جاوید نوشته است:
پوریا نوشته است:
با سلام خدمت دوستان .متاسفانه این دستگاه به بعضی از سنگ های معدنی که در صد فلز در انها زیاد باشه واکنش نشون میده.فکر میکنم اگر فرکانس از 11 کیلو هرتز کمتر باشه این واکنش کمتره یا اصلا حذف میشه .دوستانی که دستگاه اونها زیر 11 کیلوهرتز فرکانس داره این مورد رو تو مناطق کوهستانی روی سنگ های تیره رنگ تست کنند و جواب رو اعلام کنند.
درود یر شما
خازن 1 را 33 نانو 1000 ولت پلی یستر بزار حساسیت اون کمتر میشه
سلام به همه دوستان
من این دستگاه رو طبق گفته شما تست کردم در شهر های شمالی کشور طبق حفاری هایی که کردم به املاح حساس بوده
سنس کردن هم به این صورت بود که در یک جا وقتی می ایستی بوق کوچیک میزنه و صدا قطع می شه فکر میکنی که یه چیزی رو میگیره وبعد ول میکنه
در شهر های شمال غربی هم که میشه قسمت های کوهستانی کشور در این مناطق هم به سنگهایی که به رنگ مشکی هسنتد بوق میزنه
طبق گفته آفا جاوید هم اون خازن یک رو 33 نانو گذاشتم در این صورت هم ثبات دستگاه کم میشه ولی در عوض نسبت به سنگهای مشکی رنگ حساسیتش کم میشه ولی باز هم وقتی یه سنگ مشکی به اندازه آفتابه رو بهش میچسبونی باز هم بوق میزنه البته ولتاژ مبدل من رو 24 ولت هستش وسر لوپ 160 ولت حالا نمیدونم اکه ولتاژ رو پایین بیارم اونم حذف میشه یا نه اونم براتون تست میکنم
( دوستان چون در کشور ما آفتابه معمولا به یک اندازه هست
من به این خاطر تو مثالم ازش استفاده کردم. سوء تفاهم نشه)