افرین hoshi عزیز ممنون از شما.
جالبه از اتمگا16 استفاده شده و باقی مدار هم چیز خاصی نداره! با این حساب هیچ تکنولوژی بالایی هم درش کار نشده و قطعا میشه همین ردیاب DFS رو با تکنولوژی جدیدتر و حتی بهتر و دقیق تر از اصلش ساخت! قسمت گیرنده آنتنهاش رو هم که قبلا دیدیم چی بوده!
حالا شما اگر امکانش رو دارین لطف کنین دو خروجی ردیاب که به زمین میرن به اسکوپ وصل کنین و روی فرکانسهای مختلف تصویر شکل موج رو که مشخص کننده فرکانس و دامنه هم باشه قرار بدین. محض احتیاط برای بررسی دقت شکل موج مربعی اگر لطف کنین روی لبه های بالا رونده و پایین رونده موج مربعی هم زوم کنین که بشه زمان صعود (Rise Time) و نزول (ّFall Time) موج مربعی رو هم دید دیگه کار تکمیل میشه.
این مساله از این حیث میتونه برای بنده و دوستان اهمیت داشته باشه که من تکنیک کامل تولید موج مربعی دقیق رو بلحاظ ماهها کار روی این قضیه در اختیار دارم و مطمئن باشین فقط با داشتن تصاویر خروجی موج این ردیاب میتونم نمونه ای دقیق تر رو طراحی کنم! حالا اگر گفته میشه ردیاب DFS ردیاب خوبی بوده و جواب داده کار ما از این حیث خیلی راحت تر هست تا بخوایم سراغ طرح های دیگه بریم و حرف و حدیث هم کمتر خواهد بود. مقایسه نمونه ای که احتمالا بنده در آینده طراحی کنم از روی مقایسه همین شکل امواج و بررسی دقت نمونه اصلی کاملا قابل اثبات خواهد بود و لذا جای هیچ بحثی باقی نمیگذاره!
جناب هوشی دیگه به شما بستگی داره که اطلاعات امواج رو قرار بدین. اگر کسی به طراحی واقعا وارد باشه بدردش میخوره!