انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 2 آذر1403 - 11:54pm

پاسخ به موضوع  [ 1911 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 19 , 20 , 21 , 22 , 23 , 24 , 25 ... 192  بعدی
 ادامه ای کاش ... 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

به به مهندس رستم عزیز ماشاالله من تایپیک رو کمی مطالعه کردم کیفیدم جان تو اما یک سوال بپرسم هدفت از داشتن یک انتن که بتونه برحسب مگنت بدن هر فرد با کیفیت ساخته بشه وبتونه با سرعت مناسب وبا فرکانس 25 چرخش کنه چی هست ایا میتونه با همین شیوه اهداف رو پیدا کنه واینکه این طرح کلا بدون سیستم هست و خوراک خوره یا میتونه باشه یکم توضیح بدی کلا جا میفته واسم اما دوستانی که نقض میکنن خواهشن شاکی نباشین اصولا ردیابی چیزی نیست که مشخص شده باشه واسه همین هر راهی رو که میتونه کار بده باید رفت حتی گذاشتن لامپ ال ای دی رو نوک انتن :D تازه یک طرح انتن درست کرده بودم که حتما دیده بودین اگه بگم چطوری ساختمش وبا چی وچطور کار میکنه باورتون نمیشه وجالبتر اینکه هر جارو زدمبااختلاف 70سانت تا 1متر یک فلز در میومد البته با فلزجو نقطه میزدم اونجارو تنها مشکلش سطح زن بود واینکه تفیک نمیکرد توی خونه عالی جواب میداد اما بیابون اگه طلایی نباشه یک فلز دیگه که سطحی هست رو میزد اما میزد .روش کار میکنم ببینم تا اخر چی میشه.همیشه از ایده های نو استقبال کنین حتی اگه خیلی پیش پا افتاده باشن با ارزوی سلامتی برای همه :ymhug:

گر داخل خانه‌ات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی
مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی

یکشنبه 29 شهریور1394 - 10:10pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: رها همچون باد
rostam نوشته است:
talar نوشته است:
=)) بچه دبستانی هم میدونی .شقیقه هیچ ربطی به ....... نداره .حالا اقا رستم نظر کارشناسیتو بفرما ببینم این انتن مگه ابزار دقیقه که احتیاج به کالیبره داشته باشه .اصلا شما توضیح بده ببینم کالیبره انتن چه صیغه ایه.
دوستان کارشناس خواهشمندم بین من و رستم قضاوت کننن
حمید جان منتظر اظهار نظر شما هستیم.

ای خدای مهربان من کمکم کن
دوست من هر ابزاری که برای اندازه گیری واحدی و یا کمیتی و یا چیزی که استفاده بشه نیاز به کالیبره داره چون تمام ادازه گیریها نسبی هستند و این نسبیت نیاز به قیاس دارد شما با انتن میخواهید کمیتی را با کمیت دیگر مغایسه کنید و برای مقایسه نیاز به 2 فاکتور دارید
یک صلاحیت ابزار برای اندازه گیری ان کمیت و دوم منبع برای مقایسه با اون کمیت
این تست نیاز شما رو برای فاکتور اول فراهم میکنه
ok

سلام به همه
تازشم هر ساله چند بار وزنه های آزمایشگاهی را می برند سازمان مربوطه تا دقیقا از لحاظ وزن چکش کنند
و حتی دست زدن به وزنه ها و گرد و قبار نتایج را بهم می زند
البته این کارها را در ایران اینجوری انجام می دهند چه برسه به یک کشور پیشرفته
از این قبیل کارها برای ابزار با دقت بالا زیاد انجام می دهند چرا ما انجام ندهیم مگه ما چی کم داریم =)) =))

یکشنبه 29 شهریور1394 - 11:08pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

بهرام نوشته است:
به به مهندس رستم عزیز ماشاالله من تایپیک رو کمی مطالعه کردم کیفیدم جان تو اما یک سوال بپرسم هدفت از داشتن یک انتن که بتونه برحسب مگنت بدن هر فرد با کیفیت ساخته بشه وبتونه با سرعت مناسب وبا فرکانس 25 چرخش کنه چی هست ایا میتونه با همین شیوه اهداف رو پیدا کنه واینکه این طرح کلا بدون سیستم هست و خوراک خوره یا میتونه باشه یکم توضیح بدی کلا جا میفته واسم اما دوستانی که نقض میکنن خواهشن شاکی نباشین اصولا ردیابی چیزی نیست که مشخص شده باشه واسه همین هر راهی رو که میتونه کار بده باید رفت حتی گذاشتن لامپ ال ای دی رو نوک انتن :D تازه یک طرح انتن درست کرده بودم که حتما دیده بودین اگه بگم چطوری ساختمش وبا چی وچطور کار میکنه باورتون نمیشه وجالبتر اینکه هر جارو زدمبااختلاف 70سانت تا 1متر یک فلز در میومد البته با فلزجو نقطه میزدم اونجارو تنها مشکلش سطح زن بود واینکه تفیک نمیکرد توی خونه عالی جواب میداد اما بیابون اگه طلایی نباشه یک فلز دیگه که سطحی هست رو میزد اما میزد .روش کار میکنم ببینم تا اخر چی میشه.همیشه از ایده های نو استقبال کنین حتی اگه خیلی پیش پا افتاده باشن با ارزوی سلامتی برای همه :ymhug:

با سلام
دوست من سوال خوبی پرسیدید
در تایپیک قبل که بسته شد رفته بودیم سر اصل موضوع که اما و اگر هایی اومد که مجبور شدیم اینطور شروع کنیم
به طور کلی ما انتنی میخواهیم که با میدان ثابت همراستا بشه که به روشهای زیر امکان پذیره
1-استفاده از وسیله های با مغناطیس شبیه زمین (چوب انار خشک -چوب توت تر و غیزه که بابا بزرگای بابابزرگامون استفاده میکردند :D
که نیاز به تجربه خیلی خیلی بالای دارد
2-استفاده از مغناطیس بدن(او منفی خودش زمینه و بقیه گروه خونیا باید پابرهنه کار کنند)که تغیرات متابولکی بدن کار رو خراب میکنه)
3-استفاده از یک باطری که به انتن وصل میشه و استفاده از میدان اون(حال نمیده خیلی سادس)
4-استفاده از یک اهنربا بر روی انتن برای همراستایی انتن با میدان زمین و ارسال همزمان فرکانس هدف (با فانکشن و موبایل هم میتونید)
البته اگر اهنربا کمی قویتر از میدان زمین در اون نقطه باشد(انتن سریع به سمت قطبین حرکت میکند اونوقت نمیتواند به راحتی به سمت هدف برگردد که به این عمل تعادل همراستا میگن که ایدعال بین 3 تا 6 ثانیه است)
5-استفاده از یک فرکانس 25 هرتز با قدرت مشخص برابر با مقدار نیروی مغناطیسی زمین مثلا 25 هرتز و 30 ولت و ارسال همزمان فرکانس هدف برای حرکت انتنها به سمت ان(کاری که اگر خدا عمری بده انجام میدیم)
بهرام عزیز حالا میخواییم ببینیم انتنی که دوستان دارن ایا واقعا توانایی انجام عملی ردیابی دارد یا نه
امیدوارم منظور رو رسونده باشم

یکشنبه 29 شهریور1394 - 11:18pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

انشالله که همیشه برقرار باشی هی بگیر نگیر ودست وپاشکسته یک چیزایی فهمیدم اما بهتره از اول تایپیک بیام جلو تا ببینم چه خبره من که خوشم اومد دقیقا یک انتن میخوای بسازی که مسائل فیزیک رو رعایت کرده باشی :ymapplause: الان که دیر وقته فردا از اول بسم الله شروع میکنم خدارو چه دیدی شاید این طرح جواب داد هیچ وقت ناامید نشو از حرفهای بچه ها هم همینطور :)

گر داخل خانه‌ات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی
مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی

دوشنبه 29 شهریور1394 - 12:10am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

rostam نوشته است:
jaber68 نوشته است:
انتنهای من که به سرعت نور به سمت قطب می چرخند.تاپیک ساختش رو هم قرار داده ام.
به این نام
ساخت انتنهای حرفه ای کارخونه ای
کسی اگه خواست بره اطلاعاتش تو اون تاپیک موجوده.واقعا عالی کار میکنن.

با سلام
ممنون از تستی که انجام دادید
دوست من شما که نظرتون رو اعلام میکنید خواهشا هر چهار تست رو انجام و نتیجه را اعلام کنید هرچقدر نتایج دوستان نزدیک به هم باشند تصمیم گیری دقیقتر خواهد بود
چهار تست
1-تست با اهنربا
2-تست با فرکانس 25 و 50 و 75 و 100 و تعیین بهترین فرکانس (اولویت 25 هرتز) و مشخص نمودن فرکانس دقیق
3-تست ضریب حرکت انتن با اهنربا طبق جدولی که گفتم
4-تست ضریب حرکت انتن با بهترین فرکانس طبق جدولی که گفتم
ممنون از شما

استاد میشه موارد 3و4 مجدد توضیح بدین
ممنون میشم منپست های مربوطه رو پیدا نمیکنم

علم اگر درثریا بود مردانی از سرزمین پارس بدان دست پیدا میکردن

پیامبراکرم(ص)

دوشنبه 30 شهریور1394 - 11:29am
YIM
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام
من با سه تا انتن این تستو انجام دادم
انتنهای ال شکل که اصلا حرکت نکردن به هیچ عنوان حتی با فرکانس
انتنهای تلسکپی که بدون فرکانس زیر 6 ثانیه رفت سمت شمال ولی با فرکانس تا 10 ثانیه طول میکشه که برام جالبه
یه انتن دیگه که هوشی گذاشته بدون فرکانس بالای ده ثانیه میره و با فرکانس 25 6 ثانیه میره و فرکانسو که یکی یکی بالا میبرم تقریبا رو هر یک دهم یک ثانیه زودتر شملو نشون میده مثلا رو فرکانس 27تا 30 سه ثانیه شمالو نشون میده

كثيف ترين ادما اونايي هستند كه اعتماد مردمو به خودشون جلب ميكنن و ازش سو استفاده ميكنن

( هر چه بگندد نمکش میزنند ____________________ وای از اون روز که نمک بگندد )

دوشنبه 30 شهریور1394 - 12:09pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

شکارچی نوشته است:
rostam نوشته است:
jaber68 نوشته است:
انتنهای من که به سرعت نور به سمت قطب می چرخند.تاپیک ساختش رو هم قرار داده ام.
به این نام
ساخت انتنهای حرفه ای کارخونه ای
کسی اگه خواست بره اطلاعاتش تو اون تاپیک موجوده.واقعا عالی کار میکنن.

با سلام
ممنون از تستی که انجام دادید
دوست من شما که نظرتون رو اعلام میکنید خواهشا هر چهار تست رو انجام و نتیجه را اعلام کنید هرچقدر نتایج دوستان نزدیک به هم باشند تصمیم گیری دقیقتر خواهد بود
چهار تست
1-تست با اهنربا
2-تست با فرکانس 25 و 50 و 75 و 100 و تعیین بهترین فرکانس (اولویت 25 هرتز) و مشخص نمودن فرکانس دقیق
3-تست ضریب حرکت انتن با اهنربا طبق جدولی که گفتم
4-تست ضریب حرکت انتن با بهترین فرکانس طبق جدولی که گفتم
ممنون از شما

استاد میشه موارد 3و4 مجدد توضیح بدین
ممنون میشم منپست های مربوطه رو پیدا نمیکنم

با سلام
توضیح 3
شما با انربا فرضا در 4 ثانیه تونستید انتن رو از شرق به شمال ببرید(90 درجه)حالا تست رو با توجه به فواصل زیر از اجسام انجام دهید
خطوط برق فشار قوی 55 متر
کامیون و اتومبیل 10 متر(روشن)
خطوط تلفن 10 متر
ابزار الکتریکی و مکانیکی 2 متر (دلر )
کلاهک‌ها و اشیاء کوچک فلزی 2/1 متر
توضیح4-
تست بالارو ایندفعه بدون اهنربا و با فرکانس 25 هرتز انجام دهید
موفق باشید

دوشنبه 30 شهریور1394 - 1:37pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

شایان نوشته است:
سلام
من با سه تا انتن این تستو انجام دادم
انتنهای ال شکل که اصلا حرکت نکردن به هیچ عنوان حتی با فرکانس
انتنهای تلسکپی که بدون فرکانس زیر 6 ثانیه رفت سمت شمال ولی با فرکانس تا 10 ثانیه طول میکشه که برام جالبه
یه انتن دیگه که هوشی گذاشته بدون فرکانس بالای ده ثانیه میره و با فرکانس 25 6 ثانیه میره و فرکانسو که یکی یکی بالا میبرم تقریبا رو هر یک دهم یک ثانیه زودتر شملو نشون میده مثلا رو فرکانس 27تا 30 سه ثانیه شمالو نشون میده

با سلام
دوست من تست شما نشون میده که انتنهای ال شکل شما به هیچ عنوان شرایط انجام کار ندارد بنابر این یا اصلاحش کنید و یا پرتابش کنید
در مورد بقیه تستها نتایج خوبی دارید ولی دقت کنید که شما بین فرکانس 25 تا 26 هرتز را برسی کنید فرکانسهای دیگربرای مسائل دیگر است که سر فرصت اعلام میکنم
ممنون از اعلام نتایجتون موفق باشید

دوشنبه 30 شهریور1394 - 1:40pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: رها همچون باد
سلام به همه دوستان
امروز دو تا ترانس جدید را آزمایش کردم که نتایج به شدت شوک آور بود
یکی از ترانس هایی که پیچیدم را از درون یک آداپتور 220 به 12 ولتی که آسیب دیده بود در آوردم و سیم پیچ ثانویه اش را در آوردم و بعدش رویش 20 الی 30 دور سیم که مابین 030 و 010 بود و از یک ترانس دیگه در آورده بودم به صورت دیمی پیچیدم و شدت جریان خروجی اش به حدی شد که نزدیک بود مولتی مترم دود شود وبه قدری خطرناک شده که می ترسم ازش استفاده کنم
ترانس دوم هم که پیچیدم از درون لامپ کم مصرف شارژی در آوردم و80الی 90 درصدش را یک سیم خیلی نازک که از درون یک سیم پیچ لوله ای قدیمی در آورده بودم پیچیدم و ثانویش را هم مثل ترانس قبلی پیچیدم و چه قدرت ترسناکی پیدا کرده و با زیاد کردن ولوم صدا چوکش به ارزه می افتد و تلخ تلخ صدا می دهد مثل حالتی که برای تست از بلندگو استفاده می کردیم و فازمتر را به راحتی روشن می کند ولی اگر چند ثانیه فازمتر را به یکی از رشته هایش اتصال دهم باعث می شود که نوشته های ال سی دی به هم بریزد
به قدری نوسانش خطرناک شده که احساس می کنم به بدنم فشار زیادی وارد شده یا چند ساعت زیر دکل فشار قوی بوده ام
اگر خدا بخواهد با طلا چکش میکنم اگه خوب جواب داد ترانسها را برای یکی از دوستان می فرستم تا مشخصات و نحوه ساخت دقیقش را در بیاورد و برای ساخت به عرض دوستان برسانم \M/

دوشنبه 30 شهریور1394 - 6:02pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام به همه دوستان و تشکر از جناب رستم
دوستانی که با اهنربا جواب گرفتن ( اقایون رضایی محسن شایان جابر...) لطف کنن در صورت امکان از انتن و اهنرباشون عکس بزارن و اینکه فرکانس 25 رو با چه مداری به انتن میدن؟
ممنون

تقدیر تقویم افراد عادی و تغییر تدبیر اشخاص عالیست

دوشنبه 30 شهریور1394 - 8:02pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 1911 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 19 , 20 , 21 , 22 , 23 , 24 , 25 ... 192  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 118 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure