نویسنده |
پیغام |
kاوه
کاربر حرفه ای
|
سلام دوست من فک کنم نقاط Aروپی سی بی واسه ریست باشن..در مورد ال سی دیم پایه ی نزدیک ولوم ۵۰کیلو پایه ی ۱۶هستش
|
یکشنبه 19 اردیبهشت1395 - 11:11pm |
|
|
saw
|
ممنون از جوابت kاوه جان از نقطه aبهaجامپر لطفا کسانی که ساختن کمک کنن.وروی عکس مشخص کنه که کلید ریست کجاست یسرش کنار جامپر یسرشم به منفی مدار وصل میشه یا به پایه شماره9 میکرو . السیدی شمارهاش چیه.
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
دوشنبه 20 اردیبهشت1395 - 4:38pm |
|
|
mohammad22
کاربر حرفه ای
|
سلام لطفا یکی از دوستان منو هم کمک کنن لطفا جاهایی رو که با ابی مشخص کردم منو راهنمایی کنین.نمیدونم چه قطعه رو بذارم انجا. و دیگه ورودی باتری از کجای مداره. گزینه ران که روی نقشه هست یادم رفته علامت بذارم اونم توضیح بدین ممنون میشم. run a run b دوتا خازن کنار کریستال که حذف میشه به جاش جامپر بذاریم؟ مرسی از همه
|
یکشنبه 2 خرداد1395 - 8:22pm |
|
|
reza68
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 2 تیر1393 - 1:29pm پست: 1225 محل اقامت: بهشت ایران
|
mohammad22 نوشته است: سلام لطفا یکی از دوستان منو هم کمک کنن لطفا جاهایی رو که با ابی مشخص کردم منو راهنمایی کنین.نمیدونم چه قطعه رو بذارم انجا. و دیگه ورودی باتری از کجای مداره. گزینه ران که روی نقشه هست یادم رفته علامت بذارم اونم توضیح بدین ممنون میشم. run a run b دوتا خازن کنار کریستال که حذف میشه به جاش جامپر بذاریم؟ مرسی از همه سلام دوست عزیز اون قسمت که مشخصه و نوشته باید یه پتاسیومتر 50کیلو بزاری اون خازن هارو هم بزار بمونه واسه ردیابی خوبه واسه ران هم یه کلید فشاری بزار روهم رو عکس برات مشخص کردم
|
دوشنبه 3 خرداد1395 - 8:59pm |
|
|
mohammad22
کاربر حرفه ای
|
ممنون آقا reza58عزیز درباره run شستی دو پایه داره و اینجا 1 پایه مشخص شده. ولتاژ 5 + که نشان داده شده انتهای پایه 15 ال سی دی کجا میره؟ ودیگه اینکه ولوم 50 کیلو یکی از پایه هاش که متغیره به کدومش وصل بشه؟ آخه جاش معلومه ولی نمیدونم کدوم پایه به کدوم سوارخ باید بره. قربان شما آقا رضا
|
دوشنبه 3 خرداد1395 - 10:18pm |
|
|
orginal
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: یکشنبه 8 تیر1393 - 10:26am پست: 833 محل اقامت: رها همچون باد
|
سالم به همه این دو نقطه را هم با سیم به هم وصل کنید با اینکار نور ال سی دی تامین می شود
|
سه شنبه 4 خرداد1395 - 1:28pm |
|
|
mohammad22
کاربر حرفه ای
|
ممنونم orginal جان درباره run که چطوری وصل بشه دکمه هاش و ولوم 50 کیلو که پایه وسطی به کدوم سوراخ باید بره هم اگه ممکنه کمی توضیح بدین .
|
سه شنبه 4 خرداد1395 - 11:26pm |
|
|
orginal
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: یکشنبه 8 تیر1393 - 10:26am پست: 833 محل اقامت: رها همچون باد
|
mohammad22 نوشته است: ممنونم orginal جان درباره run که چطوری وصل بشه دکمه هاش و ولوم 50 کیلو که پایه وسطی به کدوم سوراخ باید بره هم اگه ممکنه کمی توضیح بدین . سلام به همه run a و run b را با دوتا سیم به یک کلید شصتی یا فشاری یا شاستی یا تک سوئیچ یا زنگ آیفون وصل میشه بعد از روشن کردن مدار این کلید باید فشرده بشه تا مدار کانفیگ بشه و بره توی منوی اصلی در مورز پتانسیومتر 50 کیلو که برای تنظیم نور ال سی دی هستش و میشه به جاش ولوم بزنی برای کم کردن نور ال سی دی در شب پایه وسط ولوم و پتاسیومتر را به هم وصل کنید درست هستش
|
چهارشنبه 5 خرداد1395 - 8:49am |
|
|
mohammad22
کاربر حرفه ای
|
مرسی داداش orginal
|
چهارشنبه 5 خرداد1395 - 10:57pm |
|
|
barkod
|
سلام دوستان لطف کنید راهنمایی کنید دستگاه بنده در خروجی برد هیچ گزشی به زبون نمیده یا این فانکشن همینجوره یا باید تو خروجی برق داشته باشیم بعد احساس میکنم دستگاه زیاد هنگ میکنه ایراد کجاس خواهشا از دوستانی که با این مدار نتیجه گرفتن یه توضیح وآموزش کلی از نحوه کارکردن با منو و تنظیم کردن و تایید کردن فرکانس و غیره برای ما تازه کارها لطف کنن قرار بدن ممنون از همه دوستان خوب انجمن
|
دوشنبه 17 خرداد1395 - 5:22pm |
|
|
|