نویسنده |
پیغام |
hafez
کاربر حرفه ای
|
ophanim نوشته است: با سلام نکته مهمی که در این mfd هست ساخت مدار بر اساس ..دیتا شیت سازنده باید باشه .یعنی همون قسمت فانکشن ژ نراتور بر اساس XR2206 جهت کار در کمترین هارمونیک مطابق دیتاشت .که پین 10 در مدار ولتاژ رفرسه که باید ازخازن با کیفیت استفاده بشه در استفاده از قطعات خوب که شکی نیست .همچنین در ساخت باکس اگه بشه کف و داخل باکس رو شیلد کرد هر چند که فرکانس کاری پایینه اما موثره.قسمت پایه انتنها از ورق برنجی با ضخامت 1.5 میلیمتر در داخل باکس قرار میگیره که انتن مرکزی از یک سوراخ با قطر بیشتر به یه پایه در داخل متصل میشه .همچنین اگه بشه یه فرکانس متر به مدار اضافه کرد که ساختش خیلی راحته بهتره اما چون ممکنه مصرف باطری بالا بره در حین کاره میشه خاموش کرد شما تغییرات و طرح فیبر رو برای دوستان بزارید شما که اطلاعات غلط خوبی دارید
همه آرزوم دیدن دوباره مادرمه.. ..... ای کاش خدا قدیمها رو برگردونه ....
|
چهارشنبه 16 دی1394 - 3:06pm |
|
|
ophanim
|
با سلام..سعی کنید اگه باکس سنگین شد از بالبرینگ بزرگتری استفاده کنید ..حدود 20 میلیمتر که دستگاه از لحاظ داینامیکی با ثبات باشه همچنین اول دستگاه رو مونتاژ کنید بعد مرکز ثقل رو پیدا کنید..
|
چهارشنبه 16 دی1394 - 4:39pm |
|
|
ophanim
|
ببخشید اگه میشه راهنمایی کنید که کجای کار غلطه با سپاس
|
چهارشنبه 16 دی1394 - 4:42pm |
|
|
ophanim
|
شاید بدرد خوردن..تنظیم فرکانس در 2206 به دو روشه
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
چهارشنبه 16 دی1394 - 5:19pm |
|
|
ophanim
|
اینم نقشه مدار چاپی
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
چهارشنبه 16 دی1394 - 5:22pm |
|
|
hafez
کاربر حرفه ای
|
ophanim نوشته است: PCB_layout -11 میشه در رابطه با مدار هم کمی توضیح بدین ؟ این جامپرها واسه چیه ؟ دقیقا توضیح بدید
همه آرزوم دیدن دوباره مادرمه.. ..... ای کاش خدا قدیمها رو برگردونه ....
|
چهارشنبه 16 دی1394 - 6:38pm |
|
|
بهرام
کاربر حرفه ای
|
حافظ جان اون جامپرها برای عوض کردن فرکانس هست توی باند مشخص شده وبا ولوم دقیق تنظیم میشه.من نمیدونم چرا دوستان هراز گاهی روی مدارات قدیمی مانور میدن نمیگم بده اما بهتر نبود روی مدارات جدیدتر یا حداقل کاربردی تر بحث میشد نمونش پ د یک سیستم جالب وکاربردی هست این فانکشن هم خوب کار میده اما چه فایده که هر 2دقیقه کمتر باید کالیبره بشه با بهترین قطعات هم ساخته بشه باز هم همینه.به هر حال موفق باشید
گر داخل خانهات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی
|
چهارشنبه 16 دی1394 - 7:53pm |
|
|
ophanim
|
با سلام خدمت استاد عزیز مهندس حمید کاملا درسته منم از خازن 22n mkt استفاده کردم و رنج فرکانسی هم خوب بود ..وقتی از خازن 150n استفاده کردم تنظیم فرکانس سخت بود...بنظر شما اگه از خازن مولتی لایر استفاده بشه بهتر نیست..و برای تنظیم دقیق فرکانس یه مولتی ترن 500k بکار ببریم
|
شنبه 19 دی1394 - 11:14am |
|
|
COBRA-11
کاربر فعال
تاریخ عضویت: یکشنبه 4 بهمن1394 - 2:52pm پست: 126 محل اقامت: Internet
|
دوستان من مدار رو خیلی دقیق درست کردم و باکس رو بالانس کردم ولی نتیجه ای از اون نگرفتم . همه 63 صفحه رو هم مطالعه کردم ولی مثل این که دوستان قصد راهنمایی در مورد فوت کوزه گری این مدار ندارن . یکی میاد میگه من جواب گرفتم ولی یه قلق خاصی داره و اینجوری مونتاژ نمیشه . یکی دیگه میاد میگه من جواب گرفتم ولی فرکانس ها این نیست . یکی دیگه میاد میگه من جواب گرفتم ولی اوپداتوریش اینجوری نیست .
نمیدونم بعضی افراد چه فکری میکنن با خودشون . خوب برادر من اگه نکته خاصی هست یا فرکانس درستی داری بزار تا بقیه استفاده کنن . نمیخواد فرکانس طلا رو بزاری که از اینجا بیام اون ور کشور گنج تو رو دربیارم . فرکانس آهن رو بزار تا تست کنیم .
از هر دستی بدید از همون دست پس میگیرید .
پرنده ای که پرواز بلد نیست ، به قفس میگوید تقدیر
|
شنبه 1 اسفند1394 - 12:31pm |
|
|
mahan2000
کاربر فعال
|
سلام دوستان عزیز و مهندس حمید محترم ضمن عرض خداقوت خدمت همگی . ی خواهشی داشتم شما را بخدا ی لطفی کنید ی pcb باکیفیت همراه سیلک از این مدار بذارید . یا اگه امکانش نیست توی شماتیکی که تو صفحه اول هست حداقل شماره پایه آی سی ها رو کنارشو ذکر کنید حسابی ممنونم از بابت لطف همتون خدا خیرتون بده
در مقابل تقدیر خداوند مانند کودک یک ساله ای باشید که هروقت او را به بالا می اندازند ، یقین دارد که او را خواهند گرفت
|
جمعه 1 مرداد1395 - 10:20am |
|
|
|