نویسنده |
پیغام |
hamze2000
استاد
|
[quote="آرشام10352"]دوستان و اساتید محترم هیچ نظری ندارن نسبت به عکسها[/quote
ارشام عزيز از نظر حفاري اين سنگ ها طبيعي هستن.سنگ هاي شما از نوع سنگ هاي طبيعي كوهستان هستش كه تو منطقه زيادن.اگه سنگ ها سياه و سفيد بودن مي تونست نشان باشه
با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم
|
سه شنبه 12 آذر1392 - 7:28pm |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
سلام دوستان کسی میتونه انتن ردیاب جایی که سیم هدفون وصل میشه بذاره تا بسازم لوله مسی دارم و سیم برنجی هم هست فقط میخوام طریقه وصل کردن سیم به میله برنجی که انتن به لوله مسی اتصال نداشته باشه بدونم چطوری لطفا فقط عکس بذارید مرسی از همه
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
پنج شنبه 14 آذر1392 - 9:08pm |
|
|
fabienmartin
کاربر حرفه ای
|
من یک عکس داشتم میگذارم ...
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
جمعه 15 آذر1392 - 12:25pm |
|
|
saeeed60h
کاربر حرفه ای
|
asadof نوشته است: سلام دوستان کسی میتونه انتن ردیاب جایی که سیم هدفون وصل میشه بذاره تا بسازم لوله مسی دارم و سیم برنجی هم هست فقط میخوام طریقه وصل کردن سیم به میله برنجی که انتن به لوله مسی اتصال نداشته باشه بدونم چطوری لطفا فقط عکس بذارید مرسی از همه سلام دوست عزیز. مهم نیست که میله برنجی به بدنه مسی اتصال داشته باشه. فقط باید بدنه مسی با دستها تماس نداشته باشه.
|
جمعه 15 آذر1392 - 2:18pm |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
سلام دوستان تو خونه تست کردم جواب نداد البته با فرکانس 5500 روی انگشتر طلا میله با لوله مسی تماس نداشت ولی دست با لوله مسی تماس داشت ایا فرکانس درست نبوده؟
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
دوشنبه 18 آذر1392 - 2:34pm |
|
|
saeeed60h
کاربر حرفه ای
|
asadof نوشته است: سلام دوستان تو خونه تست کردم جواب نداد البته با فرکانس 5500 روی انگشتر طلا میله با لوله مسی تماس نداشت ولی دست با لوله مسی تماس داشت ایا فرکانس درست نبوده؟ شما پست قبلی رو نخوندیین؟میله به بدنه مسی اتصال داره ولی مس نباید با دست در تماس باشه.
|
دوشنبه 18 آذر1392 - 3:21pm |
|
|
آرشام10352
کاربر فعال
|
سلام دوستان سعید جان فکر میکنم اشتباه میکنید آنتنها نباید با لوله مسی اتصالی داشته باشند همونطور که آقا محمد و علی آقا تو همین تاپیک گفتن حتی بین اتصال آنتن و لوله مسی رو عایق کردن که اتصالی نداشته باشن در رابطه با لوله مسی هم اگر ارتباط نداشته باشن بهتره ولی اگرم داشتن مشکلی ایجاد نمیکنه البته ببخشید که من جلو اساتید نظر دادم چیزی بود که از تجربه و اطلاعات سایت بود رو گفتم بازم شرمنده
|
چهارشنبه 20 آذر1392 - 11:11am |
|
|
kurosh
کاربر حرفه ای
|
درود به دوستان در آنتنهایی که بصورت فرکانسی استفاده میشوند چنانچه دسته بدون عایق و یا آنتنهای برنجی با دست اوپراتور تماس داشته باشد بعلت تداخل فرکانسی که با فرکانس بدن پیدا میکند اثر مطلوب از دست رفته و آنتن درست عمل نمیکند
|
چهارشنبه 20 آذر1392 - 11:20am |
|
|
bina
استاد علوم غریبه
|
سلام دوستان در مورد نحوه ساخت و اتصالات دسته های نظرات مختلفی هستش. ولی در حالت کلی اگه آنتنها رو برای دستگاه فرکانسی درست میکنین مهم اینه که اگر دسته های مسی یا برنجی با میله های برنجی اتصال دارن دسته ها باید عایق بشن. اگه به دسته های انجمن هم دقت کنین آنتها با دسته تماس دارن و فقط عایق روی دسته ها هست. یاحق
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
چهارشنبه 20 آذر1392 - 11:26am |
|
|
saeeed60h
کاربر حرفه ای
|
bina نوشته است: سلام دوستان در مورد نحوه ساخت و اتصالات دسته های نظرات مختلفی هستش. ولی در حالت کلی اگه آنتنها رو برای دستگاه فرکانسی درست میکنین مهم اینه که اگر دسته های مسی یا برنجی با میله های برنجی اتصال دارن دسته ها باید عایق بشن. اگه به دسته های انجمن هم دقت کنین آنتها با دسته تماس دارن و فقط عایق روی دسته ها هست. یاحق حرفهای اقا بینا رو تایید میکنم. من انتن نساختم و موبایل رو به انتنهای ردیاب انجمن وصل میکنم.
|
چهارشنبه 20 آذر1392 - 12:40pm |
|
|
|