بهرام نوشته است:
به به مهندس رستم عزیز ماشاالله من تایپیک رو کمی مطالعه کردم کیفیدم جان تو اما یک سوال بپرسم هدفت از داشتن یک انتن که بتونه برحسب مگنت بدن هر فرد با کیفیت ساخته بشه وبتونه با سرعت مناسب وبا فرکانس 25 چرخش کنه چی هست ایا میتونه با همین شیوه اهداف رو پیدا کنه واینکه این طرح کلا بدون سیستم هست و خوراک خوره یا میتونه باشه یکم توضیح بدی کلا جا میفته واسم اما دوستانی که نقض میکنن خواهشن شاکی نباشین اصولا ردیابی چیزی نیست که مشخص شده باشه واسه همین هر راهی رو که میتونه کار بده باید رفت حتی گذاشتن لامپ ال ای دی رو نوک انتن
تازه یک طرح انتن درست کرده بودم که حتما دیده بودین اگه بگم چطوری ساختمش وبا چی وچطور کار میکنه باورتون نمیشه وجالبتر اینکه هر جارو زدمبااختلاف 70سانت تا 1متر یک فلز در میومد البته با فلزجو نقطه میزدم اونجارو تنها مشکلش سطح زن بود واینکه تفیک نمیکرد توی خونه عالی جواب میداد اما بیابون اگه طلایی نباشه یک فلز دیگه که سطحی هست رو میزد اما میزد .روش کار میکنم ببینم تا اخر چی میشه.همیشه از ایده های نو استقبال کنین حتی اگه خیلی پیش پا افتاده باشن با ارزوی سلامتی برای همه
با سلام
دوست من سوال خوبی پرسیدید
در تایپیک قبل که بسته شد رفته بودیم سر اصل موضوع که اما و اگر هایی اومد که مجبور شدیم اینطور شروع کنیم
به طور کلی ما انتنی میخواهیم که با میدان ثابت همراستا بشه که به روشهای زیر امکان پذیره
1-استفاده از وسیله های با مغناطیس شبیه زمین (چوب انار خشک -چوب توت تر و غیزه که بابا بزرگای بابابزرگامون استفاده میکردند
که نیاز به تجربه خیلی خیلی بالای دارد
2-استفاده از مغناطیس بدن(او منفی خودش زمینه و بقیه گروه خونیا باید پابرهنه کار کنند)که تغیرات متابولکی بدن کار رو خراب میکنه)
3-استفاده از یک باطری که به انتن وصل میشه و استفاده از میدان اون(حال نمیده خیلی سادس)
4-استفاده از یک اهنربا بر روی انتن برای همراستایی انتن با میدان زمین و ارسال همزمان فرکانس هدف (با فانکشن و موبایل هم میتونید)
البته اگر اهنربا کمی قویتر از میدان زمین در اون نقطه باشد(انتن سریع به سمت قطبین حرکت میکند اونوقت نمیتواند به راحتی به سمت هدف برگردد که به این عمل تعادل همراستا میگن که ایدعال بین 3 تا 6 ثانیه است)
5-استفاده از یک فرکانس 25 هرتز با قدرت مشخص برابر با مقدار نیروی مغناطیسی زمین مثلا 25 هرتز و 30 ولت و ارسال همزمان فرکانس هدف برای حرکت انتنها به سمت ان(کاری که اگر خدا عمری بده انجام میدیم)
بهرام عزیز حالا میخواییم ببینیم انتنی که دوستان دارن ایا واقعا توانایی انجام عملی ردیابی دارد یا نه
امیدوارم منظور رو رسونده باشم