انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 2 آذر1403 - 12:33am

پاسخ به موضوع  [ 775 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 14 , 15 , 16 , 17 , 18 , 19 , 20 ... 78  بعدی
 Treasure Scope Quad 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوستان این تایپیک جون دوباره میطلبه ...کی از این مدار جواب گرفته دوستانی که ساختنش جواب بدن در مورد خطاهاش یک فرکانس درستش راستی کسی با این مدار فرکانس گیری کرده بدونه رو چه فلزی مخصوصا طلا کمتر خطا میزنه .باورکنید درست کردن راحتر از اپراتوریه بیاین بحث کنیم شاید نتیجه بده L-)

گر داخل خانه‌ات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی
مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی

سه شنبه 20 آبان1392 - 1:33am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

بهرام نوشته است:
دوستان این تایپیک جون دوباره میطلبه ...کی از این مدار جواب گرفته دوستانی که ساختنش جواب بدن در مورد خطاهاش یک فرکانس درستش راستی کسی با این مدار فرکانس گیری کرده بدونه رو چه فلزی مخصوصا طلا کمتر خطا میزنه .باورکنید درست کردن راحتر از اپراتوریه بیاین بحث کنیم شاید نتیجه بده L-)

سلام من اولين بار اين مدار رو در يك سايت ايراني ديدم به اسم منطقه ياب ميشناختنش آدرسش رو برات پ.خ ميكنم تا تبلغ نباشه با همين اسم منطقه ياب سرچش كني مياد بالا تو همون سايت.

اگر علم در ثریا باشد مردانی از سرزمین پارس به آن دست پیدا خواهند کرد. پیامبر (ص)

سه شنبه 21 آبان1392 - 9:20am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

با سلام به همه دوستان
من الان کار ساخت این مدار رو تموم کردم البته هنوز تو جعبه ننداختم ولی میخام خروجی رو به دو تا آنتن بدم ( مثل آقا بهرام) یه پیش نهادی داشتم اونم اینکه اون شستی رو حذفش کنیم وبه جای شستی از یه جامپر استفاده کنیم در این صورت اون چراغ ال ای دی همیشه روشنه اگه باطری افت ولتاژ داشت اون چراغ خود به خود خاموش میشه
در کل اینجوری بگم که من برای مدارم از سه باطری 3.7 ولت 4 آمپری که تو بازار هستش وقابل شارژه استفاده کردم که کلا شده 11.1 ولت
با یه رگلاتور 9 ولت رو به مدار رسوندم و برا مدارم از 6 تا مولتیترن برا خروجی فرکانسش استفاده کردم که با یه کلید سلکتور به راحتی میشه فرکانس رو عوض کرد اون شستی رو یک سره کردم چراغ همیشه روشنه من امتحان کردم دیدم وقتی ولتاژ مدار از 9ولت به 8 ولت میرسه این چراغ خاموش میشه در این حالت هم فرکانس خروجی 35 هرتز کم میشه که به نظرم این قابل قبوله یعنی فرکانسی که روی 5.35 تنظیم شده در هنگام عکس العمل چراغ دقیقا میشه 5 واین خودش برا همچین مداری عالیه مقدار مصرفی مدار هم دقیقا شده 11.5 میلی آمپر که با این شرایط حتی میشه حدود دو ساعت بودن تغییر فرکانس ردیابی کرد
حالا من یه سوالی از اساتید داشتم
الان من در خروجی آنتن ها 4.02 ولت ولتاژ دارم اگر من مثل آقا بهرام از دو آنتن دسته دار استفاده کنم در صورت برخورد این دوتا انتن با هم دیگه مشکلی پیش میاد یا نه ؟

باد می وزد …
میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی
تصمیم با تو است . . .

شنبه 24 آبان1392 - 3:03am
مدیر کل
مدیر کل

کاوشگر عزیز ممنون از بیان تجربه عملی ساخت خودتون. نکاتی بنظر من وجود داره که ممکنه بتونه کمک بکنه.
اون دکمه فشاری برای این گذاشته شده که شما هر وقت خواستین باطری رو تست کنین ازش استفاده کنین تا بیهوده اون قسمت فعال نباشه و چراغ هم همیشه روشن نباشه و از اونجا که مصرف مدار کلا خیلی کم و در حد زیر 20 میلی آمپر هست حتی با یک باطری بسیار کوچک هم ساعات زیادی بتونه کار کنه. حالا این ایده شما هم البته خوبه که چراغ همیشه روشن باشه و ترجیحا سبز هم گذاشته بشه که خودش میتونه نشانه روشن بودن دستگاه و در عین حال عملکرد درستش باشه و وقتی خاموش بشه متوجه میشین ولتاژ باطری دیگه مناسب نیست. از این حیث ایده گذاشتن جامپر جای کلید فشاری خوبه.
این مدار چون مصرف خیلی کمی داره استفاده از باطری 4 آمپر براش بنظرم جالب نیست چون حجم و وزن زیادی داره و از نظر حمل و نقل واقعا دردسر اضافی و بی موردی هست. حتی با باطری 1 آمپر هم شاید بیش از 50 ساعت یکسره کار میکنه که بنظر من از حد نیاز هم خیلی بیشتره!
ولی رگوله کردن ولتاژ ورودی مدار ایده خیلی خوبیه. چون آیسی 2206 نه تنها در حد کمی از نظر ثبات فرکانسی به ولتاژ کار وابسته هست ؛ بلکه بخصوص از نظر ولتاژ و دامنه موج خروجی هم تا حدی بستگی به ولتاژ کارش داره. البته طبق تجربه من با این آیسی بهترین ولتاژ کار براش بین 11 تا 12 ولت هست که اگر رگوله هم باشه که دیگه خیلی خوب میشه.
در مورد اتصال در خروجی آنتنها با روشی که شما میخواین استفاده کنین سوال بجایی هست. بله اتصالی کردن مشکل داره! شما میتونین در مسیر آنتن اصلی خروجی که از ایسی 2206 میاد یک مقاومت مثلا 1 کیلو اهم قرار بدین. در این صورت با اتصالی دو میله آنتنی چون 1 کیلو مقاومت بینشون وجود داره هیچ مشکلی پیش نمیاد. این مساله رو هم بنده قبلا تست کردم. چون خروجی مدار هم به جایی وصل نمیشه که بخواد جریانکشی داشته باشه وجود مقاومت تاثیر منفی نداره. بشرطی که مقاومت زیادی نباشه. همین 1 کیلو اهم مناسب هست.

شنبه 25 آبان1392 - 4:26am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مهندس حمید ما که درست کردیم با فشار دادن شاسی فشاری اصلا ال ای دی روشن نمیشد ولی سیگنال داشت به نظر شما چرا ال ای دی روشن نمیشه میدونم ال ای دی زیاد مهم نیسن ولی کنکاو شدم چرا ال ای دی روشن نمیشه تو مدار مرسی اگه دوستان هم کسی دلیل رو میدونه نظر بدند با تشکر از شما عزیزان گل

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

شنبه 25 آبان1392 - 4:26pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوستانی که مدار رو به دو انتن ال وصل کردند توضیح بدن در مورد نحوه وصل ایا میل انتن باید به دسته مسی وصل بشه یا نه ما که گیج شدیم یکی میگه باید وصل بشه باز کسی دیگه میاد میگه نه نباید وصل بشه اگه کسی درست حسابی جواب گرفته بگه چیکار کنیم ممون میشم

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

شنبه 25 آبان1392 - 4:31pm
مدیر کل
مدیر کل

asadof عزیز شما اگر مدار رو درست ساخته باشین و ولتاژ باطریتون هم مناسب باشه ؛ با فشردن کلید فشاری باید ال ای دی روشن بشه! غیر این باشه یک جای مدار ایراد داره.
شکل اصلی دستگاه همونی هست که شما در تصاویر اولیه مشاهده میکنین. ولی این مدار کلا به صورتهای مختلف قابل استفاده هست. اگر بعنوان یک ردیاب معمولی جفت آنتن دوست دارین استفاده کنین خب بجای استفاده از آنتنهای تلسکوپی سیم زمین و خروجی آنتن که از 2206 میاد رو به دو میله آنتنی ال شکل وصل میکنین. فکر میکنم قضیه خیلی واضح باشه!

شنبه 25 آبان1392 - 6:14pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام گرم به همه ی استادان بخصوص اقا حمید...
اقا حمید من این مدارو ساختم ولی یک تغیریی تو مقاومتهاش دادم تا خروجی جریان بیشتری داشته باشه بخاطر همین مصرف مدار من بشتر هست...داداش کاوشگر اگه مدارو میخوای به انتن برنجی وصل کنی بهتره فرکانس طلا رو 5.5 بزاریی چون رو 5 حفره رو باز خوب میزنه البته با 5.5 کمتر میزنه ولی در کل حفره سفال گل پخته سنگهای معدنی میزنه که انتظاری هم ازش نیست اونم با یک ایسی با موج انالوگ در هم بر هم :-*

گر داخل خانه‌ات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی
مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی

یکشنبه 25 آبان1392 - 1:19am
کاربر فعال
کاربر فعال

درود بر دوستان عزیز من این دستگا رو 1ماه پیش ساختم خیلی خوب جواب میده به صورتی که تونستم باهاش مفرق بزنم تو عمق 1.70بعد از حفاری 2عدد سر نیزه پیداشد خیلی خوبه ولی در شرایطی که بتونی ازش استفاده کنی چون کار با این دستگاها کلا دستگاهای تک آنتنی کار هر کسی نیست باید خیلی تمرکز داشته باشی چون رو بیشتر چیزها حساس میشه و خطا میزنه من خودم 3ساله دارم با ردیاب تک آنتن کار میکنم در کل این دستگاه جوابشو پس داده نیمشه وگرنه عکس سرنیزهارو میزاشتم براتون

یکشنبه 26 آبان1392 - 12:03pm
کاربر فعال
کاربر فعال

در ضمن در مور طلا بهتون بگم من طلا قدیمی تا الان نزدم با دستگاه قبلی چرا زده بودم دقیق بود ولی با این دستگاه طلا قدیمی نزدم ولی هر جا میرم برای کسی کار کنم بهشون میگم از من تست بگیرن تا خیالشون راحت بشه که دستگاه میزنه چند روز پیش رفتم برای یکی دستگاه بزنم طرف هزینه داد و از من تست گرفت یارو با بیل مکانیکی 4.30کنده بود طلا زنشو گذاشته بود من با همین دستگاه نقطه کردم وقتی عمق زدم باورم نمیشد البته با 30سانت اختلاف نقطه کرده بودم البته طرف خودشم باورش نمیشد من تونستم بزنم میگفت 7تا دستگاه قبل از من نتونسته بودن اینو بزنن ولی در کل در آورد طلارو یه سینه ریز 18 عیار بود دقیقا تو 4.30 البته دستگاه 4.5 نشون داد ولی اگه تا حالا با این دستگاهها عمق زده باشید وقتی ازچپگرد میچرخه تعداد دور هر یه دور یه متره و تا آخر میره هر چقدر از راست برگرده باید از چپگرد کم کنیم میشه عمق دقیق ما .........

یکشنبه 26 آبان1392 - 12:20pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 775 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 14 , 15 , 16 , 17 , 18 , 19 , 20 ... 78  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 174 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure