نویسنده |
پیغام |
فرج
کاربر حرفه ای
|
سلام تایپیک خوبیه امیدوارم با همکاری هم به نتایج خوبی برسیم با تشکر
|
شنبه 29 فروردین1394 - 10:48am |
|
|
micro
کاربر حرفه ای
|
با سلام اقا حمید اگر ممکنه نظر خودتون رو در مورد داشتن دو ژنراتور با فرکانس 25 و فرکانس مورد نظر عنوان کنید که ایا یک ردیاب به این صورت میتونه موثر باشه یا نه ایا این مورد طراحی درمورد ردیاب بیس علمی داره یا نه ممنون میشم نظر خودتون رو اعلام کنید
ای کاش زندگی هم دنده عقب داشت
|
شنبه 29 فروردین1394 - 11:03am |
|
|
reza.1286
کاربر حرفه ای
|
rostam جان خسته نباشی دوست من یه سوال؟ ایا ردیاب رو روی زمین تراز و ثابت کنیم باز هم واکنش داره؟
تقدیر تقویم افراد عادی و تغییر تدبیر اشخاص عالیست
|
شنبه 29 فروردین1394 - 11:18am |
|
|
fereidon
کاربر حرفه ای
|
غضنفر نوشته است: فريدون جان شما طراحی کن آيسى جايگزين هم پيدا ميشه غضنفر جان اکثریت آی سی های صوتی مدارهای مکملشون با هم فرق داره و تعداد مشابه ها در اونها نسبت به آی سی های دیگه کمتره . ببینیم نظر رستم در این مورد چیه از مهندس حمید وسایر دوستان هم خواهش می کنیم ما رو از تجرو بیاتشون بی نسب نزارن با آرزوی موفقیت یا حق
|
شنبه 29 فروردین1394 - 12:11pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
micro نوشته است: با سلام اقا حمید اگر ممکنه نظر خودتون رو در مورد داشتن دو ژنراتور با فرکانس 25 و فرکانس مورد نظر عنوان کنید که ایا یک ردیاب به این صورت میتونه موثر باشه یا نه ایا این مورد طراحی درمورد ردیاب بیس علمی داره یا نه ممنون میشم نظر خودتون رو اعلام کنید نظری ندارم! نظریات بسیار متنوع هست و الان دیگه میشه گفت به تعداد اپراتورها نظریه داریم! هر کسی هم مطابق تست خودش جواب میگیره و فکر میکنه درسته. ردیابی هم دیگه شده همین. هیچ کدوم هم بیس صد در صد علمی ندارن. ردیابی اگر بصورت کامل علمی بود و اثبات علمی پشت همه نکاتش وجود داشت که اصلا این داستانها رو نداشتیم و خیلی زودتر از این همه مسائل مشخص شده بودن. در خصوص 25 هرتز هم کسانی که ردیاب 35 رو دارن و علاقه به تست این موضوع دارن میتونن ولوم وزن رو روی درجه W:4 قرار بدن تا ترکیب 25 هرتز با فرکانس ردیابی رو توام با هم داشته باشن! این موضوع 25 هرتز برای روز مبادا در نظر گرفته شده بود! ببینیم بابت این دیگه چه نظریه جدیدی منتشر میشه!
|
شنبه 29 فروردین1394 - 12:32pm |
|
|
fereidon
کاربر حرفه ای
|
با سلام دوباره رستم جان اینها آی سی های آمپلی فایر موجود شرکت ECA هست یه نگاهی بکن ببین به در کار ما میخوره خبرشو بده منتظزیم
با تشکر
یا حق
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
شنبه 29 فروردین1394 - 3:21pm |
|
|
rostam
کاربر حرفه ای
|
fereidon نوشته است: رستم جان با برسی که انجام دادم ic t1072 بسیار کم یابه بهتر نیست که آی سی دیگه ای جا کزین کنی که تو بازار رایج باشه . برای شروع طراحی pcb منتظر پاسخت هستم
یا حق با سلام دوست من این آی سی یکی از آی سی های آپ امپ پر مصرفه و قیمتش هم 800 تومانه
|
شنبه 29 فروردین1394 - 4:40pm |
|
|
rostam
کاربر حرفه ای
|
reza.1286 نوشته است: rostam جان خسته نباشی دوست من یه سوال؟ ایا ردیاب رو روی زمین تراز و ثابت کنیم باز هم واکنش داره؟ با سلام دستگاه ردیابی که بیس 25 هرتز رو داره دیگه نیازی به بدن انسان یا همون فرکانس پایه نداره و میتونید رو 3 پایه سوار کنید ولی اگر بخواهید یک فرکانس فرضی بفرستید در اصل بدن شما که به آنتن وصله میشه فرکانس پایه رو تشکیل میده و حتما باید با دست بگیرید یک نکته مهم همیشه یادتون باشه که آنتنها برای رسیدن به تعامد نیاز به زمان دارند که این زمان به بزرگی میدان و همخوانی فرکانسی مربوط میشه مثال شاید شما با فرکانس 5500 بعداز 8 ثانیه آنتنهای شما حرکت میکنه و با فرکانس 5250 در چهار ثانیه که نشونگر اینه که 5250 به فرکانس ارتعاشی اون هدف نزدیکتره و شاید برای اون هدف در فرکانس 5000 در 2 ثانیه آنتن شما حرکت کنه موفق باشید
|
شنبه 29 فروردین1394 - 4:48pm |
|
|
fereidon
کاربر حرفه ای
|
رستم جان من اون اطلاعات رو با توجه به استعلام از 5 فروشگاه به صورت اینترنتی گرفتم حالا شاید تو خرید حضوری از فروشگاههای دیگه فرق کنه فقط اگر دیتا شیت یا اندازه پایه های اون دوتا آی سی رو بتونی آپ کنی من تا فردا PCB رو میزنم
موفق باشی
یا حق
|
شنبه 29 فروردین1394 - 5:10pm |
|
|
talar
کاربر حرفه ای
|
من يكي كه گيج شدم.اقا حميد كمك.ميدونيم اين ردياب در واقع يك مولد پالس هستش كه مال اقاي قاسمي هستش و فركانس ثابت 25 هرتز رو توليد ميكنه.براي فلزات مختلف هم فقط عرض پالس تغيير ميكنه. خ وب اقا رستم زحمت كشيدن يه مدار تفيير تون و باس بهش اضافه كردن.
حالا اين مدار چه جوري ميتونه. 2 تا سيگنال با فركانس 25 هرتتز. و ديگري فركانس رهگيري جسم .مثلا برا طلا5500 هرتز ر و باهم بفرسته.در حالي ككه فقط سيگنال 25 هرتز رو ميفرسته.
اقا حميد.ااقا رستم.خواهشا جواب.
اقا حميد تو ردياب 35 اين مورد چه طوريه.وزن چه طوري به دست مياد.
|
شنبه 29 فروردین1394 - 7:04pm |
|
|
|