نویسنده |
پیغام |
reza vir
استاد نقطه زنی
تاریخ عضویت: سه شنبه 22 اسفند1391 - 8:50am پست: 346 محل اقامت: مازندران
|
ردیاب 5 آنتن کارل .
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
دوستان جديد پيدا کنيد اما دوستان قديمی را هم حفظ کنيد، اينها نقره و آنها طلا هستند.
|
سه شنبه 22 اسفند1391 - 12:49pm |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
خیلی جالبه ، چقدر شبیح تیرباره
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
سه شنبه 22 اسفند1391 - 2:29pm |
|
|
مجتبی
مدیر کل
|
دوستان این ردیاب رو من دوسال پیش ساختم ردیاب خوبیه با اون ولوم 10 کیلو میتونین فرکانس رو تغییر بدین و با اون ولوم 100 کیلو هم حجم رو تنظیم میکنین . برد 400 متر ( یک چهارم مایل ) درواقع محدوده یابه میتونین باطری 12 ولت بزنین با رگولاتور 9 ولت درمورد درست کردن این هرسئوالی دارین روی من حساب کنین
جهت سفارش فلزیاب FPI (نسخه فول اصلی) و یون یاب تریشر فایندر میتوانید پیغام خصوصی دهید. http://www.aparat.com/felezjoo viewtopic.php?f=17&t=3526
|
سه شنبه 22 اسفند1391 - 4:40pm |
|
|
ALI.D
کاربر حرفه ای
|
در مورد نقطه زنی این دستگاه توماس یه روشی رو داده که توی سایت ژئوتک هست ..وقتی که انتن وسط از بقیه کوتاه ترش کنی و بقیه انتن ها رو بکشی بیرون ردیاب نقطه زنی مکینه...یکم اطلاعات رفت بالاتر درست میکنیم یکیشو
بر آنچه گذشت ، آنچه شکست ، آنچه نشد ... حسرت نخور ؛
زندگی اگر آسان بود با گریه آغاز نمیشد ...
|
چهارشنبه 23 اسفند1391 - 7:57pm |
|
|
hoshi
استادیار
|
مجتبی نوشته است: دوستان این ردیاب رو من دوسال پیش ساختم ردیاب خوبیه با اون ولوم 10 کیلو میتونین فرکانس رو تغییر بدین و با اون ولوم 100 کیلو هم حجم رو تنظیم میکنین . برد 400 متر ( یک چهارم مایل ) درواقع محدوده یابه میتونین باطری 12 ولت بزنین با رگولاتور 9 ولت درمورد درست کردن این هرسئوالی دارین روی من حساب کنین مهندس در مورد شماره پایه های ای سی lm 339 کمی توضیح میدید ,سه پایه متصل رو منظورم هست ؟
مابین انسانها چیزی نیست جز دیوارهایی که خودشان ساخته اند.
|
پنج شنبه 29 فروردین1392 - 2:11pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
هوشی جان دقت کنین تصویر اول مربوط به دیتاشیت آیسی LM339 هست که میتونین پایه ها رو تشخیص بدین. این آیسی دارای 4 مقایسه کننده هست که در مدار فقط از یکیش استفاده شده. بنابراین شما مثلا میتونین از پایه 10 بعنوان ورودی منفی و 11 ورودی مثبت و 13 هم خروجی استفاده کنین. پایه 12 به زمین یا منفی باطری وصل میشه و پایه 3 هم به ولتاژ مثبت باطری. ترتیب پایه های XR2206 هم که کاملا در تصویر مشخص هست. مثلا پایه شماره 2 به خروجی آنتن اصلی متصل میشه.
|
پنج شنبه 29 فروردین1392 - 2:36pm |
|
|
reza vir
استاد نقطه زنی
|
اینم آیسی 2206
دوستان جديد پيدا کنيد اما دوستان قديمی را هم حفظ کنيد، اينها نقره و آنها طلا هستند.
|
پنج شنبه 29 فروردین1392 - 4:57pm |
|
|
reza vir
استاد نقطه زنی
|
مجتبی نوشته است: دوستان این ردیاب رو من دوسال پیش ساختم ردیاب خوبیه با اون ولوم 10 کیلو میتونین فرکانس رو تغییر بدین و با اون ولوم 100 کیلو هم حجم رو تنظیم میکنین . برد 400 متر ( یک چهارم مایل ) درواقع محدوده یابه میتونین باطری 12 ولت بزنین با رگولاتور 9 ولت درمورد درست کردن این هرسئوالی دارین روی من حساب کنین ولم بالا برای حجم یا مسافت یا قدرت بیشتر که نوشته شده دیسک و ولم پاین برای فرکانسه که اگه 10 دور استفاده شه بهتره .
|
پنج شنبه 29 فروردین1392 - 4:59pm |
|
|
bina
استاد علوم غریبه
|
سلام دوستان رضا جان واکنش دستکاه در مواجهه با بار چطوریه ؟ (صوتیه یا ...) و دستگاه به چه فلزی حساس هستش؟ و نیز ایا تفکیک فلز داره یا نه؟ لطفا بیشتر توضیح بدین% آیا قطعاتش راحت پیدا میشه ؟ و چقدر هزینه داره برای ساختش؟ موفق باشین
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
جمعه 29 فروردین1392 - 12:16am |
|
|
bantama
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 20 اسفند1391 - 1:44am پست: 433 محل اقامت: اصفهان
|
bina نوشته است: سلام دوستان رضا جان واکنش دستکاه در مواجهه با بار چطوریه ؟ (صوتیه یا ...) و دستگاه به چه فلزی حساس هستش؟ و نیز ایا تفکیک فلز داره یا نه؟ لطفا بیشتر توضیح بدین% آیا قطعاتش راحت پیدا میشه ؟ و چقدر هزینه داره برای ساختش؟ موفق باشین سلام بینا جان من این ردیاب رو نساختم اما تو مدار این ردیاب هم هست اگه دقت میکردید اون فقط یه ال ای دی داره که روشن بشه صوتی نیست ردیاب ها معمولا با این شماتیک به تمامی فلزات حساس هستند ایسی 2206 فرکانس تا 35 کیلو میده که میشه با تنطیم دقیق اون فلزات روراحت بزنی تفکیک برای این ردیاب تعریف نشده اما با تنطیم در انتن های تلسکوپی می تونی تا حدودی ردیابی رو دقیق تر بکنی فکر کنم کل قطعات هم از 20 تومن بیشتر نباشه با تشکر
زندگی قصه تلخیست که یک مرغ مهاجر دارد...
|
جمعه 29 فروردین1392 - 12:25am |
|
|
|