خواهش میکنم سعید عزیز.
1- خازن 14 اهمیت نداره از چه نوعی باشه. همیشه به جای پلاریته دار میشه بدون پلاریته گذاشت ولی برعکسش نمیشه!
2- خازنهای رنج پیکو نوع عدسی و مولتی لایر دارن. بالاتر از 100 پیکو پلیستر هم هست که کیفیت خوبی داره. خازنهای 27 و 47 پیکو مهم نیستن عدسی هم میتونین بذارین. ولی 470 پیکو رو پلیستر یا ام کا تی بگیرین.
3- عجب سوالی!
دوست من با این تجربه شما واقعا خیلی باید دعا کرد از مدار جواب بگیرین! عزیز من به اینها جامپر میگن و بله با سیم باید به هم وصل بشن. علت اینکه روی خود فیبر نمیتونسته وصل بشه این هست که سیم دیگری بین راه بوده که امکان عبور این سیم از روی اون نبوده! پس تنها راهش در فیبر تک رو گذاشتن جامپر هست.
4- دیود دو سر کاتد و آند داره که آند عملا معادل مثبت هست. ولی شما به این مساله کاری نداشته باشین! اون سری که دو تا خط داره و بهش کاتد میگن مطابق همون جهت خطی که عکسش روی فیبر هست قرار بدین. دیودهای دیگه هم دقیقا همینطور هستن فقط رنگ خطشون ممکنه فرق کنه.
5- خازن 0.047 بر حسب میکرو فاراد هست که معادل 47 نانو فاراد میشه. این خازن رو بصورت 473 هم نشون میدن.
6- همیشه خازن با ولتاژ بالاتر رو میشه جای ولتاژ پایین تر گذاشت ولی برعکسش نمیشه! خازن ولتاژ بالا هیچ اشکالی ایجاد نمیکنه و حتی گاهی کیفیت بهتری هم داره. ولی حجم و قیمت خازن ولتاژ بالاتر باعث میشه در صورت عدم نیاز ازش استفاده نکنن. هر چند بین خازن 10 و 16 ولت تفاوت اندازه و قیمت اندک هست.
7- بله این ترانزیستورهای بدنه پلاستیکی PN4393 و J111 شکل پایه هاشون یک جور هست و مطابق همین تصویری هست که گذاشتین.
8- اینم از اون سوالا بودا! دوست من جهت ایسی رو یا با یک بریدگی U شکل در یک سمت ایسی مشخص میکنن یا کنار پین شماره 1 یک دایره شبیه خال قرار میدن. جفت این دو حالت جهت آیسی رو به یک شکل مشخص میکنه و فرقی نداره. در هر صورت شما این جهت رو از روی فیبر مطابقت میدین با اون علامت U که یک طرف مستطیل آیسی قرار داره.
9- اون چیزی که زیر ایسی قرار میگیره اسمش سوکت آیسی هست! این رو برای این میذارن که هم آیسی که معمولا حساس هست و تعداد پایه زیادی داره در اثر حرارت لحیم کاری آسیب نبینه ؛ و هم امکان تعویضش بسیار راحت تر باشه. چرا که ایسی از روی سوکت با یک فشار در میاد. اما اگر لحیم کرده باشین و بعدا نیاز به تعویض پیدا کنه دراوردنش دردسر داره. سوکت ایسی هم در دو نوع معمولی و نظامی در بازار موجود هست که نوع نظامی بنظر من بهتره.