این سئوال رو یکی از کاربران عزیز دادند بصورت پیام خصوصی که شاید مشکل بعضی از دوستان باشه برای همین تو این قسمت قرار میدم
amir6m نوشته است:
در این مورد یه حدیث چینی هست که میکه : خسته نباشی عزیزم
اینقدر اعصابمو خراب کرده که یادم رفت بگم لوپ ساشو
عزیز ما طبق دستور شروع به ساخت وپها کردیم ولی گفتیم حالا که زحمتش را میکشیم دقیق باشه پس سیم را 9 دور از پایین (روی نئوپان) با بالای میخها و چسبیده به هم و دورهای بعدی را هم دقیق و روی همدیگه یعنی 9 دور در طول و 8 دور در عرض
اینجوری :::::::: البته چسبیده به هم
حالا میخوام بدونم اصلش همینه یا داریم اه را اشتباه میریم
:::::::: ممنونم
::::::::
::::::::
..........
عجب اصلا کی بهتون همچین دستوری داده که بپیچین
شما روی فیبر یه مستعطیل درنظر بگیر و چهار گوشه اونو به ابعداد 33 در 27 سانتیمتر میخ بزن البته دقیق رو گوشه ها میخ نزنین یک سانت از هر طرف فاصله بدین چون نباید گوشه ها شکسته بشن اگه متوجه شده باشین . حالا سیم 0.7 رو به تعدا 72 دور روی هم بپیچین محکم بعد کار تمام شد یکی از میخها رو کج کنین و سیم پیچ رو خارج کنین همینطور که خارج میکنین چسب کتاب از اون نواریها هست شیشه ایه بهش بزنین تا باز نشه تو هرگوشه ای بعد محکم میگم محکم یعنی محکم که چسب نازک بشه روش بصورت مارپیچ بپیچین تا ته بعد روش فویل بپیچین به صورت مارپیچ نواری البته ابتدا و انتهای این فویل یک سانت هم فاصله بدین بهم وصل نشند بعد از این حرکت روی این یه لایه سیم نازک لخت شده از اونهایی که داخل سیم برق هست افشانه یه دونه رو دربیارین شبیه مو هست بعد روی فویل به صورت مارپیچ هر یک سانت به یک سانت بپیچین این هم مانند فویل باشه بهم وصل نشند بعد به این سیم نازک یک تیکه سیم ضخیمتر تا ده سانت بپیچین و بیارین بیرون حالا شما سه رشته سیم دارین کلا دوتا که مال کویله یکی هم مال شیلدهست . مرحله بعد روی همین سیم نازک باز هم چسب کتاب روش بکشیدبصورت مارپیچ محکم تا اینجا کار لوپ تمام شد . دو نمونه درست کنین طبق همین حواستون باشه جهت پیچیدن باهم فرق نکنن مثل هم باشند هر دو کویل . یکی فرستنده هست یکی هم گیرنده . موفق باشید . من هستم اگه مشکلی بود کمکتون میکنم