حمید نوشته است:
خسته نباشی کاوه عزیز.
برای تنظیم فرکانس نیاز به فرکانس متر دارین و باید از ولوم 10 دور هم استفاده کرده باشین تا بتونین به خوبی ولوم رو برای فرکانسهای مختلف مدرج کنین. داخل منزل بعد از اینکه دستگاه چند دقیقه کار کرد و گرم شد فرکانس گیری از خروجی آنتنها انجام بدین و کنار ولوم اعداد رو یادداشت کنین. چون این تیپ مدارات انالوگ هستن ؛ تنظیم دقیق فرکانسی ممکن نیست و فقط بصورت حدودی میشه فرکانس رو تنظیم کرد. اگر هم روی اعداد فرکانس حساس تر باشین باید فرکانس متر همراه خودتون ببرین!
مهندس حمید الان نزدیکه یکساله که عضو انجمنم خداوکیلی خیلی هم از شما کمک گرفتم یعنی لطف کردین هم تو ساخت این مدار هم مدار دیجیتال چون اطلاعاتم پایین بود باید یادتون باشه برای نصب ولوم تو مدار به مشکل خوردم
الان اومدهم تشکر کنم از زحماتتون هم یک گلگی ...
من وسطای ساخت همین مدار هنوز باکس رو اماده نکرده بودم انتن هارو با یه فیبر روی اب گذاستم هر دو تا رو بهش فرکانس دادم اما هیچ تکونی نخورد به شما گفتم شما گفتین باید رو جعبه بسته بسه تا کار کنه بعد رفتم رو جعبه هم نصب کردم بهس فرکانس دادم یه تکون کوچیک نخورد بعد اومدم تو تاپیک اعلام کردم دیگه کسی حتی جوابمو نداد حتی شما که تو ساخت مدار بهم خیلی کمک کردین و جای تشکر داره
اما من اومدم تا بسازمش چون پولم نمیرسه ردیاب بگیرم اما.......