انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 3 آذر1403 - 6:34pm

پاسخ به موضوع  [ 775 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 28 , 29 , 30 , 31 , 32 , 33 , 34 ... 78  بعدی
 Treasure Scope Quad 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام دوست عزیز ..تایمر 556 در واقع یک ایسی تشکیل شده از دوتا555 هست...بله من رو جنس جدید تست کردم و فرکانسهاشم پایین باشه بهتره مثل ردیاب انجمن تو نقطه زنی بهتر از xr بوده ..شما از فرکانسهای vr800 میتونی استفاده کنی متاسفانه دوستان زیاد رقبت نشون نمیدن وگرنه باهم رو فرکانسهای دقیقتر کار میکنیم ...

گر داخل خانه‌ات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی
مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی

جمعه 28 آذر1392 - 1:43am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

بهرام نوشته است:
سلام دوست عزیز ..تایمر 556 در واقع یک ایسی تشکیل شده از دوتا555 هست...بله من رو جنس جدید تست کردم و فرکانسهاشم پایین باشه بهتره مثل ردیاب انجمن تو نقطه زنی بهتر از xr بوده ..شما از فرکانسهای vr800 میتونی استفاده کنی متاسفانه دوستان زیاد رقبت نشون نمیدن وگرنه باهم رو فرکانسهای دقیقتر کار میکنیم ...

بهرام جان

من ابتدا با آی سی 555 شروع کردم و با تمامی آی سی های فرکانس ساز کار کردم و بلاخره با xr کارمو به پایان رسوندم

و در تمامی مراحل مخصوصا 2206 جناب مهندس حمید به بنده کمک کردن اما در عمل نتیجه ای نداشت

من خودم یه فرکانس متر نوشتم که با یه اسیلوسکوپ 20 مگ کل انداختم و نتیجه مساوی دراومد :D

این فرکانس متر رو در خروجی فرکانس گذاشته بودم (آی سی 2206)

و برای تست بیرون رفتم شاید باورت نشه کوچکترین رطوبت یا فشار هوا در ارتفاعات روی 2206 تاثییر میذاشت و شما فقط باید نگاش میکردی

چون کاری از دستت برنمیومد :D

ای سی های فرکانس ساز آنالوگ بدرد اینکار نمیخورن و اینا رو گفتم نه این که نا امیدت کنم، دوست ندارم وقتتو بیخودی هدر بدی دوست من

برای شما و تمامی دوستان آرزوی موفقیت دارم :x

ردیاب انجمن-Fpl35 * توباکس ساشو * چنس *کوثر

جمعه 29 آذر1392 - 1:04pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: اصفهان
سلام اقا کورش
ببخشید میشه بگید این امضا تون چه معنی میده البته اگه مشکل نداشته باشه :-\ :-\ :-\
با تشکر

زندگی قصه تلخیست که یک مرغ مهاجر دارد...

جمعه 29 آذر1392 - 5:02pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

bantama نوشته است:
سلام اقا کورش
ببخشید میشه بگید این امضا تون چه معنی میده البته اگه مشکل نداشته باشه :-\ :-\ :-\
با تشکر

سلام دوست من

خواهش میکنم :ymhug:

امضا بنده ، به نوعی هم علایقم هستش و هم مسیر رسیدن به هدفم با این ابزارها هموارتر میشه

البته اندی که ابزار نیست ولی بخاطر اینکه خیلی مرده دوسش دارم

یه نکته هم بگم هرکسی که سیبیل داره مرد نیست :)

جمعه 29 آذر1392 - 6:19pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام اقا کوروش
از بیانات و نوشته هاتون به خوبی معلوم میشه که مدارات زیادی ساختید و بلاخص تجربه زیادی در این زمینه دارید .
اما نمی دونم چرا دارید اقا بهرام رو این قدر نامید می کنید درسته این مدار این نقص رو یا اون نقص رو داره اما برای شروع کار واقعا طرح خوبی بود .
شما با هرچی انالوگه مشکل دارید این درست. می گویید با این ایسی به نتیجه نمی رسیم اینم درست اما راه حل شما چیست شما هم برای اینکه اون طرح اقا بهرام بهتر بشه چه ایسی یا قطعاتی رو پیشنهاد می دهید که با تغییرات دمای اختلافی در کارکرد اون پیش نیاد از -40 تا 80 بتونه به راحتی کار کنه یا بهترین خروجی رو داشته باشه .
میکروی پیک برای کنترل خروجی بهتره یا ای وی ار خروجی سینوسی بهتر جواب می ده یا مربعی یا مثلث ، انتن برنجی بهتر جواب می ده یا تلسکپی ، با دو تا موج همزمان بهتر میشه نتیجه گرفت یا یک موج .
خلاصه چشم ها را باید شست جور دیگر باید دید .
با تشکر

جمعه 29 آذر1392 - 9:10pm
مدیر کل
مدیر کل

در خصوص آیسی 2206 فقط این نکته رو عرض کنم که بنده تغییرات دمایی روی این ایسی رو قبلا بررسی کرده بودم و باید بگم خود این آیسی از پایداری حرارتی مناسبی برخورداره تا حدی که میشه گفت در فرکانس ردیاب توی رنجهای مختلف اثر محسوسی نداره! اما مشکل همون مقاومت و خازن سازنده فرکانس هستن که بهترین مقاومت خودش به تنهایی چند برابر پایداری حرارتیش از این آیسی کمتر هست و بدتر از اون خازنها چندین برابر نسبت به مقاومتها هم پایداری پایین تری دارن! از طرفی خطای حرارتی بعضی قطعات بصورت مثبت یعنی افزایش مقدار و در بعضی دیگه بصورت منفی یعنی کاهش مقدار هست که اگر بخواین نتیجه بهتری در بکار گیری این مدارات انالوگ بدست بیاد باید همه این نکات رو در نظر گرفت و با مقاومتها و خازنهای مختلف بررسی کرد.
ولی در خصوص آیسی 555 یا 556 متاسفانه پایداری خود آیسی هم بسیار پایین هست و حتما هم نیاز به رگولاتور برای تغذیه آیسی وجود داره تا لااقل نقش تغییرات ولتاژ رو بشه خنثی کرد.

جمعه 29 آذر1392 - 10:15pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

bantama نوشته است:
سلام اقا کوروش
از بیانات و نوشته هاتون به خوبی معلوم میشه که مدارات زیادی ساختید و بلاخص تجربه زیادی در این زمینه دارید .
اما نمی دونم چرا دارید اقا بهرام رو این قدر نامید می کنید درسته این مدار این نقص رو یا اون نقص رو داره اما برای شروع کار واقعا طرح خوبی بود .
شما با هرچی انالوگه مشکل دارید این درست. می گویید با این ایسی به نتیجه نمی رسیم اینم درست اما راه حل شما چیست شما هم برای اینکه اون طرح اقا بهرام بهتر بشه چه ایسی یا قطعاتی رو پیشنهاد می دهید که با تغییرات دمای اختلافی در کارکرد اون پیش نیاد از -40 تا 80 بتونه به راحتی کار کنه یا بهترین خروجی رو داشته باشه .
میکروی پیک برای کنترل خروجی بهتره یا ای وی ار خروجی سینوسی بهتر جواب می ده یا مربعی یا مثلث ، انتن برنجی بهتر جواب می ده یا تلسکپی ، با دو تا موج همزمان بهتر میشه نتیجه گرفت یا یک موج .
خلاصه چشم ها را باید شست جور دیگر باید دید .
با تشکر

اشتباه نکنین دوست من [-X

مطالبی که گفته شد تکرار حقایق بود نه نا امید کردن عزیزان :)

ضمن اینکه در مورد این مطالب جناب مهندس حمید کاملا سلیس و روان توضیح دادن

جمعه 29 آذر1392 - 10:24pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

باسلام..بانتاما جان من ادمی نیستم که زود ناامید بشم ودر حقیقت دوستان حق دارن من از مطالبشون کمال استفاده رو میبرم ...این مشکلاتی که شما بیان میکنین درست هست پایداری وثبات ولی به نظر من زیاد مهم نیست اصل اینه که از مدار چه انتظاری داری..ثبات وناپایداری مدارو میشه با کالیبره کردن تو منطقه هر چند دقیقه برطرف کرد این کارم فقط بایک فرکانسمتر میشه که به مدار متصل باشه مهم تر از اون فرکانس دقیق خروجی مداره ..نمونش من امشب با همین 556 تست زدم وبا چرخوندن پتانسیومتر مربوط به فرکانس در حد خیلی کم تونستم فرکانسگیری کنم ونقطه دقیق فلز میزنم حیف که فرکانسمتر قابل قبولی ندارم تا عدد دقیقشرو بگم تا دوستان استفاده کنن....یک چیز دیگه که اقا حمید بیان کردن کاملا درست هست پایداری حرارتی این ایسی کم هست که میشه با ایسی پیشرفته تر که از همین خانواده هست جایگزین کرد که از نظر واکنش به دما خیلی بهتر عمل میکنه وخروجی مرکب هم داره یا تک بستگی به استفاده کاربر داره از چند موج در خروجی ........لوپ کلام .من مخلص همتونم هستم و حرفهای تک تک شما واسم ارزش داره :)

شنبه 29 آذر1392 - 12:19am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام کورش جان
حرف شما متین
من خودم حتی به اقا بهرام هم گفته بودم دنبال یه مدار نوسانساز بامیکرو باشه چون هم می تونه فرکانس دقیق تر هم از پیش تعریف شده هم دارای lcd برای نمایش فرکانس تولیدی باشه .
اما اون یه چیز کلی بود .

شنبه 29 آذر1392 - 3:01am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

باسلام...بانتاما جان بله درست میگین ولی من فعلا مدار میکرویی که بشه بصورت دستی فرکانس رو تعریف کنه پیدا نکردم اگه مداریی در این رابطه دارین که خیلی عالی میشه ...البته اگه گفتم دستی چون بخاطر اینکه فرکانسهای مشابه زیادی هستن که عامل خطا محسوب میشن واسه همین باید فرکانس رو بصورت دستی پیدا کرد تا حداقل بشه رو مدار ردیاب دلخوش بود

شنبه 30 آذر1392 - 9:58pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 775 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 28 , 29 , 30 , 31 , 32 , 33 , 34 ... 78  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: ddr2saeed و 165 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure