نویسنده |
پیغام |
پوریا
کاربر حرفه ای
|
سلام بر دوستان و آقا مجتبی عزیز.لطفا این فرمول محاسبه فرکانس رو قرار بدید.ایا برای حفره فرکانسی وجود داره؟
|
دوشنبه 24 مهر1396 - 10:29pm |
|
|
madrek
کاربر حرفه ای
|
پوریا نوشته است: سلام بر دوستان و آقا مجتبی عزیز.لطفا این فرمول محاسبه فرکانس رو قرار بدید.ایا برای حفره فرکانسی وجود داره؟ چند صفحه قبل اعلام کردند فقط برای مفرغ هم اگه بود عالی میشد
|
سه شنبه 24 مهر1396 - 12:16am |
|
|
HOSSEIN447
کاربر حرفه ای
|
سلام اقا مجتبی ممنون بابت مدارتون که طراحی کردین اگه براتون امکان داره تنضیمات فیوزبیت رو برای پراگرامر stk500بزارین ممنون از لطفتون
|
سه شنبه 25 مهر1396 - 11:38am |
|
|
Mojtaba195
کاربر حرفه ای
|
سلام دوستان . اپراتوری ردیاب یک چیز جدا از خود ردیاب است . امیدوارم دوستان با اعلام نتایج و کارهاشون باعث دلگرمی سایر اعضا بشوند و بهتره همینجا دوستان عنوان کنند و ار مراجعه به پی وی تلگرام من خوداری کنند . در مورد فیوزبیت قلا هم قرار داده بودم در مورد stk500 هم من اطلاعی ندارم به چه حالت است ولی فیوز بیت هارو چند صفحه قبل تر گذاشتم . در مورد اینکه مدار فلز جدیدو نمیزنه بار ها دوستان تست کردن . این فرکانس هایی که من قرار دادم بیشتر به حالت تجربی است و برای فلزات مختلف باید خودتون دست بکار بشین . برای زذن فضای خالی ابتدا ده دقیقه پراب بزنید و بعد کلا سیستم رو خاموش کنید و ردیابی کنید . براحتی فضای خالی را خواهید گرفت .
,If you want to find the secrets of the universe .think in terms of Energy, Frequency and Viberation Nikola Tesla
|
سه شنبه 25 مهر1396 - 1:17pm |
|
|
madrek
کاربر حرفه ای
|
Mojtaba195 نوشته است: سلام دوستان . اپراتوری ردیاب یک چیز جدا از خود ردیاب است . امیدوارم دوستان با اعلام نتایج و کارهاشون باعث دلگرمی سایر اعضا بشوند و بهتره همینجا دوستان عنوان کنند و ار مراجعه به پی وی تلگرام من خوداری کنند . در مورد فیوزبیت قلا هم قرار داده بودم در مورد stk500 هم من اطلاعی ندارم به چه حالت است ولی فیوز بیت هارو چند صفحه قبل تر گذاشتم . در مورد اینکه مدار فلز جدیدو نمیزنه بار ها دوستان تست کردن . این فرکانس هایی که من قرار دادم بیشتر به حالت تجربی است و برای فلزات مختلف باید خودتون دست بکار بشین . برای زذن فضای خالی ابتدا ده دقیقه پراب بزنید و بعد کلا سیستم رو خاموش کنید و ردیابی کنید . براحتی فضای خالی را خواهید گرفت . سلام مهندس فضای خالی رو میگید کلا سیستم رو خاموس کنیم اگه ردیاب به شکل توماسی هم باشه باید خاموشش کنیم؟لطفا در برنامه محاسبه فرکانس مناطق برای مفرغ هم یه گزینه تعریف کنید
|
سه شنبه 25 مهر1396 - 3:27pm |
|
|
Mojtaba195
کاربر حرفه ای
|
madrek نوشته است: Mojtaba195 نوشته است: سلام دوستان . اپراتوری ردیاب یک چیز جدا از خود ردیاب است . امیدوارم دوستان با اعلام نتایج و کارهاشون باعث دلگرمی سایر اعضا بشوند و بهتره همینجا دوستان عنوان کنند و ار مراجعه به پی وی تلگرام من خوداری کنند . در مورد فیوزبیت قلا هم قرار داده بودم در مورد stk500 هم من اطلاعی ندارم به چه حالت است ولی فیوز بیت هارو چند صفحه قبل تر گذاشتم . در مورد اینکه مدار فلز جدیدو نمیزنه بار ها دوستان تست کردن . این فرکانس هایی که من قرار دادم بیشتر به حالت تجربی است و برای فلزات مختلف باید خودتون دست بکار بشین . برای زذن فضای خالی ابتدا ده دقیقه پراب بزنید و بعد کلا سیستم رو خاموش کنید و ردیابی کنید . براحتی فضای خالی را خواهید گرفت . سلام مهندس فضای خالی رو میگید کلا سیستم رو خاموس کنیم اگه ردیاب به شکل توماسی هم باشه باید خاموشش کنیم؟لطفا در برنامه محاسبه فرکانس مناطق برای مفرغ هم یه گزینه تعریف کنید سلام .بله با توماسی هم باید خاموش کنید . مفرغ رو نمیدونم . دوستان باید تست کنن
,If you want to find the secrets of the universe .think in terms of Energy, Frequency and Viberation Nikola Tesla
|
سه شنبه 25 مهر1396 - 11:57pm |
|
|
امیر حداد
کاربر حرفه ای
|
سلام آقا مجتبی میشه به جای چوک گفته شده از چوک قرمز در این مدار استفاده کرد؟؟؟
|
چهارشنبه 26 مهر1396 - 7:20pm |
|
|
Mojtaba195
کاربر حرفه ای
|
امیر حداد نوشته است: سلام آقا مجتبی میشه به جای چوک گفته شده از چوک قرمز در این مدار استفاده کرد؟؟؟ سلام امیر جان . خیر نمیشه
|
پنج شنبه 27 مهر1396 - 11:37pm |
|
|
madrek
کاربر حرفه ای
|
سلام با ردیاب یه جا رو دوباره کار کردیم و بازم هیچ
|
جمعه 27 مهر1396 - 1:17am |
|
|
امیر حداد
کاربر حرفه ای
|
madrek نوشته است: سلام با ردیاب یه جا رو دوباره کار کردیم و بازم هیچ سلام دوست عزیز یعنی حفاری انجام دادید؟؟یا نقطه زن زدید خبری نبوده؟؟؟؟ یه سوال دیگه با چه روشی اپراتوری کردید؟ شاید اشکالی در روش اپراتوریتون وجود داشته باشه
|
جمعه 28 مهر1396 - 9:21am |
|
|
|