حمید نوشته است:
جناب hoshyar191 ماشالا شما نه توضیحات بنده و دیگران رو خیلی توجه میکنی و نه اپراتوری ردیاب رو دنبال میکنی و آخرش هم در مورد عیار طلا همون مطلبی رو میگی که بنده 1 سال پیش در همین انجمن گفتم و توضیح دادم!!! اینجوری چیز مثبتی از بحث گیر کسی نمیاد. توضیح کامل رو فکر میکنم در پست قبلی عرض کردم و تکرار مکررات جز صرف انرژی بیهوده برای امثال شما نیست!
ولی ایرادی هم نداره اگر شما سر مطلبتون هستین لطف کنین به دیگران راهنمایی بدین با توجه به بحث تفاوت فرکانس که شما روش تاکید دارین ؛ دوستان چطور در یک منطقه باید توسط ردیاب دنبال یک هدف مجهول بگردن؟ در صورتیکه طبق فرض شما هیچ فرکانس دقیق و مشخصی براش وجود نداره!
مهندس حمید عرض سلام .
من در نوشته هام نظرات و نتایج آزمایشات خودم رو با ردیاب دیجیتال بیان کردم و اصراری بر تحمیل آن بر دانسته های سایر کاربران ندارم ، کاربران با تمرین زیاد و به مرور زمان رفتار آنتنها و فرکانسها را کشف و درک خواهند نمود .
واما نظر شما در کم اثر بودن اعشار فرکانس در رنج فرکانسهای بالا و تاثیر گذار بودن ، در محدوده ی vlf کاملا صحیحه .
و اما بنده کاملا به بحث دما در مدارات فرکانسی آنالوگ و دیجیتال و کارکرد دستگاههای فرکانسی و سیگنال ساز در شرایط جوی مختلف کاملا واقفم و بخشی از کار من مربوط به این بحث مهم در صنعت ارتباطات رادیویی است .
و اما از مطلبی که در مورد طلا در یک سال پیش نوشته بودید اطلاعی نداشتم و فقط دانسته های خودم رو بیان نمودم و تعجب میکنم که در این مورد کوچولو با نظر من مخالفتی نشون نداید .
و اما در قالب یک ایده ی کاربردی پاسخ شما رو به رشته ی تحریر در می آورم .
سوال طرح شده ی شما حمید نوشته "دوستان چطور در یک منطقه باید توسط ردیاب دنبال یک هدف مجهول بگردن؟ در صورتیکه طبق فرض شما هیچ فرکانس دقیق و مشخصی براش وجود نداره"
دقت فرمایید من میگم فرکانس دقیقی براش نیست نه فرکانس مشخصی ، فرکانس مشخص وجود داره و این فرکانس ، تک فرکانس نیست بلکه یک محدوده ی فرکانسی هست . که تلرانسی چند درصدی میتوان براش یافت. اما چطور دنبال یک هدف با فرکانس مجهول بگردیم . من فکر میکنم باید دارای یک دستگاه ردیاب باشیم که ژنراتور آن قادر باشد در محدوده ی مشخصی که توسط اپراتور به آن داده میشود نوسانسازی نماید .مثلا آرشام میگه برای طلا این فرکانس هست "طلا38.93 "
حال باید آرشام یک ردیابی داشته باشد که و آن را طوری برنامه بدهد که در محدوده ی 32 تا 42 نوسان کند و یا به عبارتی مولتی فرکانس باشد و منطقه را در حدود یک یا چند ثانیه اسکن کند . و اونوقت میتواند با کشف فرکانس فلز و سایر آزمایشات سرعت کاوش را افزایش دهد . ( امیدوارم این ایده ی من در طراحی ردیاب جدید فلز جو در چشم انداز آینده مد نظر قرار گیرد )
حمید جان بارها فرمودید که انجمن محل تبادل نظراته . بنده هم نظر خودمو اعلام کردم و اینکه عنوان میکنید حمید نوشته " متاسفانه یک پست دیگر با اطلاعات غلط و شبهه برانگیز از شما " و یک طومار پاسخ و توجیه واسش مینویسید در حالی که کابران بیشماری هر روز مطالب نا معقول و غلطی ارائه میدن و شما کمتر در جهت اطلاح و صحیح رسانی ، نظر می نویسید . این نشون میده که به نوشته های من حساس هستید و استرس شما از مطالب من احساس میشه