zakari نوشته است:
سلام خدمت دوستان گرامی
استاد رستم عزیز بعد از گذشت 20 ماه وشروع ای کاش وادامه ای کاش همه مشتاق یادگیری در مورد امواج اسکالر وردیابی توسط این امواج (که روس ها مطالعات وسیعی در این زمینه داشتند)هستیم ولی خواهشمندم لااقل مطالب ومعلوماتی را میخواین در این زمینه انتقال بدین به دوستان تو یه جزوه ای ارایه بدین که لااقل ما بد.نیم چه چیزی مد نظرتونه تا مطالعه نماییم ویا بهتر نیست اول پروژتونو مثل مهندس حمید ارایه بدین وبعد توضیحات وشبهات را برطرف نمایید والله ما هم ردیابتون ساختیم نقطه میکنه وهر چی کندیم دریغ از .....
با سلام
دوست عزیز پروژه کار رو در حدی براتون توضیح بدم که هدف اصلی دستگاه نیست و هدف اصلی اینه که شما وقتی اصول کلی رو یاد گرفتید به جرات میتونم بگم با ابزار ساده پیرامون خودتون هم میتونید دفینه یابی کنید
شاید بگید مگه امکان داره که موضوعی به این پیچیدگی و با این همه مطالبی که حداقل در 1 صده گذشته مطرح شده اینقدر سادست
من به جرات میگم که بعله همینطوره
دوست من همین دستگاه ساده ای که دوستان گذاشتن بیس کاره دوستان ساختند و دریغ از یک نتیجه ازمایش و من امیدوارم که به نتیجه رسیده باشند
و تنها کسی که با 3 تا نقطه میاد میگه من کندم و نتیجه نگرفتم شما هستید و من دنبال همین حرف بودم
در جواب میخوام شما توضیح کاملی بدید از نحوه کارتون تا برسی کنیم برای علت عدم موفقیتتون
منتظرم