نویسنده |
پیغام |
adnistor_6
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: یکشنبه 8 تیر1393 - 5:39pm پست: 748 محل اقامت: ايران
|
reza.1286 نوشته است: نه بابا تکون نمیخوره!!! سره کاریم با هزارتا امید نشستم ساختمش پس انگار خبری نیست
ترس باعث ميشود كه بسياري از مردم به روياهايشان نرسند
|
سه شنبه 31 فروردین1394 - 1:23am |
|
|
بهرام
کاربر حرفه ای
|
دوستان عزیز این سیستم هم کار میکنه مثل تمام فانکشنهای دیگه.اما تا بهترین خروجی فرکانس هم از نظر موج وهم فرکانس رو نداشته باشین ردیابی فایده ایی نداره مگر اینکه بر اساس ازمون وخطا بتونین کار کنین. مثلا روی ال سی دی میده 50 هرتز اما خروجی 49 هرتز باشه همین یک هرتز اختلاف فاتحه پس باید توی خونه با انواع فلزات مدفون کار کنین تا رنج فرکانس دقیق رو داشته باشین وگرنه با یک انتن خالی هم میشه ردیابی کرد چه برسه به فرکانس دادن.راستی دوستانی که با ردیاب خوراکی کار کردن این تیپ ردیاب باید حرکت کنی تا استارت بخوره یا ایستاده هم میشه کار کرد مثل توماسی.البته جاش نبود بپرسم
گر داخل خانهات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی
|
سه شنبه 1 اردیبهشت1394 - 11:00am |
|
|
adnistor_6
کاربر حرفه ای
|
بهرام نوشته است: دوستان عزیز این سیستم هم کار میکنه مثل تمام فانکشنهای دیگه.اما تا بهترین خروجی فرکانس هم از نظر موج وهم فرکانس رو نداشته باشین ردیابی فایده ایی نداره مگر اینکه بر اساس ازمون وخطا بتونین کار کنین. مثلا روی ال سی دی میده 50 هرتز اما خروجی 49 هرتز باشه همین یک هرتز اختلاف فاتحه پس باید توی خونه با انواع فلزات مدفون کار کنین تا رنج فرکانس دقیق رو داشته باشین وگرنه با یک انتن خالی هم میشه ردیابی کرد چه برسه به فرکانس دادن.راستی دوستانی که با ردیاب خوراکی کار کردن این تیپ ردیاب باید حرکت کنی تا استارت بخوره یا ایستاده هم میشه کار کرد مثل توماسی.البته جاش نبود بپرسم حرف شما درست اقا ما اصلا نمیخوایم ردیابی کنیم فقط میخوایم یه تکون بخوره خیالمون راحت بشه شما یه فرکانس بگین که باهاش انتن هاتون تکون خورده من بزنم ببینم چی میشه بخدا خسته شدم دیگه
|
سه شنبه 1 اردیبهشت1394 - 11:47am |
|
|
mehran1545a
کاربر حرفه ای
|
یادمه 4سال پیش یه ردیاب دیجیتالی ساده با مدار 555 متصل به آنتن داشتم که باید فلز مورد نظر دفن میکردم تا بتونم قویترین حساسیت آنتن به فلز با تغییر دادن ولوم مدار بدست بیارم و جالب اینکه من با همین ردیاب بار اول موفق به کشف مفرغ تو عمق 70 سانتی شدم برای بدست آوردن فرکانس حتما باید اینگونه تست ها انجام بشه
|
سه شنبه 1 اردیبهشت1394 - 12:49pm |
|
|
بهرام
کاربر حرفه ای
|
adnistor_6 نوشته است: بهرام نوشته است: دوستان عزیز این سیستم هم کار میکنه مثل تمام فانکشنهای دیگه.اما تا بهترین خروجی فرکانس هم از نظر موج وهم فرکانس رو نداشته باشین ردیابی فایده ایی نداره مگر اینکه بر اساس ازمون وخطا بتونین کار کنین. مثلا روی ال سی دی میده 50 هرتز اما خروجی 49 هرتز باشه همین یک هرتز اختلاف فاتحه پس باید توی خونه با انواع فلزات مدفون کار کنین تا رنج فرکانس دقیق رو داشته باشین وگرنه با یک انتن خالی هم میشه ردیابی کرد چه برسه به فرکانس دادن.راستی دوستانی که با ردیاب خوراکی کار کردن این تیپ ردیاب باید حرکت کنی تا استارت بخوره یا ایستاده هم میشه کار کرد مثل توماسی.البته جاش نبود بپرسم حرف شما درست اقا ما اصلا نمیخوایم ردیابی کنیم فقط میخوایم یه تکون بخوره خیالمون راحت بشه شما یه فرکانس بگین که باهاش انتن هاتون تکون خورده من بزنم ببینم چی میشه بخدا خسته شدم دیگه این مربوط به فرکانس نمیشه چون در هر صورت یا فرکانس اشتباهی باید انتن به طرف یک جسمی بگرده.شما انتنهاتون روان هستن طریقه استارتون چطوری هست من احتمال میدم شما سعی میکنی انتن رو نگهداری واین باعث میشه انتن واکنش نداشته باشه وذهنیتتون هم بشدت دخیل هست وگرنه به قول دوستمون حتی با 555 تایمر هم میشه ردیابی کرد
گر داخل خانهات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی
|
سه شنبه 1 اردیبهشت1394 - 12:55pm |
|
|
فرج
کاربر حرفه ای
|
فرکانس 700 برای حفره هست میتونی باهاش جای چاه دستشویی رو پیدا کنی اگر نگرفت یکی بالا پایین کن میگیره البته فرکانس بالا هم میتونی استفاده کنی طلا 5500
|
سه شنبه 1 اردیبهشت1394 - 1:35pm |
|
|
بهرام
کاربر حرفه ای
|
مونده بود فرکانس دستشویی رو بدی 1864 سفال 1761 اهن 700.701.702 حفره یا همون چاه 5019 طلا بهتر میزنه 32هرتز طلا 345 هرتز طلا 612 530-817 طلا 466 417-577 نقره اما همگی خطا میزنن متاسفانه زیاد به این فرکانسها دلخوش نباش فقط محض اینکه استارت بزنی ببینی با فلزات مختلف جواب میگیری یا نه
|
سه شنبه 1 اردیبهشت1394 - 3:14pm |
|
|
adnistor_6
کاربر حرفه ای
|
بهرام نوشته است: =)) مونده بود فرکانس دستشویی رو بدی 1864 سفال 1761 اهن 700.701.702 حفره یا همون چاه 5019 طلا بهتر میزنه 32هرتز طلا 345 هرتز طلا 612 530-817 طلا 466 417-577 نقره اما همگی خطا میزنن متاسفانه زیاد به این فرکانسها دلخوش نباش فقط محض اینکه استارت بزنی ببینی با فلزات مختلف جواب میگیری یا نه بسیار ممنون امتحان میکنم امیدوارم یه تکون بخوره مدارو به روش توماسی درست کردن بسیار رونه تراز بگیرمش اصلا تکون نمیخوره که بخوام جلوشو بگیرم
|
سه شنبه 1 اردیبهشت1394 - 3:28pm |
|
|
adnistor_6
کاربر حرفه ای
|
اقا ساختمون ما دو تا چاه داره هیچکدومو نگرفت همه فرکانسا هم امتحان کردم فقط با ارزش دستم یک سانت تکون خورد دوستان مطمئن هستید چیز دیگه نباید اضافه بشه به این مدار ؟
|
سه شنبه 1 اردیبهشت1394 - 3:48pm |
|
|
بهرام
کاربر حرفه ای
|
چرا دوست من.احتیاج داره خوبشم داره این مدار به درد توماسی نمیخوره یعنی با همین مدار ساده نمیشه علتش رو هم میگم .خروجی مدار یک فرکانس وجریان ثابت ایجاد میکنه که این اصلا به خودی خودش باعث تحریک انتن نمیشه .فیزیک. وفقط باید حرکت کنید تا جواب بده ببینید به چپ و راست بردن جعبه انتن روی فرکانس مورد نظر روی فلز قفل میشه یا نه.اگه شد درسته واگر نشد باید دید اصلا خروجی دارین. این طرح اگه واسه توماسی استفاده بشه باید شما یک مدار مدوله شونده درست کنید که قابلیت نفوذ رو در خاک واجسام داشته باشه وگرنه باید به همون شیوه متداول جفت انتن ردیابی کنید
|
سه شنبه 1 اردیبهشت1394 - 4:50pm |
|
|
|