انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 2 آذر1403 - 12:28am

پاسخ به موضوع  [ 1911 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 20 , 21 , 22 , 23 , 24 , 25 , 26 ... 192  بعدی
 ادامه ای کاش ... 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام
دوست عزیز اهنربا رو که جناب روت گذاشت با عکس نگاه کنید و در بیارید
انتنها هم این لینکش هست میتونید بسازید

viewtopic.php?f=35&t=1368

در مورد فرکانس 25 هم من با ردیاب 35 این فرکانسو دادم
کسایی مه ردیاب ندارن میتونن با موبایل یل فانکشن دیجیتال اینکارو انجام بدن

كثيف ترين ادما اونايي هستند كه اعتماد مردمو به خودشون جلب ميكنن و ازش سو استفاده ميكنن

( هر چه بگندد نمکش میزنند ____________________ وای از اون روز که نمک بگندد )

سه شنبه 30 شهریور1394 - 12:26am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام شایان جان
بله اونارو که دیده بودم چند مدل انتن هم دارم ولی عکس واضح از اهنربای خودتون که باهاش تست کردید منظورم بود

تقدیر تقویم افراد عادی و تغییر تدبیر اشخاص عالیست

سه شنبه 31 شهریور1394 - 10:16am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: El.Dorado
reza.1286 نوشته است:
سلام شایان جان
بله اونارو که دیده بودم چند مدل انتن هم دارم ولی عکس واضح از اهنربای خودتون که باهاش تست کردید منظورم بود

سلام دوست من :ymhug: این آهنربا رو از داخل سیدی رامها میتونید دربیارید من از مغازه تعمیرات کامپیوتر محلمون تهیه کردم دونه یی 500 تومن منم 10تا گرفتم :D شکل همشون مربع یا مستطیله طول و عرضشون کمتر از یک سانت هست که با چسب برق روی آنتن زدم

یا علی گفتیم و عشق آغاز شد

سه شنبه 31 شهریور1394 - 4:23pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

منم‌با فانکشن‌مبایل تست کردم و‌آنتن جدید ۳۵

همه آرزوم دیدن دوباره مادرمه.. .....
ای کاش خدا قدیمها رو برگردونه ....

سه شنبه 31 شهریور1394 - 7:12pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام دوستان عزیز.
اقا رستم کار قشنگی رو پیش گرفته اند.کم کم دارن اموزش میدن و جلو میرن.اصلش هم همینه.متاسفانه تعدادی میان پارازیت میزارن و میرن ولی مطمین باشین اصولش همینه که اقا رستم در پیش گرفتند.چرا چونکه با تستهایی که قرار دادن مشخصه که میخوان دوستان تازه کار و یا حرفه ای رو با اصول درست ردیابی اشنا کنند.اولین و مهمترین قدم مسلما انتن های درست و حسابی برای ردیاب هستش که اقا رستم با تستهایی که گذاشتن همه میتونن انتنهای درستی رو انتخاب کنند.و ردیابی درستی رو انجام بدند.ولی بعضیها جدی نمیگیرند و توجه زیادی به این موضوع ندارند.اگه انتنها به درستی نچرخند و روون نباشند نمیشه ردیابی درستی رو انجام داد.دوستان حتما این تستها رو حتما انجام بدین تا اقا رستم پس از دیدن نتایج شما باقی موارد رو بیان کنه.لطفا همه کمک کنن تا تاپیک به خواب ابدی فرو نره.
بنده با کلی تمرین و تست ایرادات انتنهام رو فهمیدم و بر طرفشون کردم.من انتنهام با یا بدون اهنربا اول کار چرخشی نداشت و احساس میکردم درست و حسابی نساختمشون ولی با کمی تلاش و تست فهمیدم که بنده خیلی سر انتنهارو به سمت پایین کج میکردم و به انتنها اجازه حرکت خودکار رو نمیدادم.فقط خودم داشتم کنترلشون میکردم.فرکانس فلزات به اندازه ای نیست که انتنها رو به اسونی بچرخونه چه بسا ما هم بخوایم جلوی حرکت خودسرانه انتنها رو بگیریم و بخواهیم خودمون کنترلشون کنیم.بلکه باید انتنها رو ازادشون کنیم تا خودکارانه عمل کنند و با عمود نگه داشتن انتنها و انتخاب درست فاصله بین اونها این کار عملیه.دوستان سعی کنید انتهنهاتون رو مثل انتنهای انجمن و یا مثل بنده درستش کنید تا خیلی نشه با ذهنتون کنترلشون کنید.همچنین کیفیت خوب انتنها نیز به ادم انرژی خوبی میده و ادم رو به سوی ردیابی درست تشویق میکنه.اگه انتنهاتون کیفیت و شکل درستی نداشته باشن انرژیتون منفی میشه و ذوق و شوق کار ازتون گرفته میشه و هنگام ردیابی فکرتون مشغول اینه که نکنه انتنهاتون خوب نباشه و دارید خودتون رو علاف میکنید.دوستان به این موارد خیلی توجه کنید چون خیلی تاثییر گذار و مهم هستند.برای خودم هم خیلی مشکل ساز شده بود که خوشبختانه حلش کردم. :) :)
دوستان یه خورده مطالعه در مورد الکترو مغناطیس و نیروهای بدن و زمین و خروشید نیز میتونه کمکهای زیادی بهتون بکنه و ایده های جالبی رو به ذهنتون برسونه.تو اینترنت پر از این مطالبه. :-?
پس همه با هم کمک کنید و نزارید اقا رستم و باقی استادان تنها باشن.ممنون از همگی :-BD :-BD

[color=#FF8040]هیچ کس همراه نیست تنهای اول[/color]

سه شنبه 31 شهریور1394 - 9:05pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

جابر جان مثل شما بسازن با کدوم طرح مثلا

همه آرزوم دیدن دوباره مادرمه.. .....
ای کاش خدا قدیمها رو برگردونه ....

سه شنبه 31 شهریور1394 - 9:34pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

jaber68 نوشته است:
سلام دوستان عزیز.
اقا رستم کار قشنگی رو پیش گرفته اند.کم کم دارن اموزش میدن و جلو میرن.اصلش هم همینه.متاسفانه تعدادی میان پارازیت میزارن و میرن ولی مطمین باشین اصولش همینه که اقا رستم در پیش گرفتند.چرا چونکه با تستهایی که قرار دادن مشخصه که میخوان دوستان تازه کار و یا حرفه ای رو با اصول درست ردیابی اشنا کنند.اولین و مهمترین قدم مسلما انتن های درست و حسابی برای ردیاب هستش که اقا رستم با تستهایی که گذاشتن همه میتونن انتنهای درستی رو انتخاب کنند.و ردیابی درستی رو انجام بدند.ولی بعضیها جدی نمیگیرند و توجه زیادی به این موضوع ندارند.اگه انتنها به درستی نچرخند و روون نباشند نمیشه ردیابی درستی رو انجام داد.دوستان حتما این تستها رو حتما انجام بدین تا اقا رستم پس از دیدن نتایج شما باقی موارد رو بیان کنه.لطفا همه کمک کنن تا تاپیک به خواب ابدی فرو نره.
بنده با کلی تمرین و تست ایرادات انتنهام رو فهمیدم و بر طرفشون کردم.من انتنهام با یا بدون اهنربا اول کار چرخشی نداشت و احساس میکردم درست و حسابی نساختمشون ولی با کمی تلاش و تست فهمیدم که بنده خیلی سر انتنهارو به سمت پایین کج میکردم و به انتنها اجازه حرکت خودکار رو نمیدادم.فقط خودم داشتم کنترلشون میکردم.فرکانس فلزات به اندازه ای نیست که انتنها رو به اسونی بچرخونه چه بسا ما هم بخوایم جلوی حرکت خودسرانه انتنها رو بگیریم و بخواهیم خودمون کنترلشون کنیم.بلکه باید انتنها رو ازادشون کنیم تا خودکارانه عمل کنند و با عمود نگه داشتن انتنها و انتخاب درست فاصله بین اونها این کار عملیه.دوستان سعی کنید انتهنهاتون رو مثل انتنهای انجمن و یا مثل بنده درستش کنید تا خیلی نشه با ذهنتون کنترلشون کنید.همچنین کیفیت خوب انتنها نیز به ادم انرژی خوبی میده و ادم رو به سوی ردیابی درست تشویق میکنه.اگه انتنهاتون کیفیت و شکل درستی نداشته باشن انرژیتون منفی میشه و ذوق و شوق کار ازتون گرفته میشه و هنگام ردیابی فکرتون مشغول اینه که نکنه انتنهاتون خوب نباشه و دارید خودتون رو علاف میکنید.دوستان به این موارد خیلی توجه کنید چون خیلی تاثییر گذار و مهم هستند.برای خودم هم خیلی مشکل ساز شده بود که خوشبختانه حلش کردم. :) :)
دوستان یه خورده مطالعه در مورد الکترو مغناطیس و نیروهای بدن و زمین و خروشید نیز میتونه کمکهای زیادی بهتون بکنه و ایده های جالبی رو به ذهنتون برسونه.تو اینترنت پر از این مطالبه. :-?
پس همه با هم کمک کنید و نزارید اقا رستم و باقی استادان تنها باشن.ممنون از همگی :-BD :-BD

با سلام
خوشحالم که به این مسائل پی بردید خستگی منو از بین بردید هدف منهم اینه که دوستان بدونن دارن چیکار میکنن
حالا که انتنتون رو رفع موارد کردید با دستگاه جناب فریدون یک تست بگیرید برای اهداف زیر زمین
موفق باشید

سه شنبه 31 شهریور1394 - 9:50pm
کاربر فعال
کاربر فعال

rostam نوشته است:
jaber68 نوشته است:
سلام دوستان عزیز.

با سلام
خوشحالم که به این مسائل پی بردید خستگی منو از بین بردید هدف منهم اینه که دوستان بدونن دارن چیکار میکنن
حالا که انتنتون رو رفع موارد کردید با دستگاه جناب فریدون یک تست بگیرید برای اهداف زیر زمین
موفق باشید

بروی چشم.البته من هنوز دستگاه اقا فریدون رو تمومش نکردم.به محض اینکه تموم شد انجامش میدم.ولی روی فانکشنهای دیگه تست انجام دادم خیلی خوب شده.اصلا موقعی که به ماهیت انتنها پی ببرین شگفت زده میشین.چون اصل کار رو انتنها انجام میدن.من با فرکانس 614 و 5551 با فانکشن و موج مربعی و همچنین با فانکشن موبایل طلا رو خیلی خوب رد میزنم.فقط تمرین و تمرین .....
اگه به قلقهای انتنهاتون عادت کنید مطمین باشید هیچ فلزی از زیر دستتون رد نمیشه.
راستی اقا فریدون میخوام از یه فیلتر که روی خود انتنها نصب میشه و امکان حذف ذرات و فرکانسهای مزاحم رو میده استفاده کنم.ببینم نتیجه میده یا نه.اگه جواب داد بیان میکنمش..
انتنهای من درست مثل انتنهای دستگاه شرکتی ار دی پرو هستش و در حقیقت از روی اونا کپی با کمی تغییرات زدم.تاپیکشم تو قسمت انتنها هست.
ممنون :-BD :-BD :-BD

[color=#FF8040]هیچ کس همراه نیست تنهای اول[/color]

سه شنبه 31 شهریور1394 - 11:34pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

alirezaii21 نوشته است:
reza.1286 نوشته است:
سلام شایان جان

سلام دوست من :ymhug: این آهنربا رو از داخل سیدی رامها میتونید دربیارید من از مغازه تعمیرات کامپیوتر محلمون تهیه کردم دونه یی 500 تومن منم 10تا گرفتم :D شکل همشون مربع یا مستطیله طول و عرضشون کمتر از یک سانت هست که با چسب برق روی آنتن زدم

مخلصم رضایی جان :)
خصوصیتو چک کن :ymhug:

تقدیر تقویم افراد عادی و تغییر تدبیر اشخاص عالیست

چهارشنبه 1 مهر1394 - 12:03pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام
اینم ازردیاب من البته ترانس وانتناش مونده

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

پنج شنبه 2 مهر1394 - 3:53pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 1911 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 20 , 21 , 22 , 23 , 24 , 25 , 26 ... 192  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 167 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure