نویسنده |
پیغام |
amir9297
|
سلام ظاهرا دیگه دوستان نیستن ولی ردیاب رستم یکی از بهترینها بود و جا برای ارتقاء داره اگر استاد رستم برگردن، قطعا مدار بهتری اینجا رونمایی خواهد شد. از دوستان اگر کسی با استاد رستم تماس داره، از ایشون خواهش کنن که برگرده تا مطالب را پیگیری کنیم.
|
چهارشنبه 23 شهریور1401 - 8:14pm |
|
|
baran94
کاربر فعال
|
متاسفانه از استاد رستم و یاران با وفایش خبری نیست ای کاش بودند و تایپک دوباره جون میگرفت
فقط کمی انسان باشیم گرچه سخته ولی شدنیه !
|
سه شنبه 26 مهر1401 - 6:04pm |
|
|
bazargardan
کاربر حرفه ای
|
ای کاش از بدو ورودم به کاوش و کاوشگری قدر فلزجورو میدونستم و به ارزش بالایش پی میبردم.
|
شنبه 10 دی1401 - 10:20pm |
|
|
سنه دژ
استاد
تاریخ عضویت: چهارشنبه 26 تیر1392 - 4:12am پست: 1911 محل اقامت: کوردستان
|
هزاران ای کاش شب و روز گفته میشه میدونین این تایپیک چرا اسمش قشنگه ؟ چون برای همه یه واژه ی آشناست اما شاید بیشترین ای کاشها رو ما دفینه یابها میگیم :
ای کاش زودتر شروع میکردم ای کاش زودتر می فهمیدم اونجا بار داره ای کاش منم یه روزی یه گنج پیدا می کردم ای کاش کلاه یارو سرم نمیرفت ای کاش به حرف فلان کس گوش میکردم ای کاش اون شب منم اونجا بودم ای کاش زودتر باهاش آشنا میشدم ای کاش زودتر میرفتم سراغش چرا من اینقدر بدبخت بودم یه بار نشد شانس بیارم و هزاران ای کاش و چرای دیگه ، با آه های خاموش تودل خودمون
بعضی از ای کاشها بین همه مشترکه و بعضیهاشون حسرتش هیچوقت تموم نمیشه (مثل جاهایی که از دست میدیم ، بدتر از از همه اینه که اونجا رو قبلا بشناسی و بهش مشکوک هم باشی ) بعضی چیزا هم اشتباهی حسرتشو میخورید ، اگه شما رو با همون ذهنیت قبلی ،برگردونن به زمان قدیم ، دوباره همون داستان تکرار میشه و همون کاری رو میکردین که کردین بعضیها میگن : دیگه گذشته رو نمیشه برگردوند ، گذشته ها گذشته اما نظر بنده اینطور نیست ، اگه فقط به ظاهر جمله نگاه کنید و قانع بشید ، بازم و بازم براتون تکرار میشه . شکست پشت شکست اینکه میگن گذشته ها گذشته ، فقط برای آروم کردن شماست . اما چرا آدم دلش آروم نمیشه و این جواب براش کافی نیست ؟ میدونیم که این حرف دردی رو دوا نمیکنه فقط یه راه برای پاک کردن حسرت گذشته هست : اینکه در آینده به اون چیزی برسیم که در گذشته از دست دادیم ، یا بهترش میدونم که بعضی از چیزا رو نمیشه جبران کرد اما نه همشون
اگه نمیخواید بازم براتون تکرار بشه ، بجای اینکه سعی کنید گذشته رو از تو ذهنتون پاک کنید ، سعی کنید همیشه اون اشتباه گذشته رو تو ذهنتون داشته باشید که دیگه تکرارش نکنید و امروز طوری زندگی کنید که آینده تون دوباره مثل امروز ، درحسرت نباشین
اگه بخواید همینطوری ادامه بدین که قبلا بودین ، بدون شک بازم همون گذشته براتون تکرار میشه . فقط کافیه که تغیر نکرده باشین
امیدوارم که همه ی خوبا به آرزوس دلشون برسن
لا اله الا هو
|
یکشنبه 10 دی1401 - 12:35am |
|
|
rostam
کاربر حرفه ای
|
با سلام خدمت دوستان گلم سنه دز عزیز من عالی بود
|
شنبه 8 بهمن1401 - 2:40pm |
|
|
سنه دژ
استاد
تاریخ عضویت: چهارشنبه 26 تیر1392 - 4:12am پست: 1911 محل اقامت: کوردستان
|
سلام استاد گرامی خواهش میکنم یادش بخیر ، یه روزایی ، همه داشتن تلاش میکردن . ای کاش میدونستم الان به چی رسیدن
لا اله الا هو
|
شنبه 8 بهمن1401 - 7:33pm |
|
|
rostam
کاربر حرفه ای
|
دوست خوبم یکسری ها رو خبر دارم که موفق شدن و در اوردن ولی چند تاشون اونور ابن که بعضی وقتا یه تماسی داریم ولی بیشترشون گیر ادمای بد افتادن انشاالله که خدا به خیر کنه یکسری هم از دوستان تو فاز علمی قضیه دارن تلاش میکنن که قابل تقدیره گروه سوم هم که فازشون معلوم نیست چیه ولی دمشون گرم همیشه و با امید هستن
|
یکشنبه 9 بهمن1401 - 11:37am |
|
|
غضنفر
کاربر حرفه ای
|
ای کاش شد ولی از دست رفت تا همین امروزم زندون و آوارگی دیگه کشیدم بیرون
خدايا مددی کن
|
چهارشنبه 25 بهمن1401 - 2:18am |
|
|
reza68
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 2 تیر1393 - 1:29pm پست: 1225 محل اقامت: بهشت ایران
|
آخرش چی شد اینجا ... ?
|
یکشنبه 20 فروردین1402 - 9:42pm |
|
|
reza68
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 2 تیر1393 - 1:29pm پست: 1225 محل اقامت: بهشت ایران
|
ای کاش ...
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
پنج شنبه 7 اردیبهشت1402 - 3:56pm |
|
|
|