انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 3 آذر1403 - 1:47am

پاسخ به موضوع  [ 1911 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 44 , 45 , 46 , 47 , 48 , 49 , 50 ... 192  بعدی
 ادامه ای کاش ... 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ممنونم دوست من
پس این دوستمون که موفق شده انشاالله از ما بهترون شد
بنابریان این حالت وجود داره اجازه بدید برسی کنم و دلیلش رو پیدا کنم
دوستان اگر حالات غیر عادی دیگری وجود داره حال چه به هدف رسیده و یا نرسیده دوستان اعلام کنند تا برسی و اگر موردی بود در نظر بگیرم

دوشنبه 27 مهر1394 - 1:48pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: رها همچون باد
سلام به همه
دوستان لطفا بحث و جدل را ول کنند و هر کسی روی پروژه خودش کار کند بهترین را ردیاب می کنیم و نهایتش اون یکی را هم به وسیله یک میله قطور و بلند برنجی که در زمین فرو می رود تبدیل به حذف کننده می کنیم دیگه این همه جای بحث ندارد :o) :o) :o) :o) :o) :o) :o) :o) :o)

دوشنبه 27 مهر1394 - 2:07pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

rostam نوشته است:
ممنونم اورجینال عزیز
امیدوارم خودشون هم این مطلب رو بخونن
من ردیابی به صورت حرفه ای نکردم این دوستمون میگن 10 متر به سمت شمال از جایی که کندند یک نقطه انتنها ضربدر نمیشه بلکه شروع میکنه به لرزیدن
این موضوع کمی برای من گنگه اگر کسی به این مورد برخورد کرده اعلام بکنه تا دلیلش رو برسی کنیم

آنجایی که آنتن ها به لرزه می افتند مطمئننا دارای تونل بوده اگر طولش زیاد باشد و اگر هم کم باشد فضای خالی و قبر و حتی اتاقک هم می تواند باشد اصلا شک نکنید البته تونل های خالی وحاوی گاز هم به لرزه در می آورد و هم در طول تونل آنتن ها قیچی می کنند:-BD

دوشنبه 27 مهر1394 - 2:10pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

rostam نوشته است:
ممنونم اورجینال عزیز
من ردیابی به صورت حرفه ای نکردم این دوستمون میگن 10 متر به سمت شمال از جایی که کندند یک نقطه انتنها ضربدر نمیشه بلکه شروع میکنه به لرزیدن
این موضوع کمی برای من گنگه اگر کسی به این مورد برخورد کرده اعلام بکنه تا دلیلش رو برسی کنیم

سلام به همه
البته فکر کنم این لرزشها بیشتر به علت به هم ریختگی این امواج الکترومغناطیس باشد و همانطوری که نور از درون هوا وقتی به درون یک سیال دیگر مثل آب رد شود دچار شکست می شود همین اتفاق هم در فضای خالی درون زمین می تواند اتفاق بیافتد و این خطوط منظم به احتمال زیاد دچار به هم ریختگی می شود :-BD

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

دوشنبه 27 مهر1394 - 2:27pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

محل اقامت: کوردستان
لرزش آنتنها بر روی تونلها هم احساس میشه . بخصوص اگر تونلی سربسته باشد و آنتن در بالای تونل باشد یا اپراتور خودش در تونل باشد و زیر پایش تونلی دیگر سربسته باشد .

لا اله الا هو

دوشنبه 27 مهر1394 - 2:32pm
استاد
استاد

rostam نوشته است:
ممنونم اورجینال عزیز

درود بر شما
اگر با ردیاب نقطه ای گرفته باشی و سپس حفاری کرده باشی و اون بار را تخلیه کرده باشی لازم هست که ردیاب را در 10 متری روی زمین بزاری و دور اون یه چرخ بزنی تا اهدف های دیگه هم اگه باشند مسیرشون مشخص بشه البته اگه اطمینان از این داشته باشی که واقعا شما با ردیاب نقطه اصلی را فقط میگیری
انتنها روی حفره چه طبیعی و چه دست ساز و روی ستگهای با ابعاد بزرگ مثلا 50 سانتی به بالا و یا مواد معدنی یا سنگ سلیس که تقریبا به صورت سنگ باشه و یه تیکه هستند حالت لی لی پیدا میکنند و بعضی مواقع دوست دارند از دسته ها بیرون بیان بیشتر در ساعت های نزدیک ظهر این حالت دست میده در این حالت میل به قیچی شدن خیلی کم هست و از هدف که رد شی به محضی که از دیواره رد شی انتنها به صورت موازی به عقب بر میگردند ولی اگه فلزی باشه انتنها به جای بر گشتن روی زاویه 45 درجه قیچی میکنند و روی نقطه هدف هم قیچی اولیه داره ناگفته نمونه قدرت مغناطیسی در بعضی از نقاط زمین هم بصورت دایمی وجود داره که این قدرت مغناطیسی چند نقطه به اندازه عمق هدف زاویه 45 درجه پشت سر هم میسازه

دوشنبه 27 مهر1394 - 2:38pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

rostam نوشته است:
ممنونم اورجینال عزیز

سلام رستم جان
این دوستمون راست میگه من هم تجربه ایشون رو تجربه کردم دررحیاط خانه ما یک درخت گلابی هست که در ریشه اش ذرات هست من با اون تست میکنم
وقتی به زیر درخت گلابی نزدیک میشم دسته ها یک نوع شوک به دستم میدند که احساسش میکنم هرچند دسته های من کاملا عایق هستند و ردیاب اونجا رو قیچی میکنه ولی با افزایش یک درصدی ولوم تریبل دیگه اونجا رو قیچی نمیکنه شوک هم برطرف میشه

چون از دوستان یاد گرفته ام وظیفه خودم میدونم که یاد بدم هرچند اندک باشد

دوشنبه 27 مهر1394 - 2:40pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

دوستان در مورد بقیه فرکانسهای این ردیاب که برای نقره و برنز و برنج و آهن و آلومینیم هست توضیح بدهند بهترین کار برای ردیابی در منطقه اول کدام فرکانسها هست
در ضمن این رو هم بگم که ذرات در این ردیاب روی طلا ونقزه تاثیر میزارند که با گزاشتن ولوم سمت راستی روی 2 درصد حل میشه و برای بقیه فلزات کارساز نیستند

دوشنبه 27 مهر1394 - 2:50pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

من مدارtda2005 رو ساختم و شوک خروجی خوبی هم داره
به نظرتون رستم 1 خوبه یا رستم2؟

دوشنبه 27 مهر1394 - 2:57pm
کاربر فعال
کاربر فعال

با سلام خدمت همه دوستان و بزرگانی چون رستم عزیز

من از جناب رستم بابت راهنماییهای ارزشمندشان کمال تقدیر و تشکر رو دارم.

برنامه رو از دیشب که با رستم جان یه کنتاکتی اومد :x از اون زمان شروع کردم به کامل شدن تا 6 صبح تموم کردم. و همین حالا هم بقیه کارا یکم تموم شد. lcd و نمایه های خوش آمد گویی و مد ها و .... وقت گیر بودند با یک چند خط کوچولو به 7 segment وصل نمودم که با شماره ها مدها رو نشون میده.

دقت فرکانسی بسیار بالاست. توضیح خیلی کوچولو بدم در داخل برنامه از تبدیلات فوریه استفاده کردم.

من همین رو عرض میکردم خدمت دوست دانامون که دیوتی و تعداد پالسها چقدر بگیریم. در هر صورت هگز برنامه با فایل پروتئوس تقدیم دوستان محترم میگردد.

باز هرگونه صلاحدیدی از طرف دوستان یا پیشنهاداتی در مورد سیستم دارن در خدمتم.

موفق باشید.

همه آنچه را میبینی نصفشو باور کن و هیچ یک از آنچه را که میشنوی باور نکن

دوشنبه 27 مهر1394 - 3:39pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 1911 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 44 , 45 , 46 , 47 , 48 , 49 , 50 ... 192  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 168 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure