بهرام نوشته است:
با سلام امیر اقای سینه سوخته چقدر میخوای درد ودل کنی بعله حرفهات منطقی اما خودت هم یک راه کار نداری ارائه بدی پس فایدش چیه شیوه حمله کردن هم برحلاف شمااصلا جواب نمیده چون دوستان اینقدر با شعور هستن که خودشون تصمیم بگیرن که چه کسی چه ادعای داره.شما که تحلیلگر مسائل گذشته هستی برای ما بگو انتن به چه صورت کار میکنه واصلا یون وجود داره من کاری به مدار اقا رستم ندارن که دوستان ساختن اما نظریات گفته بشه بهتره یا گفته نشه چر ادوست دارین این بحثها رو در نتفه خفه کنین از این کار چی گیرتون میاد اگه دنبال ثابت شده ایی من که خیلی محترمانه ازتون خواستم تا با چشماتون ببینید کجا حمله کردم که من رو مثال میزنین من از این ناراحت شدم که شما فکر میکنی الکترونیک با فیزیک قابل اثباته. همیشه کسی ریسک میکنه که اطلاعات کمتری هم داره برای همین بیشتر موفق هست تا اونی که میدونه این شیوه جواب نمیده وازش به راحتی میگذره.این چند خط هم به حساب داستان نذار چون یک تایپیک رمان تحویل ما دادی.من و دوستان هم از شمای سینه سوخته جواب میخوایم که چـــــــــــــــــــــــــــــــــرا انتن حرکت میکنه وعلتش چیه چرا غیر فلز رو به فلز ترجیح میده خواهش میکنم طفره نرین تابه اصطلاح بهتون حمله نشه اگه هدفتون علمی وتثبیتش هست پس منطقی رفتار کنید وبا دلیل نه اینکه نفی میکنین وجوابی هم براش ندارین مگه میشه همچین چیزی
دوست گرامی فکر کنم اول تاپیک خیلی واضح و روشن گفتم اگر سند و مدرک برای صحبت دارید تشریف بیارید نظر بدید .
قدمتون هم سر چشم
اگر قراره قصه حسین کرد تعریف کنید و ذکر خاطرات بفرمایید و بجای صحبت معتبر اصول دعانویسی رو یادآوری کنید اون تاپیک ای کاش یا بقیه مشابهاتش هستن ....
تشریف ببرید همونجا ادامه رمانهای علمی تخیلی اتون رو تکمیل کنید
کما اینکه تا حالا زیاد داستان تعریف کردین بقیه اش رو اونجا ادامه بدین .
راجع به این یابهای مد نظر شما فکر کنم اونقدر واضح و به کررات گفته باشم از اساس وجود و کار کرد چنین چیزهایی رو قبول ندارم که لازم نباشه دوباره برم سر خونه اول.
شما ظاهرا با خوندن جملات فارسی مشکل داری.
اگر مشکل نداشتی توضیح عملکردشون رو از من نمیپرسیدی .
کما اینکه در یک تاپیک دیگه من سوال کردم اینایی که ادعا دارن این سیستمها طبق اصول کار میکنه بیان یدونه منبع و دو خط توضیح معتبر براش ارایه کنن جنابعالی اولش اومدی یکسری از همین داستانها تلاوت کردی که بله آقا معتبره دانشمندا دارن روش کار میکنن ... سند و مدرک داره.
بعد از 24 ساعت گشتن تازه متوجه شدی اونی که اومدی راجع بهش داستان سرایی کردی یدونه منبع رسمی نداره یکدفعه از بیخ و بن زدی زیر ادعات که توضیح و منبع نداره ولی کار میکنه .
ادعا کردی خودم دارم و میگم کار میکنه ... یادت هم نبود که دو روز قبلش مدعی شدی 8 ساله دارم آنتن میزنم یدونه پیچ نتونستم پیدا کنم.
ایندفعه در تاپیک قصه های خوب برای بچه های خوب یا همون ای کاش مدعی شدی میام روی کارکردش شرط میبندم فقط جاش رو تعیین کنید خصوصی بهت پیغام دادم حتی جرات نکردی جواب پیغام رو بدی !
شما که نه تئوریک دستت چیزی داری نه عملی ... نه وقتی حرف میزنی در خودت نمیبینی که بخوای پای حرفت وایسی مشخصا این وسط چی میخوای بگی و چی رو ثابت کنی من نمیدونم !!!!
دیگه بزرگ رهروان طریق ردیاب اسکالری احتمالا شما یا یه چیزی شبیه شما باید باشه که حتی جرات نداری پای پیشنهاد خودت بایستی....
ضمن اینکه همون مدار سر کاری هم که نساختی این وسط مشخصا داری راجع به چی دفاعیه میدی من نمیدونم
* دوستان ناشی و ناوارد که در جریان این بخشهای داستان نیستن یکی میاد اونجا ادعا میکنه استاد فیزیکم تخیلات و توهمات میبافه به اسم علم چهارتا هم شبیه شما 10 مرتبه از استاد پرت تر معرکه گرم میکنن که بله حق با استاده .
خواننده ساده و تازه کار فکر میکنه این جماعت دارن راجع به یه چیز حقیقی صحبت میکنن.
در جریان نیستن که این دوستان معرکه گیر حتی جرات ندارن پای پیشنهاد خودشون وایسن.
شما اول برو ببین با خودت چند چندی بعدش همونی رو که چند بار مجبور شدم بهت یادآوری کنم رو قبل از پست زدن چه اینجا چه هرجای دیگه مد نظرت داشته باش
کسی رو مجبور نکردن بیاد به زور و ضرب در مسایلی که ازشون اطلاع نداره پست بزنه بعد که حرف زد شرمنده بقیه بشه و در رودروایسی خودش گیر کنه با قصه سرایی بخواد خودش و نادانسته هاش رو توجیه کنه.
حرف رو تا نزدی بنده توئه
وقتی زدی و از دهن در اومد دیگه تو بنده و اسیر حرف میشی
لطف کن ممبعد تا مطمئن نشدی بحث راجع به چی بوده و شما قراره چی ارائه بدی مطلب ننویس.
ممنون که تا حالا رعایت نکردی ولی ان شاء الله از حالا به بعد رعایت خواهی کرد