نویسنده |
پیغام |
Soheil2014
کاربر حرفه ای
|
علت هنگ زیاد اینه! فیوز بیت ها.
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
ایمان , راستی و خوش رویی = گنج واقعی
|
سه شنبه 13 مرداد1393 - 1:03am |
|
|
بهرام
کاربر حرفه ای
|
دوستان حالا که مدارراه افتاد تازه اول راهه نظرتون چیه از این فانکشن به چه صورت استفاده بشه چون همگی باید یک ردیاب بزنیم وگرنه که سنگ روی سنگ بند نمیشه..نظرم با اجازتون میگم هدف من استفاده از موج مربعی با سیکل منفی و مثبت هست به صورت همزمان نه جدا از هم یعنی یک پیک موج با سیکل کامل منفی ومثبت علتشم بعد عرض میکنم ..دوستان نظرشونو بگن هرچی باشه شاید کسی چیزی میدونه که خیلی کارامد تر باشه
گر داخل خانهات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی
|
سه شنبه 13 مرداد1393 - 1:09am |
|
|
Soheil2014
کاربر حرفه ای
|
بهرام نوشته است: دوستان حالا که مدارراه افتاد تازه اول راهه نظرتون چیه از این فانکشن به چه صورت استفاده بشه چون همگی باید یک ردیاب بزنیم وگرنه که سنگ روی سنگ بند نمیشه..نظرم با اجازتون میگم هدف من استفاده از موج مربعی با سیکل منفی و مثبت هست به صورت همزمان نه جدا از هم یعنی یک پیک موج با سیکل کامل منفی ومثبت علتشم بعد عرض میکنم ..دوستان نظرشونو بگن هرچی باشه شاید کسی چیزی میدونه که خیلی کارامد تر باشه خوب این مدار سیکل منفی نداره. فقط مثبت هستش.(ایا همین طوری انتن ها واکنشی نشون خواهند داد.) بنده روش تولید نیمسیکل منفی بدون نویز رو بلدم.
|
سه شنبه 13 مرداد1393 - 1:15am |
|
|
بهرام
کاربر حرفه ای
|
سهیل جان گزینهBODEN غیر فعال کن .این گزینه مربوط به تغذیه میشه اگه از 4 که تعیین کردی کمتر بشه میکرو رست میشه برادر
گر داخل خانهات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی
|
سه شنبه 13 مرداد1393 - 1:20am |
|
|
بهرام
کاربر حرفه ای
|
Soheil2014 نوشته است: بهرام نوشته است: دوستان حالا که مدارراه افتاد تازه اول راهه نظرتون چیه از این فانکشن به چه صورت استفاده بشه چون همگی باید یک ردیاب بزنیم وگرنه که سنگ روی سنگ بند نمیشه..نظرم با اجازتون میگم هدف من استفاده از موج مربعی با سیکل منفی و مثبت هست به صورت همزمان نه جدا از هم یعنی یک پیک موج با سیکل کامل منفی ومثبت علتشم بعد عرض میکنم ..دوستان نظرشونو بگن هرچی باشه شاید کسی چیزی میدونه که خیلی کارامد تر باشه خوب این مدار سیکل منفی نداره. فقط مثبت هستش.(ایا همین طوری انتن ها واکنشی نشون خواهند داد.) بنده روش تولید نیمسیکل منفی بدون نویز رو بلدم. اره میدونم موجش مثبته منظورم استفاده از یک مدار دیگه بود که بشه اینورت موج هم بهش اضاف کرد تا یک سیکل کامل داشته باشیم میشه دوتا موج منفی ومثبت همزمان. روشتون واسه نیم سیکل منفی بدون نویز چیه...
آخرین بار توسط بهرام در سه شنبه 13 مرداد1393 - 1:25am ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.
|
سه شنبه 13 مرداد1393 - 1:23am |
|
|
l24nb0
کاربر حرفه ای
|
خوب دستگاه بدون هنگی داره کار میکنه کیبرد هم نصب کردم یه بلند گو هم نصب کردم که تست بزنم که انواع موج تست زدم و بسیار روان داره کاره میکنه بدون هیچ مشکلی بالا پایین نداره صدا بدون نویز بسیار عالی خوب الان برای ردیابی باید روی چه گزینه فرکانسی زد؟
چاره ای نیست
این روزها طرح روی جلد آدمهاست
که پرفروششان میکند نه متنشان!
|
سه شنبه 13 مرداد1393 - 1:24am |
|
|
Soheil2014
کاربر حرفه ای
|
از رگولاتور و باطری لیتیومی ۱۲ ولتی استفاده میکنم.. اگه مدار جریان کشی کرد(افت ولتاژ) میکرو رست شه. در ضمن از یه مقاومت ۱ کیلو (وارنیش کاری شده) در مسیر ورودی انتن نصب شه که در صورت اتصال انتن ها جریان کشی نداشته باشه. سوال سطح ولتاژ استاندارد ردیاب ها (خروجی انتن) چقدره؟ با سیکل مثبت میشه ردیابی کرد؟
|
سه شنبه 13 مرداد1393 - 1:29am |
|
|
l24nb0
کاربر حرفه ای
|
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
چاره ای نیست
این روزها طرح روی جلد آدمهاست
که پرفروششان میکند نه متنشان!
|
سه شنبه 13 مرداد1393 - 1:31am |
|
|
بهرام
کاربر حرفه ای
|
l24nb0 نوشته است: خوب دستگاه بدون هنگی داره کار میکنه کیبرد هم نصب کردم یه بلند گو هم نصب کردم که تست بزنم که انواع موج تست زدم و بسیار روان داره کاره میکنه بدون هیچ مشکلی بالا پایین نداره صدا بدون نویز بسیار عالی خوب الان برای ردیابی باید روی چه گزینه فرکانسی زد؟ تبریک..عجله کار کیه.......... هنوز مدار کامل نشده تا یک ردیاب خوب فاصله ای نداریم چون گام فرکانس یک هرتز هست پس باید جوری باشه که حذف کنندگیش بهتر عمل کنه من اینو تو ردیابهای قبل تجربه کردم پس تا فرکانسگیری رو مدار تمرکز کنیم بهتره بعدش خداو شانس
|
سه شنبه 13 مرداد1393 - 1:33am |
|
|
بهرام
کاربر حرفه ای
|
Soheil2014 نوشته است: از رگولاتور و باطری لیتیومی ۱۲ ولتی استفاده میکنم.. اگه مدار جریان کشی کرد(افت ولتاژ) میکرو رست شه. در ضمن از یه مقاومت ۱ کیلو (وارنیش کاری شده) در مسیر ورودی انتن نصب شه که در صورت اتصال انتن ها جریان کشی نداشته باشه. سوال سطح ولتاژ استاندارد ردیاب ها (خروجی انتن) چقدره؟ با سیکل مثبت میشه ردیابی کرد؟ ایده خوبیه.. سهیل جان چون قراره از دیوتی استفاده بشه سطح ولتاز ثابت نیست از 20 میلی ولت تا 5 ولت موردی نداشته حتی بیشتر ..وقتی عرض پالس بیشتر میشه دامنه هم تغیر میکنه وبیشتر میشه وگرنه حذف کنندگی نداریم ....در مورد پیک مثبت هم اره کار میکنه و انتن به طرف اهداف میره
|
سه شنبه 13 مرداد1393 - 1:40am |
|
|
|