انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 4 آذر1403 - 2:05pm

این موضوع قفل شده است. نمی توانید پستی را ویرایش و یا پاسخی ارسال کنید.  [ 953 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 80 , 81 , 82 , 83 , 84 , 85 , 86 ... 96  بعدی
 اى کاش ... 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

این کپی وپیست ها چیزی رو مشخص نمیکنه.این ها رو تو دبیرستان کم ازش مسئله حل نکردیم.
این نیرویی که این اجنبی ها(آمریکاییها) توی هسته زمین به دست آوردن 25 گاوس هستش. =((
بی خیال شو رستم. :-BD

ایمان , راستی و خوش رویی = گنج واقعی

یکشنبه 15 شهریور1394 - 10:55pm
کاربر فعال
کاربر فعال

جناب رستم عزیز

من به نظریات و گفته های شما احترام قائلم و امیدوارم بتونین تئوریهاتونو به اثبات برسونین. ولی در مورد بحث این انجمن و بحث اصلی خودمون بهتر نیس یکم زیاد جدی نگیریم و در مورد داشته هامون یکم بیشتر فعالیت کنیم. هدف ما رسیدن به یک سیستمیه که بتونه آشکارسازی بقول شما میدانهای غریبه بکنه. شاید بشه با یک فانکشن ساده ولی آنتن هوشمند اونو آشکار کرد. در مورد آنتن ایده هایی دارم.

حالا شما هم یکم کوتاه بیایین و به زبون ماحرف بزنین شاید با همفکری دوستان بشه به یه جاهایی رسید.

بسیار از شما ممنونم

همه آنچه را میبینی نصفشو باور کن و هیچ یک از آنچه را که میشنوی باور نکن

یکشنبه 15 شهریور1394 - 11:21pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حمید نوشته است:
rostam نوشته است:
با سلام
دوست خوبم خوشحالم که حضور دارید
خدمتون باید عرض کنم که علم فیزیک ترکیب منطقی قوانین مختلف و رسیدن به قوانین جدید است
به طور مثال سرعت برابر است تغیرات زمان در تغییرمکان که اگر دقت کنید زمان مقوله خود را دارد و تغییر در مکان مقوله خود را
البته ببخشید که این مثال ساده را زدم خواستم تفهیم برای بقیه دوستان هم ساده باشد
در بحث مکانیک مغناطیس روابط مربوطه اعلام شده (فرمولها رو در زیر قرار میدهم -فقط برای علاقه مندان به تنهایی ربطی به ردیابی نداره)که از اعلام بحث تحلیلی اون تا ثبتش معذورم و در این سایت صرفا در مورد آشکار سازی یک میدان غریبه در یک میدان مادربسطهای لازم رو دادم و خدمت دوستان اعلام میکنم و با توجه به اینکه قوانین فیزیک قبل از اثبات فرضیهای بیش نیست بحث اثبات در این مورد (ردیابی فلز محبوس در خاک ) را دوستان با سیمیلاتورهای منطقی انجام بدن
با تشکر به خاطر دقت بالای شما و اهمیت به همه مطالب شما درست میفرمایید 25.06 صحیح است با عرض پوزش
در رابطه با ارتباط فرکانس به طول انتن : طول انتن در بحث ارسال امواج رادیویی مهم است ما امواج انرژی دار ارسال میکنیم (امواج الکترو مغناطیسی حامل بر امواج رادیویی)
ممنون از شما

خواهش میکنم.
خب بنده در زمینه فرستنده گیرنده های رادیویی تجربیاتی عملی داشتم و در ردیابی هم همینطور. ولی اینجا ما موج رادیویی خاصی نداریم که فرکانسش به طول آنتن ربطی داشته باشه. مثلا اگر ما طول آنتن رو بر اساس تجربه حدود 45 سانت انتخاب میکنیم ؛ طبق نظر شما و با توجه به اینکه طول آنتن باید حداقل یک چهارم طول موج فرکانس موج حامل باشه ؛ پس ما باید فرکانسی حدود 167 مگاهرتز رو داشته باشیم که مطمئنا چنین چیزی در هیچ ردیابی وجود نداره! حالا میشه با یک مثال عملی و با اعداد ثابت کنین چرا طول آنتن 45 سانت خوب جواب میده؟

ممنون از شما بحث جالبی را اغاز کردید که سعی میکنم ساده و مختص ردیابی توضیح دهم
ما میدان مغناطیسی خاصی از هدفی محبوس در یک یا چند میدان بزرگتر داریم حال میتوانیم این امواج را با سیستمهای اندازه گیری EMF انجام دهیم که مستحضز هستید روشی پر از خطا میباشد و یا با تبدیل ان امواج به نوع قابل تفسیرتری این کار را انجام دهید
که بهترین روش برای تفسیر این میدانها تطبیق سازی یک میدان مشابه بر ان است حال دقت کنید که جنس نیرو امواج الکترو مغنایس ناشی از ارتعاش ماده در مجاورت یک میدان بزرگتر برای رسیدن به تطابق میباشد که ما در اینجا میتوانیم تاثیر این میدان را بر میله ای به طول X واقع در میدان مشاهده کنیم (هم تبدیل به جریان و هم ارتعاش) البته با توجه به دو قطبی بودن انتنها که با هر طولی میتوان این عمل را انجام داد ولی در بحث تخصصی ما میخواهیم بسیار دقیقتر این مقایسه را انجام دهیم بنابراین فرکانسی شبیه به میدان غریبه ایجاد میکنیم و این میدان را تبدیل به امواج سوار بر میدان پایه (به علت فرار نکردن انتنها از مسیر قطبین) از طریق انتنها ارسال میکنیم که در اینجا بحث طول انتن مطرح میشود که وابسته به طول موج اصلی است که اگر ما بخواهیم این میدان حامل برامواج را به صورت دقیق تا مسافتی خاص بفرستیم طبق رابطه مربوطه (سرعت نور تقسیم بر فرکانس -البته منهی 5 درصد به دلیل اینکه در خلا نیستیم) طول انتن رو انتخاب کنیم که مثال برای 5500 هرتز میشود تقریبا 50 سانت البته خطای طول انتن صرفا در مسیر یابی باعث افزایش خطایی تخمین فاصله خواهد شد که بعد از رسیدن به هدف این خطا برطرف خواهد شد
و در یک تعریف کلی
توانايي آنتن در تمركز انرژي الكترومغناطيس تابش شده به
صورت يك باريكه با ضريبي به نام بهره آنتن مشخص مي شود لذا
همه انرژي ميدان الكترومغناطيس اطراف آنتن تابش نمي شود و
بخشي از آن در ميدان ذخيره مي گردد که علت حرکت انتن میشود
امیدوارم منظور را رسانده باشم

یکشنبه 15 شهریور1394 - 11:26pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

هادی مگنت نوشته است:
جناب رستم عزیز

من به نظریات و گفته های شما احترام قائلم و امیدوارم بتونین تئوریهاتونو به اثبات برسونین. ولی در مورد بحث این انجمن و بحث اصلی خودمون بهتر نیس یکم زیاد جدی نگیریم و در مورد داشته هامون یکم بیشتر فعالیت کنیم. هدف ما رسیدن به یک سیستمیه که بتونه آشکارسازی بقول شما میدانهای غریبه بکنه. شاید بشه با یک فانکشن ساده ولی آنتن هوشمند اونو آشکار کرد. در مورد آنتن ایده هایی دارم.

حالا شما هم یکم کوتاه بیایین و به زبون ماحرف بزنین شاید با همفکری دوستان بشه به یه جاهایی رسید.

بسیار از شما ممنونم

خواهش میکنم دوست من مرا ببخشید
هدف منهم همین است ولی بعضی مواقع شرایط ایجاب میکند که مسائل فنی دقیقتر بیان شود تا خدای نکرده به دوستان تحصیل کرده توهینی از نوع اعلام مسائل نگردد همانگونه که من دوست دارم در بحث شناخت علائم دوستان خیلی ساده و در حد درک من بیان کنند
مدار اقا فریدون مدار ساده و قابل اطمینانی است مطمعن باشید با توجه به اینکه در حد ردیاب انجمن حرفه ای نیست ولی جوابگو است

یکشنبه 15 شهریور1394 - 11:32pm
مدیر کل
مدیر کل

بله خیلی ممنون. واقعا همه متوجه شدیم! :D
حالا میشه بفرمایین با همین استدلال شما به چه صورت ثابت میشه که طول این آنتن در تمامی ردیاب های دنیا روی فرکانسهای مختلف یکسان هست؟! یعنی برای همین فرکانس 5500 طلا با 8700 نقره و حتی فرکانسهای بالاتر و پایین تر همگی از یک آنتن استفاده میشه!

یکشنبه 15 شهریور1394 - 11:35pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حمید نوشته است:
بله خیلی ممنون. واقعا همه متوجه شدیم! :D
حالا میشه بفرمایین با همین استدلال شما به چه صورت ثابت میشه که طول این آنتن در تمامی ردیاب های دنیا روی فرکانسهای مختلف یکسان هست؟! یعنی برای همین فرکانس 5500 طلا با 8700 نقره و حتی فرکانسهای بالاتر و پایین تر همگی از یک آنتن استفاده میشه!

دوست من ردیابهایی که به این نحو کار میکنند به نظر من دارای خطای تخمین شعاع هستند من در دستگاههای حرفه ای مانند ZOOM و
کبری دیده ام که انتنها از 25 تا 100 سانت قابل تغییر است که در کاتالوگها هم صرفا جهت تخمین صحیح مسافت کارایی دارد

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

یکشنبه 15 شهریور1394 - 11:50pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

که با توجه به نوع امواج ارسالی از 3 کیلو هرتز تا 12 کیلوهرتز با توجه به مود انتخابی برای مشخص نمودن فاصله دقیق تا هدف انتخاب میشود

یکشنبه 15 شهریور1394 - 11:55pm
مدیر کل
مدیر کل

بسیار خب. مطالبی که شما زحمتشو میکشین بیشتر مربوط به فیزیک نظری هست. این مباحث جایی برای کار مهندسی اهمیت پیدا میکنه که از طریق فرمولهای ریاضی به نتیجه مشخص منتهی بشه و از طریقش بشه چیزی رو طراحی کرد. وگرنه بدرد استفاده نمیخوره.
حالا لطف بفرمایین فرمول ریاضی که شما رو از فرکانس 5500 به 50 سانت طول آنتن رسونده بفرمایین تا حساب باقی فرکانسها هم برای ما مشخص بشه. یعنی از عدد 5500 هرتز شروع کنین و به 50 سانت برسین.

یکشنبه 15 شهریور1394 - 11:57pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حمید نوشته است:
بسیار خب. مطالبی که شما زحمتشو میکشین بیشتر مربوط به فیزیک نظری هست. این مباحث جایی برای کار مهندسی اهمیت پیدا میکنه که از طریق فرمولهای ریاضی به نتیجه مشخص منتهی بشه و از طریقش بشه چیزی رو طراحی کرد. وگرنه بدرد استفاده نمیخوره.
حالا لطف بفرمایین فرمول ریاضی که شما رو از فرکانس 5500 به 50 سانت طول آنتن رسونده بفرمایین تا حساب باقی فرکانسها هم برای ما مشخص بشه. یعنی از عدد 5500 هرتز شروع کنین و به 50 سانت برسین.

حمید جان اخر شبی مارو ......
شما سرعت نور در خلع که 300000 کیلومتر برثانیه است رو تقسیم بر عدد 5500 فرکانس طلا بکنید به عدد 54.54 سانت میرسید و توجه دارید که سرعت نور در هوا تقریبا 5 درصد کمتر است که با کسر اون عدد به 50 سانت خواهید رسید

دوشنبه 15 شهریور1394 - 12:02am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوستان اگر با نظر مدیر سایت در رابطه با عدم سود مند بودن مطالب فوق موافق هستید دیگر موضوعی ارائه نکنیم
با تشکر

دوشنبه 15 شهریور1394 - 12:08am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
این موضوع قفل شده است. نمی توانید پستی را ویرایش و یا پاسخی ارسال کنید.   [ 953 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 80 , 81 , 82 , 83 , 84 , 85 , 86 ... 96  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 99 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure