با سلام
دوستان ای کاشی بازهم اومدید به نتیجه برسید که گروه فروشنده ها حمله کردند تا کار رو خراب کنن
چه ادمهایی هستند اینها که حاضرن به خاطر پول قوانین دانشمندان نوبل گرفته رو زیر پا بزارن فقط به دلیل اینکه نمیتونن و یا نمیخوان روابط رو درک کنن حالا میفهم که کشورهای پیشرفته چرا برای ما دام پهن میکنن از روز اول هم میدونستم دردسر میشه
حمید خان شما که استاد جمع و تفریق هستید چرا شما برای ردیابتون برای محاسبه طول انتن به این روش حساب کردید و اینهمه فرکانس من دراوردی رو از کجا اوردید اگه میشه لطفا توضیح بدید شاید ما به اشتباهمون پی ببریم اصلا شما آیا این روابطی رو که گفتم میدونستید که اینطور جبهه میگیریدو این اخلاق بدیه که از اطلاعات یک نفر بدون فکر و در همون لحظه فقط به خاطر بزرگ نمایی با سفسطه بازی بر علیه خودش استفاده کنید به خاطر منافع شخصی خلاصه مدیر سایتی و اختیار دست شماست
دوستان ایکاشی همه چیز رو گفتم و مدلی ساده هم برای اون تهیه شد خواستید بسازید و نخواستید نه یکی از اهداف پروژه من بحث کاربردی این نظریه بود که یکی از این کاربردها اشکار سازی میدانهای حاصل از ارتعاش ملوکولی عناصر خارجی محبوس در یک میدان بزرگتر بود که بعضی از دوستان با کمکشون منرو یاری کردن که از این دوستان واقعا سپاسگذارم
حمید خان سهیل عزیز و جاوید و اونیکی حمید و حافظ و ملودی وبقیه دست اندر کاران ریش و قیچی دست خودتونه میتونید تایپیک رو حذف کنید چون نظریه هایی که دادم حاصل تلاش چند ماهه بود و خوشحالم که پروفسورهایی مانند شما هستند که با یک بار خوندن اونرو نفی میکنن ولی مطمعن باشید که کسانی هستند که واقعا قضیه را درک کردن و مانند شما که میدانید یک فلز که به مدت 2000 سال در یک میدان محبوس قرار گرفته دارای فرکانس 5556.565898758 هرتز است و دارید براش فانکشن میسازید فکر نمیکنن
من نمیگم محض رضای خدا این اطلاعات رو دادم به دنبال هدف خودم هم بودم که تثبیت عملی نظریه بود که جوابش رو هم گرفتم
احتمالا مثل سری قبل منرو حذف کنند دوستانی که میخوان موفق بشن اقا فریدون و اورجینال و اقا رضا و دیگر دوستان هستند
شمارو به خدا میسپارم موفق و پیروز باشید