نویسنده |
پیغام |
sami222
کاربر حرفه ای
|
دوستان شرمنده با اینکه تمام صفحات رو تقریبا با عجله خوندم ولی محض خاطر جمعی خودم چندتا سوال میپرسم آیا 72 دور سیم 0.7 به دور محیط 33 در 27 برای لوپ های فرستنده و گیرنده درسته؟ تغذیه مدار 9.6 تا 12 ولت نوشته شده هدف از وصل تغذیه 24 ولتی به این مدار چیه؟ و در آخر میشه بدنه این ساشو رو از همین آلومینیوم سفید رنگی که برای درب و پنجره استفاده میشه استفاده کرد خود زنی نمیکنه؟ پیشاپیش از همه دوستان ممنونم
|
چهارشنبه 1 خرداد1392 - 4:47pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
خسته نباشی سامی جان بله مشخصات لوپ برای مدار تقویت شده همونطوری هست که شما فرمودین. تغذیه اصلی مدار که در مدار تقویت شده عملا برای قسمت گیرنده فقط استفاده میشه همون باطری 12 ولت هست. ولی برای افزایش قدرت فرستنده ما یک مبدل ولتاژ در نظر گرفتیم که بطور جدا گانه به همون باطری وصل میشه و خروجی ولتاژ بالا میده. سیم منفی که مشترک هست رو کاری نداریم. سیم مثبتش که ولتاژ مثلا 24 به ما میده رو شما به نقطه Vt که در فیبر جدید مشخص کردم وصل میکنین و مقاومت 1 هم کلا حذف میشه. بدنه رو اتفاقا خیلی بهتره از آلومینویم بسازین و شیلد یا زمین مدار رو هم بهش اتصال بدین! فقط دقت کنین قطر یا ضخامت لوله آلومینیومی بیشتر از 2 سانت نباشه خیلی خوبه وگرنه برد دستگاه کم میشه. در عین حال این آلومینیوم نباید تا حدی باریک باشه که خم بشه یا تاب برداره. میتونین 1 متر از این لوله رو در نظر بگیرین و از دو طرف فشار مختصری بهش وارد کنین ببینین تاب بر میداره یا نه. اگر حتی بصورت میلیمتری تاب برداره مناسب نیست. کلا هر چیزی که شما به عنوان میله وسط استفاده کنین به همین صورته و باید در حدی محکم باشه که وقتی لوپها به طرفینش وصل میشه و جعبه وسط قرار میگیره در حال حرکت دادن دستگاه تاب پیدا نکنه.
|
چهارشنبه 1 خرداد1392 - 5:57pm |
|
|
sami222
کاربر حرفه ای
|
دوستان دارم BRN رو میسازم و فیبر ساشو روهم که آقا حمید طراحی کرده بودن در میارم که بعدش مونتاژش کنم یه سوال دیگه که قطعاتم برای ساشو و BRN معمولیه و مقاومتهای یک درصدم ندارم مشکلی در نتیجه پیش نمیاد؟
|
چهارشنبه 1 خرداد1392 - 9:38pm |
|
|
shahriyar
کاربر حرفه ای
|
sami222 نوشته است: دوستان دارم BRN رو میسازم و فیبر ساشو روهم که آقا حمید طراحی کرده بودن در میارم که بعدش مونتاژش کنم یه سوال دیگه که قطعاتم برای ساشو و BRN معمولیه و مقاومتهای یک درصدم ندارم مشکلی در نتیجه پیش نمیاد؟ دوست من مشکلی نداره فقط طبق تاپیکی که برای brn زده شده جلو برید مشکلی بود در خدمتم
خداوندا .... دوستانی دارم آیینه تمام نمای عشق . رسمشان معرفت . کردارشان جلای روح و یادشان صفای دلارای من است . پس آنگاه که دست نیاز به سوی تو میاورند پر کن از آنچه در مرام خدایی توست
|
چهارشنبه 1 خرداد1392 - 9:50pm |
|
|
explorer
کاربر حرفه ای
|
حمید نوشته است: در مورد شیلد کردن لوپ با فویل آلومینیوم قبلا زیاد صحبت کردیم. طبیعتا 1 لایه فویل آلومینیوم کافی هست که برای هر دور پیچیدن کمی روی دور قبلی قرار بگیره. یعنی در بعضی قسمتها میشه دو لایه. دیگه اینقدر بپیچیم که قطر پیدا بکنه معنی نداره! از لحاظ مقایسه با ردیاب هم خب این دو دستگاه دو کارایی مختلف دارن. نقطه زن کلا دنگ و فنگ زیادی داره و ساختنش هم مشکلتره و فقط هم نقطه زنی میکنه! تصمیم گیری در مورد ساختنش با خود شماست. اگر اطلاعات یا تجربه کافی در ساخت ندارین دنبالش نرین. برای میتر هم قبلا زیاد توضیح دادم. اگر میکرو آمپر متر گیرتون نیومد میتونین از ویومتر (VU Meter) استفاده کنین که در دستگاهها و آمپلیفایرهای صوتی زیاد کاربرد داره و در بازار پیدا میشه. مرسی بابت جواب اگه دوستان امکانشو دارن، تعداد لایه های فویل رو اضافه کنند و تست بگیرند شاید نتیجه ای بهتر بگیریم تو حذف نویز من مدارات مجله الکترونیک قبل از انقلاب رو خیلی قبول دارم البته اون مدلی که عرض کردم پالسی بودش
|
چهارشنبه 1 خرداد1392 - 10:05pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
سامی جان برای همه فلزیابها بخصوص از نوع آنالوگ شما اگر میخواین از نتیجه نهایی راضی باشین باید مقاومت 1 درصد و خازن ام کا تی استفاده کنین. با قطعات معمولی گرچه دستگاه جواب میده ولی حداقل ثبات مدارتون افت زیادی داره. حالا اگر هم مقاومت هم خازن از نوع خوب نباشه که دیگه هیچی! توقع زیادی نداشته باشین.
|
چهارشنبه 1 خرداد1392 - 10:08pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
جناب explorer بنظر من نیازی به چند لایه فویل پیچیدن نیست. مگه ما چقدر نویز داریم؟ لوپ تمام فلزیاب ها رو هم الان همینجور شیلد میکنن. شاید تعداد لایه ها شیلد بهتری ایجاد بکنه اما مطمئن باشین قدرت و حساسیت دستگاه هم افت محسوسی میکنه!
|
چهارشنبه 1 خرداد1392 - 10:10pm |
|
|
explorer
کاربر حرفه ای
|
حمید نوشته است: جناب explorer بنظر من نیازی به چند لایه فویل پیچیدن نیست. مگه ما چقدر نویز داریم؟ لوپ تمام فلزیاب ها رو هم الان همینجور شیلد میکنن. شاید تعداد لایه ها شیلد بهتری ایجاد بکنه اما مطمئن باشین قدرت و حساسیت دستگاه هم افت محسوسی میکنه! ممنون استاد
|
چهارشنبه 1 خرداد1392 - 11:38pm |
|
|
explorer
کاربر حرفه ای
|
در مورد اسکلت توباکس کسی از دوستان به این فک کرده که چند تیکه بشه که قابلیت حملش راحت باشه تا رسیدن به محل کاوش؟
|
چهارشنبه 1 خرداد1392 - 11:52pm |
|
|
sami222
کاربر حرفه ای
|
دوستان ممنون از کمکهاتون T9: PN4393 (PN4292 , PN4392 , 2N4393 , J108 , J111 , J113 - JFET N-Channel Switch) هیچ کدومو پیدا نکردم حتی روبوایکیو و ایران میکرو هم ندارن و بازارم نتونستم پیدا کنم لطفا یه مشابه خیلی نزدیک بهم معرفی کنید ممنون
|
پنج شنبه 2 خرداد1392 - 9:06am |
|
|
|