارین الکی وعده و وعید ندین که خود بنده فقط چند ماه منتظر نتایج سیستم به اصطلاح اسکالر شما بودم و هر روز به این تاپیک سر میزدم ولی هیچ خبر و اشاره ای نشد. حداقل اگر جواب هم نمیداد بهتر بود بیان بشه.
باز هم میگم که اگه جواب هم بده عمومی نمیکنین از شما جماعت به اصطلاح روشن فکر که ملت بد بخت رو برده افکار خود میدونین بعید هست چنین عملی پیش آید و تمام اینها هم برای نتیجه گیری کار خودتون هست و والسلام. بهتر است این تاپیک بسته بشه تا بیشتر به بقیه توهین نشه

,If you want to find the secrets of the universe
.think in terms of Energy, Frequency and Viberation
Nikola Tesla

پنج شنبه 10 تیر1395 - 2:14pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

Mojtaba195 نوشته است:
سلام و خسته نباشین
رستم جان اینکه در مورد مواردی که دوستان باید امتحان آزمایش میکردن میتونم اینو بگم که هیچکدوم از دوستان خاطره خوب و خوشی از سیستم lrl ندارن و خود بنده شخصا با توجه به دیده ها و کار کرد های سیستم lrl بهش هیچ اعتقادی ندارم
شما اومدین در مورد امواج اسکالر گفتین و گفتین فعلا دوستان دارند بررسی میکنن و بنده شخصا از شما خواستم که عمومی کنین تا ما هم در نوبه ی خود بتونیم کمک کنیم که پاسخی دریافت نشد.
اینکه کسی بخواد بیاد حاصل زحمات خودشو عمومی کنه خیلی دل و جرات میخواد وگرنه سیستم lrl تا دلت بخواد تو اینترنت ریخته و هر کسی هم یک دلیل داره واسه سیستمش و به جرات میتونم بگم هیچکدوم هم کار نمیکنه و حرکت آنتن ها حاصل نیروی و قوه تخیل هست
در کل اگر چیزی برای ارائه دارین ما صمیمانه استفاده میکنیم و خوشحال هم میشیم ولی اگر چیزی برای ارائه ندارین الکی وعده و وعید ندین که خود بنده فقط چند ماه منتظر نتایج سیستم به اصطلاح اسکالر شما بودم و هر روز به این تاپیک سر میزدم ولی هیچ خبر و اشاره ای نشد. حداقل اگر جواب هم نمیداد بهتر بود بیان بشه.
باز هم میگم که اگه جواب هم بده عمومی نمیکنین از شما جماعت به اصطلاح روشن فکر که ملت بد بخت رو برده افکار خود میدونین بعید هست چنین عملی پیش آید و تمام اینها هم برای نتیجه گیری کار خودتون هست و والسلام. بهتر است این تاپیک بسته بشه تا بیشتر به بقیه توهین نشه

سلام دوست عزیز تا حدودی حق با شماست ولی ما که جناب رستم رو نمیشناسیم و خصوصیات اخلاقیشو نمیدونیم انشا الله که نیتشون خیر باشه .چاره ای نداریم باید صبور باشیم . پایدار باشین @};- @};-

پنج شنبه 10 تیر1395 - 3:32pm
استاد
استاد

Mojtaba195 نوشته است:
سلام و خسته نباشین

درود بر شما
دوستان هیچکدوم از ماها اینجا تعهدی نداده و نمیده که بخواد یه ردیاب کار درست بسازه جناب رستم یه فرضیه را بیان کرده اینکه همچنین ردیابی اینجا و طبق اطلاعات افراد حاضر در سایت بخواد ساخته بشه احتمالش شاید 5 درصد هم نباشه مگه ردیاب ساختن اون هم با سنس الکترونیکه به این سادگی هست اگر اینجوری بود خیلی وقت پیش شرکتهای بزرگ این کار را انجام میدادند حداقل چندین طراح در زمینه الکترونیک و فیزیک نظری میطلبه تا شاید همچنین ردیابی بتونه تا 90 درصد تفکیک کنه از جمع بچه های که دارن روی این طرح کار میکنند نتیجه تا الان در حد یاد گرفتن ناقصه حروف کلاس اول دبستان هست دیگه خودتون نا انتها را بخونید چه خبره
ساختن همچنین ردیابی که بتونه سنس الکترونیک داشته باشه با این علم افراد حاضر در سایت شاید تا چندین ماه یا سال طول بکشه چون اول اینکه نمیدونیم عملکرد ردیاب در مجیط چه جوریه فقط فرضیه را چسبیدیم طراح یا طراحان خوب نیست همش میخواد از این استاد دانشگاه به اون استاد وصل بشی و میبینیم که اطلاعاتی که خودمون توی نت گیر اوردیم بیشتر از اونها هست و دوما یه نمونه اصلی هم از رذیابی که با این طرح کار میکنه در دست نیست که حداقل دوستان بتونن کپی کنن در کل دوستان از نظر من حتی انتظار یک درصدی هم از این طرح نداشته باشند مگر اینکه فرجی حاصل بشه

پنج شنبه 10 تیر1395 - 5:04pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 1911 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 155 , 156 , 157 , 158 , 159 , 160 , 161 ... 192  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 165 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure