نویسنده |
پیغام |
rostam
کاربر حرفه ای
|
fereidon نوشته است: رستم جان برای شروع به کار ، بهتر نیست که PCB هارو به یک PCB تبدیل کنیم
با تشکر
یا حق با سلام فکر خوبیه و اگه کسی وقتشو داره بسم الله
|
جمعه 28 فروردین1394 - 6:39pm |
|
|
rostam
کاربر حرفه ای
|
micro نوشته است: اقا رستم این مورد که فرمودید فرکانس رو روی 25 هرتز سوار کنیم یعنی چه اگر ممکنه بیشتر توضیح بدید ممنون دوست خوبم یعنی یا 2 تا سیگنال ژنراتور لازم دارید یکی 25 هرتز و دیگری فرکانس مورد نظر و یا به گفته حمید خان یک موج 25 هرتز با سیکل فرکانس مورد نظر (همین مدار lrl)
|
جمعه 28 فروردین1394 - 6:43pm |
|
|
rostam
کاربر حرفه ای
|
fereidon نوشته است: رستم جان یه سوال دیگه چه جوری خروجی پایه 23 رو به دو ورودی پری آمپلی فایر بزنیم آیا باید یکی از باندهارو حذف کرد یا اینکه خروجی IC رو هم زمان به دو ورودی بدیم ؟ باتشکر یا حق دوست خوبم اگر با دقت مطالعه کرده باشید هم مدار بیس و هم مدارآمپیلی مونو هستند که اگر از ترانس مبدل یا چک استفاده کنید هر دو انتن شما موج دارن و اگر بدون ترانس استفاده کنید دستگاه شما تک انتنه میشه و اگر بخواهید از مدار بدون ترانس استفاده کنید میتونید از مدار استریو استفاده کنید به صورتی که در مدار تنظیم تن دو ورودی چپ و راست را به هم وصل کنید و از خروجی استریو ان استفاده کنید موفق باشید
|
جمعه 28 فروردین1394 - 6:48pm |
|
|
fereidon
کاربر حرفه ای
|
سلام و درود بر همه دوستان رستم جان من PCB یک پارچرو میزنم برای اینکار به این سوال جواب بده کدوم تقویت کننده مورد تایید تو هست تا به PCB اضافش کنم
با تشکر
یا حق
|
جمعه 28 فروردین1394 - 6:56pm |
|
|
fereidon
کاربر حرفه ای
|
rostam نوشته است: fereidon نوشته است: رستم جان یه سوال دیگه چه جوری خروجی پایه 23 رو به دو ورودی پری آمپلی فایر بزنیم آیا باید یکی از باندهارو حذف کرد یا اینکه خروجی IC رو هم زمان به دو ورودی بدیم ؟ باتشکر یا حق دوست خوبم اگر با دقت مطالعه کرده باشید هم مدار بیس و هم مدارآمپیلی مونو هستند که اگر از ترانس مبدل یا چک استفاده کنید هر دو انتن شما موج دارن و اگر بدون ترانس استفاده کنید دستگاه شما تک انتنه میشه و اگر بخواهید از مدار بدون ترانس استفاده کنید میتونید از مدار استریو استفاده کنید به صورتی که در مدار تنظیم تن دو ورودی چپ و راست را به هم وصل کنید و از خروجی استریو ان استفاده کنید موفق باشید رستم جان منظورت اینکه فقط از این قسمت استفاده میشه
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
جمعه 28 فروردین1394 - 7:13pm |
|
|
rostam
کاربر حرفه ای
|
fereidon نوشته است: سلام و درود بر همه دوستان رستم جان من PCB یک پارچرو میزنم برای اینکار به این سوال جواب بده کدوم تقویت کننده مورد تایید تو هست تا به PCB اضافش کنم
با تشکر
یا حق ممنون دوست من tda2020 برای آمپیلی و همون مدار تنظیم تن به صورت مونو تا حدودی مناسب است
|
جمعه 28 فروردین1394 - 11:31pm |
|
|
غضنفر
کاربر حرفه ای
|
fereidon نوشته است: سلام و درود بر همه دوستان رستم جان من PCB یک پارچرو میزنم برای اینکار به این سوال جواب بده کدوم تقویت کننده مورد تایید تو هست تا به PCB اضافش کنم
با تشکر
یا حق آقا فريدون داداش دمت گرم ببينم چکار ميکنی ها سعی کن جمع و جور باشه بازهم تشکر از شما و آقا رستم عزيز
خدايا مددی کن
|
جمعه 28 فروردین1394 - 11:38pm |
|
|
fereidon
کاربر حرفه ای
|
رستم جان با برسی که انجام دادم ic t1072 بسیار کم یابه بهتر نیست که آی سی دیگه ای جا کزین کنی که تو بازار رایج باشه . برای شروع طراحی pcb منتظر پاسخت هستم
یا حق
|
شنبه 29 فروردین1394 - 9:01am |
|
|
fereidon
کاربر حرفه ای
|
رستم جان ببخشید که دوباره پست می زنم اما IC TDA2020 هم کم یابه و ظاهرا در بازار ایران موجود نیست هر دو آی سی TDA2020 و T1072 رو از فروشگاههای پایا ، ایران میکرو ، جوان و چهره پیگیر شدم ولی موجود نبود داداشم فکر می کنم باید یه تغییراتی تو کار بدیم با تشکر یا حق
|
شنبه 29 فروردین1394 - 9:38am |
|
|
غضنفر
کاربر حرفه ای
|
فريدون جان شما طراحی کن آيسى جايگزين هم پيدا ميشه
خدايا مددی کن
|
شنبه 29 فروردین1394 - 9:47am |
|